13 november 2008 klockan 23:44

Hahah, sitter å kolla på 2 and a half man på trean :D Såg avsnittet tidigare idag.. Men Jake är så jävla rolig ibland asså, hahah :D guuuuud..

När Marko drog till jobbet förut gick jag å Milla till torpa :) Hon somnade i vagnen, så jag gick en stund med henne ute.. Fint väder!! :) Var väl ute en timma eller så. Hon vaknade lagom tills vi kom hem. Sötunge :)

Och sen när mamma kom hem från jobbet så gick vi ut igen! Solen hade visserligen gått ner typ, men man är glad så fort det inte regnar iallafall :) Gick ute i en timma drygt. Syrran å hennes kille hängde också med.

Annars har vi bara vart hos morsan å slappat. Ska snart gå å lägga oss. Maaassooorr med tvätt imorgon :/ huh!!

Nu är Thomas gravid igen (metro.se) .. Orka asså. Hade det varit en "riktig" kvinna så hade det inte fått så stor uppmärksamhet. Men eftersom Thomas är den första "MANNEN" som är gravid såå... MEN HALLÅ, jag har nyheter!! Han är ingen MAN, ffs han är ju en kvinna!! Bara att hon har fått för sig att hon är en "man egentligen". Jaa.. Visst. Men hon är ändå inte den första mannen som är gravid :) Du har ju förfan en livmoder!! Nåjaa..
Det är ändå starkt av han/hon att bli gravid.. Jaa .. JAJA :)
Orkar verkligen inte förklara nu.. uuuuuuuhh..

Heejjj!


Kommentarer

Gör din röst hörd här ♥

♥ Ditt namn
Kom ihåg mig? ♥

♥ Din e-mail

♥ Din blogg

♥ Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0