Sista inlägget för år 2008?

Jag veeeeeet... SKITKASS på att skriva blogg :D haha.. Men iaf.. Här kommer en LITEN uppdatering.

Julafton:
Vi gick upp klockan åtta för att göra iordning oss för att åka iväg till Markos mamma :)
Där borta tog vi lite kaffe, tjöta och bytte julklappar! myspys :)
Efter det åkte vi hem till Markos pappa. Han hade gjort massa mat!!! gaahh.. Fast Marko hade sagt dagen innan att han inte behövde göra mat.. Men han gjorde ändå. Jajaaa.. Så smakade gjorde jag iallafall. Han är väl typ expert på att göra så att folk får dåligt samvete. Men inte fick jag det ^^ no no!

Sen efter det så åkte vi hem. Vi käka julmat.. Milla somna, och sen vakna hon.. Åt. Och så öppnade vi julklappar! :D Fick faktiskt det jag önskade mig. Leilas bakbok, sen en marimekko skål (love it!) och "Lumi"-seriens kaffekoppar :) så jäkla fina! Ska få ett par till nu efter nyår också. Yes yes...

Annars så har vi bara vart hos mamma en hel vecka. Har inte sovit i min egna säng en enda gång :D haha.. Jojo.

Men idag ska vi faktiskt festa. Nyår och grejjer. Har typ ingen lust, men jag gör det för Markos skull :) min baby <3

Nu orkar jag inte skriva mer. Ni får nöja er med det här :D hihi... Hej på er! Hörs nog näta år :) .. om vi inte blir döva eller blinda..................

stooooorstädat

Jäklar vilken fart man har haft idag!
Vi har storstädat hela lägenheten :) Gött som fan! Och så har vi haft tvättstuga från klockan 17.00 till nu! Marko är och hämtar två mattor som hänger på tork där.
Plus att jag färgar håret nu också. Ett jäääävla spring idag kan jag lova. Sen så har Marko's pappa vart här hela kvällen. Han skulle bara stanna på "snabb kaffe" :) hahah.. Han stannade nog i tre timmar. Well well :)

Imorgon på morgonen kommer mamma hit, vi ska slänga in skinkan i ugnen och så kommer hon springa här fram och tillbaka hela dagen. Sen skulle syrran komma imorgon och fixa borden, och sen så skulle vi duka klart inför julafton.
Plus att vi nog måste dammsuga en gång till imorgon.. Kul! Eller inte... Det är så jävla grusat här på vägarna att när man kommer in innanför dörren så får man med sig ett halv kilo sten. Love it!

Sen så skulle vi nog göra någonting mer imorgon, men det har jag redan glömt av :) Men som tur är så har jag skrivit upp allting på våran whiteboard-tavla :D ooohyeah!

Snart ska färgen ur håret också. Sen så ska jag köra på lite slingor. Hoppas att det blir bra bara. Var inte så sugen på den färgen just nu kan jag lova.. Men men. Som sagt.. Hoppas det blir bra :) Kommer bli lite rödaktiga slingor, bra till jul!

Men nu ska jag faktiskt glo runt på nätet :) Hejjj!

julstök

Mamma ringde och väckte mig och Milla vid tio-tiden imorses. Tröööööött var man, ojaaa!
Så jag matade Milla och sen bar det av till mammas jobb :) Mamma ville visa upp sitt barnbarn.. Sött.

Idag ska jag och Milla till BVC. HATAR BVC.. BLÄ!!
Eftersom Milla har blivit blyg nu så grät hon sist gång när vi va där. Och när jag skulle klä på henne så var hon helt hysterisk, så sa hon BVC sköterskan: "Du får klä på henne ute i korridoren, vi har inte tid med sånt här!!"
Mmmmm... SKITKUL. Äckliga jävla gamla hagga!! Störda as..
Iaf.. Så Marko ska kolla om han kan få sticka lite tidigare från jobbet, så att han kan följa med :) wiiiee...

Vad har hänt i helgen? Hmm... Inte så mkt vad jag kan komma på.
Vi var på Coop en tripp igår, och apoteket å McDonalds :) Är trött på Max's hamburgare nu, smakar alldagligt. Men deras lökringar är goda :D mums!!

Idag ska vi städa å tvätta å hålla på!! Plus att jag ska färga håret. Färgade min syrras hår igår. Tog lite tid :) Men men! Imorgon blir det att steka skinkan, dammsuga igen. Och stryka kläder osv :) Och sen på onsdag morgon (klockan nio typ), så ska vi hem till Millas farmor. Vi ska nog vara där till halv-två/två eller något. Sen ska vi hem å böka.. Och SEN får man vila. Haha :) Jojooo, det blir nog bra.

Men nu är jag förjävla trött.. Ska glo på tv lite grann :) Hejjj!

another day

Känns som att det har hänt massor igår/idag!

Igår fick jag och baby en kväll/natt för oss själva :) Mamma var snäll och tog Milla. Hmm....
Det vi gjorde var... Jag drack tre klunkar vin och Marko drack två glas :D Haha.. Sen så glodde vi på någon film. Kommer inte ens ihåg vilken? Hmm..
Efter det gick vi i sängs, satte på tv'n. Marko somna :D Jag låg å glodde på "Alien, återkomsten". Läskig som fan.. Eller inte :D Men när filmen var slut blev jag paranoid, stängde av tv'n och köp ner intill Marko ^^
Vi sov till halv ett "i morses" :D Gott!!

Idag ahr jag klippt mig. SKIT BLEV DET. Ser ut som en idiot i huvudet. Fittan kunde ju inte ens klippa hår för fan. Sen så var hon klar på tio minuter? Med föning å allt. Hmmm...
Man ser vart hon har vart och klippt i håret på mig. ASFULT! Ska aldrig mer klippa mig där... NEVER!
Härdanefter blir det BARA Trebello :) Älskar att klippa mig där. Klipper naaaaaaaajs <3

Sen så har vi vart hos mammas kompis :) Han springer å skjuter älg å så, så han har en jakthund :) Skitsöt! Hon börjar lbi gammal nu, så han har skaffat sig en valp :) åååååååååh... underbart söt <3 nam nam. Så vi lekte med hundarna och så :)

Jag och baby har precis kollat klart på en film, "Grace is gone". Jävla piss var den. Lååååångtråkig. Verkligen inte sevärd kan jag säga iallafall. Hmm.... Nu ska vi nog gå och lägga oss :) Fast baby skulle massera mig lite först. Yeeees :)

Julafton snart!!

milla <3

Joo.. Milla kan sätta sig upp själv nu :D Hon kan inte krypa än.. Så som jag har förstått så kryper barn först och sen sätter dom sig. Men det är väl olika :) Iaf.. Hon är världens sötaste när hon ska sätta sig ^^ Hon typ lägger sig på sidan och sen lite på rumpan, å sen så puttar hon upp sig själv :D åååhh <3<3 Sötnöt.

Och så har hon börjat med en annan gullig sak :) Eller ja.. Hon gjorde det för typ en månad sen men iaf ^^
Hon höjer sin arm och "ger handen", så vill hon att man ska ge henne en "hi five" :D hahah.. ååååhh så söt <3
Men ibland så visar hon knytnäven istället, sött :)


Här visar hon sin hand :)Hihiii...

Och när man vinkar till henne så brukar hon vinka tillbaka (: å igår när mamma skulle till tävttstugan så blev hon jätteledsen och börja gråta. Hon börjar få lite mer personlighet nu :) guuulliigt <3
Men hon gråter aldrig när jag går iväg. Haha :) Men hon fattar nog inte att jag går iväg skulle jag tro.. Jag är ju med henne 24/7 nästan ^^ Eller så saknar hon mig inte.. Inte konstigt det heller. Jag blir också less på mig själv när jag måste vara med mig 24/7 ^^ Hahaa!

Jajaaa... Nu ska jag glo på Ellen DeGeneres. Heeej! :)

fem dagar kvar :)

Vi vaknade 11:20 idag :) Värsta sovmorgon!! mums.
Milla ligger och gråter i sin säng.. Stackarn.. Eller ja, hon gråter inte. Hon är sur för att hon måste sova ^^ Men men, sover hon inte så är hon sur hela jävla dagen istället. Så hon får allt waina lite. Man känner sig gött taskig ibland. Fyyy....

Ska allt gå å se till henne nu.....

*kommer strax*

Sååå... Hon kanske somnar nu. Hoppas det :)
Milla ska sluta med modersmjölkersättning nu! Hon dricker alltid det på morgonen. Men nu är det slut med det :) Nu blir det gröt istället. Undra hur det kommer att bli dom kvällarna hon vägrar att somna vid nio-tiden ;o Får ge henne dubbelt med gröt på kvällen då. Jojooo.. Går nog bra :)

Idag ska vi åka och handla lite. Det sista inför julen.
Lite aladdin/paradis-askar, cola, skålar och lite mer godis :) Geisha och sååånt. Geisha är ett måste på julen :) äääälskar geisha <3<3

Jag lagade ett hål hos tandläkaren den 1/10 detta året. Det ilar fortfarande i tanden. Och nu har det börjat ila på andra sidan PLUS i framtänderna!! Fyfaaaaaan vad ont det gör. Jag har köpt sån tandkräm som hjälper mot det och så äter jag flourtabletter. Flourtabletterna har hjälpt lite, men äter jag choklad som kan jag sitta å lipa bland ^^ Måste verkligen ringa till tandläkaren och höra med dom. Detta är fan bullshit!
JOO!! Och gissa vad dom sa efter att jag hade lagat tanden? "Jaa, då behöver du inte komma tillbaka förrän om ett par år!" Alltså.. VA?! Jag SKA komma tillbaka till sommaren. Och gissa varför dom sa så? För om ett par år kommer jag att få betala själv för tandläkarbesöken!! Så dom vill spara pengar! Fyfan vilka loosers. Jag ska gå dit minst fyra gånger till eller något :) Sådeså!!

Är så jääävla tät i näsan också. Förkyld är jag icke, nej nej! Jag är tät i näsan året runt.. hmm, bara för att! skitkul! eller inte... Fast på våren har jag pollenallergi.. så därför är jag tät på våren. Men annars så förstår jag inte varför jag är tät?! Skumma grejjer det där. Jajaaa...

Men nu ska jag... Grejja :) heejjj!

6 dagar kvar

Idag ska baby köpa julklapp till mig :) wiiiiieeeeee............. Sen så messade jag han att han skulle köpa en till julklapp till min lillsyrra. Kan nog inte skriva det här.. Ifall hon läser ;p Men det är något som hon vill ha iaf!! :)

På lördag ska jag klippa mig. Ska bli så jäkla gött att bli av med dom sletna topparna. Mhmmm!
Sen så ska jag färga det också :) Kommer att bli najs bajs. Blir brunt igen. Men sen mot våren så ska jag färga det blont igen, för har jag brunt på somaren så kommer det blekas och se ut som hell ^^ Sååå yeeeeeees!

Hittade några julklappar på Överby igår :) En till Marko, sen massa till markos halvbrorsor, och P och sen till Lukas och Sisu :) Vi har redan slängt julklapparna under granen.. Sisus julklappar ligger där.. (godis) så han är och rotar där ibland ;D haha, bara för att det luktar gott.

Snart är det julafton, jag räknar mig själv fortfarande som ett barn.. Så jag vill ha MASSA julklappar!! :D hahah..

Nu har jag slutat röka för andra gången eller något. Tog sista ciggen igår. Är inte ens sugen nu ^^ Men det brukar jag ändå inte vara på morgonen, så därför har jag lätt för att sluta röka ibland :)

Sitter och kollar på Alla älskar Raymond... Fyfan va dum Ray är ibland asså :D Hahahha.. askul!

Jajaa.. Ska glo lite mer nu :) hejjj!

6 februari 2008 klockan 21:17

Nu har jag varit förkyld i tre veckor, kanske t.o.m fyra. Borde nog ringa till läkaren, är så trött på det här!
- Kom hem från mamma nyss. Marko är hemma närsomhelst också, och då får han se dom nya kläderna :) 

I helgen ska vi åka till Överby, ska shoppa mer kläder på Lindex! iiihh.. can't wait :) Annars så händer det ingenting speciellt den här veckan. Mötet med Nina idag gick bra, bättre än förväntat :) Skulle dit nästa torsdag igen. Annars har jag ingenting mer att uppdatera om. Har ett ganska så tråkigt liv som ni kanske märker :) Heipparalla!


gammalt inlägg



Kom på att jag kunde lägga ut lite bilder på magen.
Men fyyy vilka miner jag har :) Hahah.. ajaa.. det får väl gå.
(v32+0 idag.. alltså är jag inne i vecka 33)

blaaaask

Idag ska vi åka till Överby :) Känns som att vi är där typ hela tiden.... Men idag ska vi köpa lite julklappar och sen ska vi hem direkt. Så det blir ingen shopping för min del ^^ mohaa..

Marko ligger och sover också. Till klockan fem ska han sova =) Sen ska vi åka.. wiiiee.. Tur att Överby har öppet till 20.00 idag. Najs bajs..

Men nu ska jag grejja.. Hejj :)

mohaaaaaaaaa

Hahaha kan inte sluta skratta åt det inlägget jag tillägnade åt "Thomas den gravida mannen".
Jag skrev: VAFAN ÄR DET? HAR DU BESTÄMT DIG FÖR ATT VARA MAN DÅ SKA DU VARA MAN OCKSÅ!! OCH INTE NÅGON JÄVLA SJÖHÄST!!!!!!!!

HAHAHHAAHAHAHAHAHHA :D:D:D:D::D
HAHAH SJÖHÄST!!!

Tarja Turunen - Kun Joulu On

Kun maas' on hanki ja järvet jäässä
Ja silmä sammunut auringon,
Kun pääsky pitkän on matkan päässä
Ja metsä autio, lauluton,
Käy lämmin henkäys talvisäässä,
Kun joulu on, kun joulu on.

Ei huolta, murhetta kenkään muista,
Ei tunnu pakkaset tuikeat.
Vaan laulu kaikuvi lasten suista
Ja silmät riemusta hehkuvat.
Ja liekit loistavat joulupuista,
Kun joulu on, kun joulu on.

On äiti laittanut kystä kyllä,
Hän lahjat antaa ja lahjat saa.
Vaan seimi, pahnat ja tähti yllä,
Ne silmiin kalleina kangastaa.
Siks mieli hellä on kristityllä,
Kun joulu on, kun joulu on.


äidin mukula <3



Åååhhh... Guuuud så söt hon ääääääääär :) älska <3

Världens första gravida man...

.. LÖJLIGT!!! FYFAN vad löjligt!! För det fösta så är "han" en KVINNA enligt moder natur. Så därför kan han inte vara första mannen som är gravid. Jag skiter fullständigt i om han byter kön, folk får fan sätta en kuk i pannan om dom nu vill det. MEN, eftersom hon har bytt könet till en MANS.. Så tycker inte jag att det är okej för honom att vara gravid. Typ såhär:
"Hej hej, jag vill ta bort mina öron för att jag vill vara döv. MEN, Jag vill ändå kunna höra vad dom säger på radion ibland!"

VAFAN ÄR DET? HAR DU BESTÄMT DIG FÖR ATT VARA MAN DÅ SKA DU VARA MAN OCKSÅ!! OCH INTE NÅGON JÄVLA SJÖHÄST!!!!!!!!
Vill man vara man så ska man ta del av männens liv, och inte lite av varje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Så jävla själviskt av han att vara man OCH gravid. SJÄLVISKT!!!! VÄLJ SIDA NÅGON JÄVLA GÅNG DUMME FAN!

*gäääsp*

Lördag:
Marko åkte till farsans kontor/verkstad och städa lite. Efter det åkte vi direkt till IKEA för att köpa lite grejjer till Millas sovrum :) Vi köpte en säng och en byrå till henne. Sen så köpte vi också ett sidobord till farsan :)
Efter IKEA åkte vi hem till mamsen för att hämta Milla och Sisu, sen åkte vi hem till farsan för att käka middag.
Han har flyttat till en ny lägenhet inne i stan. Grymt stor balkong kan jag lova :D Åtta meter eller något.. Hihh! Och sen så bor han på fjärde våningen också.. Jävla höjdrädd man blir ^^

Söndag:
Idag har vi vart hos Ritva. Vi drack kaffe och lite sådär :) Najs najs. Synd bara att jag inte var så social idag.. Jävligt trött var jag. Det är jag nu med ifs.. Huh! Ska bli gött att sova sen :)
Jag fick en jacka av svärmor också. Skitsnygg var den! :) Kostade 2000 spänn!! ;o OMG.. Haha fick värsta chocken först :) Men men.. Jättesnällt <3<3

Markos pappa är här nu också. Har nog inte sett han på över ett halvår eller något. Men det har ju sina orsaker/anledningar (tänker inte gå in på det!).

Vi har glott på The L Word idag och igår också.. Jäääävla bra :) Synd att det bara finns 4 säsonger... Och vi är på fjärde säsongen nu :( jeefla gay är det.

Men nu ska jag ut och ta en rök och så :) Man kanske blir pigg av den friska luften! Hej hej :)

hittaren behåller?

Hittade förresten en förlovningsring utanför torpa idag!
Saknar du en förlovningsring? Då finns den på torpahallen i Vänersborg!

kallt ute idag

Idag har vi vart på Överby igen. Vi köpte en pulka till Milla :) Och dammsugarpåsar, plus mat.

Lillsyrran kom hit också.. Morsan skulle på julbord med Niina å alla. Yes yes..
Så vi tog Milla på sin första pulktur till torpa :) Det tyckte hon va kuuuul.
Efter det gick vi ut med Sisu, Milla fick också följa med i sin pulka såklart :) När vi nästan va hemma igen så somnade hon i pulkan. Haha.. Sööööööt <3
Det blev några bilder idag :) Ska lägga upp några tänkte jag..





Lägger upp ett par bilder på när första snön kom..





Milla brukar "sova" i sin matstol :D hihiii

Men nu ska jag ut och ta mig en rööööööök. Hej! :)

röv bajs fitta

En tönt-morsa till en tonåring här i Vänersborg/Trollhättan klagade på att Lipz har öppet på torsdagar för 18åringar, till klockan två på natten! Hon vill att man "avskaffar" den kvällen för 18åringarna. Och så var det en tönt-politiker som svarade, ungefär: "Ja, det har vi duskuterat. Och ja det ska vi göra!"
ORKA! Vart fan ska vi 18åringar gå för att få komma ut och festa? Och säg fan inte "gå till Backstage"! Jag gillar hårdrock.. Men inte ens jag står ut med att vara där en hel kväll! Musiken spelas så högt att man inte ens hör vad man själv tänker.. Stället är så jävla litet att det ens knappt får plats med 100 pers? När ska vi 18åringar få en plats som t.ex Lipz att gå till på helgerna? Är det egentligen så jävla mycket begärt att sänka åldersgränsen från 20 år till 18 år? Snart är man väl myndig när man är 25 år.

SUG ER I RÖVEN JÄVLA POLITIKER!

P.s Varför får man köpa sprit på en krog när man är 18år, men man får handla på systembolaget när man är 20 år?
Det finns jävla brister i systemet.. ooja! D.s

good morning

Hittade rätt version på Cory Lee - The Naughty Song! :D YEAH! Förjävla bra asså.

Snart ska jag äta frukost. Och sen senare måste vi nog åka till Vargöns järnhandel, för vi ska köpa en julklapp till min lillasyster :) Hoppas bara att ingen har köpt den!! gahh..!! Då blir jag sur ;(

Milla satte sig upp alldeles själv idag =) Vet inte om det bara va av misstag, för det gjorde hon hemma hos mamma med.. Men hon satte sig upp på ett jävla konstigt sätt :D Haha.. Så det var nog ett "misstag" bara. Nåjaa :)

Nu ska jag äta lite frukost. Haj haj :)

torsdags mys

Tycker att Marko kan komma hem nu. Han skulle köpa med sig chips och grejjer :D mmm!!
Vi ska mysa och kolla på The L Word, som vanligt :) älskar den serien! Fast inte mer än Sex And The City ;)

Mika var på kaffe och bulle nyss. Och jag har precis nattat Milla. Sötnöten ligger och sover. Hon är så lätt att lägga :) Bara att lägga ner henne i sängen med napp å snuttefilt så somnar hon på egen hand. Mammas älskling <3

Jag vill ha en tatuering!! Vill tatuera in "Milla" någonstans, med en liten söt "bild".. Men jag vet inte hur jag vill ha den ;/ uuhh.. Har verkligen inga idéer heller. Gay är det.

Har ingenting mer att skriva känns det som.. Förutom att jag älskar min baby mestaste av allt <3 I'm yours forever

Cory Lee - The Naughty Song

Turn down the lights and light up the party
I got the ride and you got the naughty
Leave your boys, I'll leave my girls tonight
come home to me ASAP
Turn down the lights and light up the party
I got the time and you got the body
Leave your boys, I'll leave my girls tonight
come home to me ASAP

Tonight's the night
and it's only just begun
All the boys and the girls that wanna fuck tonight
gotta turn the naughty on

the weekend

På lördag så ska vi hjälpa pappa att städa ur kontoret lite grann :) yeess... Eller ja, kontoret + verkstaden lär det ju bli! Efter det ska vi ner till IKEA för att köpa en säng till Milla, och kanske en byrå också. Och sen på kvällen så ska vi på middag. Mums, färdiglagat mat :D

Söndagen blir nog bara en slappardag. Fast ska nog övningsköra lite grann, i think.
Imorgon har vi tvättstuga! Och så ska vi ut med Lukas för att Niina å Janne är på julbord. Yesss...

Mika skulle komma snart också.
Milla somnade precis.. Så jag ska ta mig en välförtjänt cigg :)
That's right.. Jag röker igen.. ibland =D Haha.. Dum man är, men men.

Hörde en skitbra låt i The L Word igår.. Efter många om och men så hittade jag låten :)
Cory Lee - The Naughty Song. Ohyeah.. Men jag har inte kunnat ta hem den.. För att den finns inte någonstans! Eller jo, men inte i den versionen som jag vill ha :( FAN JÄVLA GAY ÄR DET. SKITFOLK SOM INTE SEEDAR!! Hahaha :D
Jajaa.. Heejj!

<3

James Blunt - Goodbye my lover
You touched my heart you touched my soul
You changed my life and all my goals
And love is blind and that I knew when
My heart was blinded by you
I've kissed your lips and held your head
Shared your dreams and shared your bed
I know you well, I know your smell
I've been addicted to you

I've seen you cry, I've seen you smile
I've watched you sleeping for a while
I'd be the father of your child
I'd spend a lifetime with you

I know your fears and you know mine
We've had our doubts but now we're fine
And I love you, I swear that's true
I cannot live without you


"Do you remember? Please say you do..."

love

Where are those happy days,
They seem so hard to find,
I tried to reach for you,
But you have closed your mind,
Whatever happened to our love?
I wish I understood,
It used to be so nice, it used to be so good,

You seem so far away,
though you are standing near,
You made me feel alive,
But something died I feared,
I really tried to make it up,
I wish I understood,
What happened to our love?
It used to be so good,

white christmas?

Glömde förresten skriva att det snöade igår! :D Så nu har vi snöööö!!! wiihh!
Och nu har det snöat lite mer :) Hoppas fan att det inte regnar! >.<

snart är helgen över igen ^^

Idag kom våra bilder som vi beställde genom extrafilm! :D yaaay!! Fina dom blev.
Baby ringde mig nyss, bensinpriset låg på 9,84 kronor!!!!!!!!! Fyfan va billig ;O Måste nog tanka flera hundra liter :D hahah!! Sen sälja på svarta marknaden när bensinpriserna åker upp igen ^^

Jag är hungrig fortfarande!! Cp cp cp... Åt ju precis ;/ Skumt.

Men nu ska jag grejja lite :) hej hej!

I never claimed to be a Saint (remember that)

Slipknot - Snuff




Finns ingen annan låt som ligger mig närmast hjärtat <3
Det finns ingen annan låt som berör mig så jävla mycket som den här!

so break yourself against my stones
and spit your pity in my soul
you never needed any help
you sold me out to save yourself
and i won't listen to your shame
you ran away - you're all the same
angels lie to keep control...
my love was punished long ago 
if you still care, don't ever let me know
if you still care, don't ever let me know...

paaaaaarty :)

Janet skulle komma hit på nyår :D Iallafall så som det ser ut nu..!! wiiieee..!! Fan va kul.
Lätt att vi ska spela 'olen suomalainen' på högsta volym. Gamla goa tider :D
Haha.. Kommer ihåg när alla klaga på oss när vi pratade finska (på fest). "Det är oartigt", fick vi alltid höra! Hellre pratar jag finska än sitter å pratar svenska så att alla andra fattar vad vi pratar om!! ;p Jävla nötter! Hahah!
Nee.. Fan va kul det kommer att bli :) wiwiwiwiwiii!!!


'kooooooom till mig! miss you babe.. *snyft*'

ordning och reda..?

Nu har jag grejjat lite med min blogg :)
Lagt in en klocka, ändrat text osv.. Inga stora ändringar, men pallade inte mer just nu.
Kan inte så mycket om det här :D Hahah.. Ahja...
Nu ska jag lyssna på musik.. Heejjj!






"I miss you...."

Sarah Brightman - Hijo de la luna

Sarah Brightman - Hijo de la luna
Lyssna och njut.. That's my advise ;)


kun joulu on....

Milla ligger i sin säng och försöker sova. Hon har precis ätit gröt, och innan det har hon badat :) Stackarn ville inte ha gröt.. Hon ville ha mjölk. Men nej nej! Har jag gjort gröt så äter hon upp gröten. Sådeså :)

Marko slutar klockan tio idag som vanligt.
Jag tror att han kommer få kicken.. Har en sån känsla bara. Hmm.. Inte bra.
Fast han vill ha kicken :D Hahah min dumbom <3

Sitter här och lyssnar på Tarja Turunen - Kun joulu on. Jag förstår inte, men jag tycker att den låter så sorgligt.. Jävligt grym röst har hon :) mhmm!! Det är hon som är sångaren i Nightwish, operasångare :) Den låten kommer nog gå på repeat ett par gånger nu :D Hihii.. (eller ska jag säga, *snyft*?) 

Jag är jäävligt hungrig :( puh!
Gjorde typ femtio lussebullar förut.. Men man får så jäkla ont i magen av att äta många, så nu är jag inte ens sugen längre! Jag vil ha typ... Fläskfilé, potatisklyftor, rödvinssås och tryffelsås :) Och bearnaisås på det! Nam nam nam.. Om man kanske skulle göra det någon dag? :) gott gott.

Men nu ska jag... som vanligt.... Kika runt på nätet :) Heeejjj!

*argh!*

Min lussebullsdeg håller på å jäser. Ska snart gå å kavla ut skiten! :P

SWEDBANKS HEMSIDA FUNGERAR! WOHOO!!! Och jag hade fått mina pengar från Beginners :) pra pra!

Fick Al Gores film när jag köpte saffran förut :) Den ska jag ge till någon i julklapp! Sådeså.. För jag har redan sett den :) hihihiii!! Hej då på er, nu ska jag baka :)

(femton dagar kvar)

Milla kommer att vakna vilken sekund som helst! Hon har legat å sovit ett tag nu :) Min lilla snutt <3
Min andra snutt åkte till jobbet nyss.. Saknar han redan ;( *snyft*

Idag har jag tänkt mig att jag och Milla ska gå till torpa för att köpa ingredienser till lussebullar :) gott gott..
Plus att jag ska damma lite idag, fan va dammigt det är på vissa ställen. Usch ;o

Kommer fortfarande inte in på Swedbanks hemsida!!!!!! JÄVLA SKIT. Och jag vetti fan hur man loggar in genom telefonen och kollar ;p Haha.. Nåja. Får vänta ett tag till å se sen.

Men nu ska jag lägga mig bredvid Milla och mysa lite :) Hoppas att hon sover en stund till, det behöver hon <3 Och jag med för den delen :) Varva ner lite! Hej hej :)

Home again!

Först kom mamma hit, för att gå ut med Sisu. Och sen så  gick vi till Niina å Janne :) Dricka sig lite kaffe och så.
Tjöta med farsan nyss också. Ska kanske hjälpa han å städa på kontoret på lördag, och efter det så måste jag å baby till IKEA för att hämta Millas säng som hon ska få i julklapp av mamma, Niina å Janne :) Och sen på kvällen ska vi hem till pappsen å äta mat!! Trevligt med lite omväxling för en gångs skull, istället för att sitta hemma å dega alltså :)

Marko kommer hem snart också <3<3 .... 2½ timma kvar bara. Sen ska vi myspysa :) mums!

Har haft världens jävligaste mensvärk ända sen i onsdags.. Kommer bara på kvällen :/ Fan va bög det är! Speciellt när man ska sova.. ååhhh.. Försvinn!!

Men nu ska jag kika runt på nätet, och sen kolla om det kommer något på tv :) Hej hej!

Skit jävla äckliga Jysk!

Skrev precis ett mejl till Jysk. Våran säng som vi köpte därifrån har rasat ihop typ.. Eller ja, tjockmadrassen har det. Så det slutar med att man har ont i ryggen och nacke varenda jävla dag. Great! Och sängen är bara 1½ år gammal!! Skit kvalité!!! Vi ska fan ha våra pengar tillbaka, så att vi kan köpa en RIKTIG säng. Typ hästens :D Hahah.. Mjaa.. Men nu ska jag glo runt på sängar :) heejjj!

Förresten,,, Vi beställde en bokhylla från Jysk i våras... Vi har fortfarande inte fått den? HAHAHA... Jävla nötter asså!!! ÄCKLIG JÄVLA SKIT SERVICE!

Nyår 2008/2009

Jag och Janet funerar på om vi ska ut på nyår :) Marko ska också med såklart! Han gillar att umgås med brudarna ;) Hahah! Har hittat en klänning jag ska ha i sånna fall :) ohyeah! Ska logga in på msn nu och kolla om Janet är inne... Måste ju fråga henne om hon kunde åka hit ;) Yeeeeeeeessss...
Fast jag får en sån jävla ångest över att vi ska ut :( Hatar att lämna min lilla älsklings pälsklings gullesnutt <3<3
Jajaa... Får se hur man gör. Blir jag för ledsen så går vi ju inte ut ;p Inte vart ute på ett par månader kom jag på nu.. Får se hur dragen man blir :D Hahah.. Shit asså.......


16 dagar kvar till julafton!

Igår beställde jag bilder för framkallning på Milla :) Och några var på Sisu också.
Mamma ville också ha bilder, från Millas dop. Så det blev 52 bilder till henne och 162 till oss ;) Allt gick på
250:- eller något med frakt. Inte så jäkla dyrt ändå :) (www.extrafilm.se)

Idag har jag sovit till halv tre. Haha.. Eller ja, gick upp halv elva första gången :) Marko å Milla med..
Sen gick vi å la oss i sängen igen innan Marko åkte till jobbet.. Milla ville inte sova så Marko matade henne, och sen så somnade hon vid ett-tiden :) Och jag med! Sköööööönt var det.. Nam :) Längesen jag har tagit en nap.. Hiihihii

Något är fel på Swedbanks hemsida... Jävla skiiiiiiiit, måste ju se om jag har fått tillbaka pengarna från Beginners. Åhh..

Det blir potatis och fiskbullar idag :) Ska bli gott. Milla ska också äta fisk sen!
Just nu krälar hon runt på golvet och utforskar. Hon fick tag i Markos tröja nu.. Men nu kom Sisu med en leksak :D Haha.. Dom är så söta när dom leker ihop. Sisu slickar på Millas fötter och Milla ligger å njuter ;D Hahaha.. Så jäkla sött!

Men nu ska jag faktiskt börja rör på mig :) Hej hej!

securitas snart igen

Fan va förbannad man blir alltså!!
Visst vi bor ovanför en lokal som man kan hyra när man vill. Och varenda gång det är utlänningar där så spelas det musik så det hörs till andra gården, och spring i trappen och GAP!! SERIÖST, orka lyssna på det i flera jävla timmar!! Funderar seriöst på att ringa till securitas snart. Jag vågar inte gå ner dit å säga till. Skulle säkert inte göra så stor nytta ändå. Jag vill inte lyssna på deras habbla habbla musik medan jag kollar på film. Plus att barnen springer i trappen, leker å gapar. Fan så störd jag blir!!! Åhhh............... Är det inte tyst klockan tio så jävlar ringer jag. Stackars det paret som bor mittemot lokalen, måste ju vara döva vid det här laget.
Och det är bara vi i den här trappen som vågar ringa till securitas. Ringer inte vi så blir det aldrig tyst. När fan ska folk lära sig att det kan bo BARN i trappen som försöker sova när klockan är åtta-nio?! Har dom seriöst inget vett bakom skallbenet?

Och nu säger jag inte att det bara är utlänningar som spelar hög musik och gapar, men det är faktiskt bara dom som stökar och gapar på den här gården. Justja.. Finns en svensk brud mittemot oss som spelar hög musik, men det gör hon max en timma i veckan eller så. Men verkligen inte så högt som dom gör i lokalen!
Nepp.. Nu börjar jag bli trött på det här. Kan man inte tänka klart i sin egna lägenhet då är det verkligen något som är fel.

Men nu ska jag mysa med min baby :) Heejjj!

suomen itsenaisyyspäivä <3

Finlands självständighetsdag idag!
Jag ska se om jag har två ljus som jag kan tända i fönstret <3<3
Har nog inga blåvita ljus, men det är ju tanken som räknas :)

lördag.. snart är helgen verkligen slut

Idag så vaknade jag till ett nystädat och mysigt hem :) Julgranen och massa ljus tända i vardagsrummet.. myspys.

Nu ska jag sätta mig och kolla på The L Word. Förjävla bra :)

Kan även meddela att jag inte tänker godkänna anonyma kommentarer, eller kommentarer utan bloggsida länkad eller dylikt. Mitt val, deal with it!!

HUVUDVÄRK!



"Jag stör mig på medelålderskvinnor som tror sig vet allt, och fjortisar som beter sig som ett gäng allvetande apor."

snart är helgen slut :/

Jag ska alldeles strax gå och lägga mig. Har suttit och kollat på fem avsnitt av The L Word.

Idag har vi inte gjort så mycket. Vi var på Maxi och kikade runt, köpte godis och så :) Gott.
Före det så hämtade vi ut medicin till Sisu. Hoppas att dom här fungerar.. För isåfall blir det billigare för oss.

Vi satte upp julgranen idag :D Haha.. Tidigt, men ändå. Slipper stressa sönder precis före julafton och så. Kan bara ta det lugnt med familjen istället :)
Men nu ska jag se till så att Marko går ut med Sisu :) Hejsvejs!

Slänger in en bild på det jag köpte häromdagen. Ena tunikan det vill säga :) Plus strumpbyxorna! God natt :)



massa bajs

UTSEENDE
[x ] Jag är kortare än 160cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[ ] Jag blir lätt brun.
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ x] Jag har en tatuering.
[ ] Jag är osäker över mitt utseende.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar. (extremt lite)

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[x] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[ ] Jag vill ha barn nån dag.
[x] Jag har barn.
[x] Jag har mist ett barn. (missfall)
[ ] Jag ska ha barn

SKOLA/JOBB
[ ] Jag går i skolan
[ ] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[x] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[ ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[x] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[ ] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört mer än 300km på en dag. (Jag har inte kört men jag har åkt)
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit på Golfen Center.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ]Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.
[ ] Jag har varit i Asien.

EFARENHETER
[ ] Jag har tappat bort mig i min hemstad. (hahaha.. NE MEN MARKO HAR :D HAHAHHAHA)
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas. (torpahallen.. hahah :D )
[ ] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[x] Jag har krockat i en bil. (ena lampan gick sönder bara.. haha!)
[x] Jag har skidat.
[ ] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] Jag har sett norrskenet.
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[ ] Jag är singel
[x] Jag är i ett förhållande.
[x] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[x] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[ ] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[x] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sagt att jag älskade någon och inte ljugit.
[ ] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en för mig helt okänd person.
[x]Jag har kysst en för mig helt okänd person.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[x] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDn.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[x] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[ ] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[ ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[ ] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[ ] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[x] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till jobbet.
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[x] Jag är bra på matematik.
[x] Jag tror på det okända.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[x] Jag spelar datorspel och/eller Playstation-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[ ] Jag är bra på att minnas namn.
[x]Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.

leave, and never come back!

Jävla meeeeeeens. Hatar mens ;(

våran shoppingdag :)

Idag var vi på Överby :) Jag hittade två tunikor/klänningar, strumpbyxor och sen en klänning jag ska ha på julafton :) Sen så kanske jag ska dit en annan dag och köpa lite mer kläder! Hittade en till snygg klänning :) Funderar på om jag ska ha den på nyår! Yeees :) Första gången på lääääänge jag hittar såhär mycket kläder till mig själv. Gott :)
Dom här strumpbyxorna köpte jag idag: https://www.ginatricot.com/se/#/product/25532800
Tyvärr så fanns inte klänningarna på bild på ginatricots hemsida, men men ^^ Får väl ta kort någon dag.
Köpte lite annat också. Men ingenting viktigt typ, haha :D

Efter Överby beställde Marko pizza, vi åkte hem å käka (han käka, inte jag), och efter det gick vi hem till mamsen en sväng :) Kom precis hem typ.

Men nu ska jag glo runt på nätet ^^ as usual! Heejjj!

överby idag :)

Sitter och äter min frukost nu :) mums. Milla har precis fått sin lunch, och Sisu har också ätit.
Ska lägga mig ner på golvet snart och krypa runt med Milla. Nu sitter hon och glor på sin skötväska :) Haha.. Sötnöt. Hon rotar alltid i den. Nåjaa...

Idag ska vi till Överby :) Jag fick shoppa loss sa Marko. För han snarkade rejält igår kväll kan jag lova!! Vid ett-tiden fick jag nog och la mig i soffan.. Sen när jag precis skulle somna in hör jag hur Milla börjar gråta, och inte stoppar Marko in nappen inte. För han hör henne inte. Braaaa.. Och så blev jag förbannad över det ^^ La mig i sängen igen, och Marko i soffan. SEN FICK JAG ÄNTLIGEN SOVA. Efter tre timmar eller något. Gissa om jag var trött imorses när Milla vakna? oooja! MEn son tur är så sover hon till 9-10 ungefär :) Min bebis <3






Och SARA säger att jag är en dålig mamma till Milla? Eller ja, hon syftade på det. Hur fan vet du det din jävla fjortis. Du har säkert inte ens fått pubishår än!! Sätt dig och glo på Byggare Bob istället för att hänga på blogg.se. Tönt.

Nu ska jag va med min dotter :) Heejjj!

moget av dig.. hmmmm

Sara: Tack, nu fick vi verkligen veta vem det var som var fjortis här :) Hahaaa


god afton!

Jag badade, borstade och klippte Sisu förut! Ett jävla jobb kan jag lova.. Tog typ 1½ timma eller något. Huhu!

Milla är en riktig linslus kan =D Så fort man ska ta ett kort på henne så ler hon :) Sööötnöt <3

Jag och baby ska nog göra lite kvällsmat snart. Men först får vi lägga Milla, hon har precis ätit mjölk :) Nu ligger hon å hennes pappa och gosar i soffan. Myspys :) Nåjaa... Heejjj!

Jävla fjortisar!

Haha tydligen så är man "dumhuvve" eftersom man inte "förstod" att det INTE VAR KENZA dom hade skrivit inlägget. MEN DU SARA ditt DUMHUVVE! Eftersom du har sånna tydliga fakta om att det inte är hon.. Så är det nog DU som skickar sånt till folk!! :) Då är det ju DU som är dum i huvudet eftersom du inte FÖRSTÅR att du kan bli anmäld för det. DUMHUVVE!

Jävla fjortsar.. Gå å dränk er :)

ny design =)

Jag vill ha en ny bloggdesign!! iiihhh.... !!!!

Milla Jennah Elviira

Lägger ut nya bilder på Milla :) Min lilla älskling <3<3




Slänger in en bild på mig med :D

Har en dubbelhaka... Hahahah :D
Håller på och slår in en julklapp på bilden :)

(Klicka på bilderna för att förstora!!)

Hahah.. vilka nötter det finns asså :)

Kenza om 10 februari 2008 klockan 17:54:
Hej!
Jag tänkte fråga dig om du har lust att hjälpa mig med en viktig sak? Det är en enkel grej.
Nämligen att bli medlem på dessa tre sidor (det är gratis såklart)
(här har det funnits en länk)***
och
(här har det funnits en länk)***
och
(här har det funnits en länk)***

Blir du medlem på alla tre sidorna så kommer jag länka till dig från min blogg :)! Schysst deal va?!


Är du aktiv på sidorna så kan du få gratis presentkort på en bland annat H&M, GinaTricot, Kicks och Makeupstore. Du kan även få gratis biobiljetter samt trisslotter :) och vill du inte ha presentkorten själv så kan man ju alltid ge dem till någon i julklapp!

Ha en fin kväll nu!




Varför skulle jag vilja bli länkad till hennes sida för?? Så att jag får fler soidvisningar? Men hmm.. Eftersom man inte tjänar något på sidvisningarna i den här bloggen så skiter jag fullständigt i det :) Hade det vart på metobloggen så KANSKE, eftersom man tjänar pengar där :)

Det fanns länkar där "***" är i kommentaren som KENZA skickade. Men hur många är det som inte fattar att om man trycker på dom länkar och blir medlem, så är det HON SOM TJÄNAR POÄNG PÅ DET. Alltså :D Bara för att man har blonda hårrötter så har man inte helt jävla blåst!! Och nej tack, jag vill inte finnas länkad på din sida :)


OH WELL. Nu ska jag glo på tv :) heejjj!

mätt i magen :)

Milla och Marko ligger och sover nu :) Söta dom är. Jag ska lägga mig och glo på tv en stund. Men först ska jag skriva till min moster på facebook. Och sen så måste jag bara kika på min andra mosters barnbarn. Alla säger att hon är lik mig :D Haha.. Coolt. Aldrig ens träffat henne. Kommer inte ens ihåg sist gång jag träffade familjen! Jo, på min mormors begravning. Fast då var bara min kusin där. Dom har ju typ sju barn (Skojjar inte) så inte konstigt att inte mamma och barnen följde med :) Men före det så var det nog en 8 år sen eller något  ^^ Jajaa.. Men nu ska jag glo på facebook!
Heippa heejjj :)

tralalaaaa...

Förstår mig inte på hur man ska "uppfatta" sidvnisningarna här på blogg.se :D Hahah.. Ahja...

Fan va jag stör mig på Rachel Ray.
Den där killen med massa djur är på besöl i hennes program. Och varenda jävla gång så gapar hon som en liten jävla tjej!! ÅÅHHH... Men man ser ju att hon bara fejkar. Jävla tönt är hon.

Jajaaaa :) Ska snart äta frukost. Milla har precis somnat. Justja, måste vattna växten också!

Milla blir sju månader idag <3

Vaken och pigg :) Jag har matat Milla, och nu ligger hon i sängen igen. Hoppas att hon somnar snart, jag vill också ha frukost!!

Dagens schema?
När Marko kommer hem ska vi göra mat :) Eller jaa.. Vi ska nog äta, blir spenatsoppa idag :D Fan så gott... mmmm!!
Sen klockan fem så är det tvättstuga igen. Mycket skönare att springa ner till tvättstugan. Man får tvättat och torkat alla kläder på bara ett par timmar :) Kommer inte ens ihåg sist gång jag använde våran tvättmaskin här i lägenheten.

Vi måste till apoteket idag också. Hämta ut Sisu's allegitabletter och mina p-piller. Kostar bara 25 kronor för mig eftersom jag är under 20 år ;) mmhmmm!! Najs som fan.

Igår fyllde mamma år :) Grattis än en gång <3
Hon hatar att få presenter och julklappar nu för tiden, men igår blev hon lite glad faktiskt :D Hon fick en växt som har funnits ända sen dinosaurietiden. Lite coolt... Den kan leva i 50 år utan vatten :) Så den tyckte hon om!! Vi har också en sån.. Måste nog vattna den idag ^^ Haha..

Men nu ska jag se hur det går för Milla... Och vattna våran växt =D Heejjj!

Min nya blogg!

Nu är jag klar med varenda jävla blogginläggs-överföring från metrobloggen!!! Tog bara typ 8 timmar ????? Bajsss...
Anyways :) Välkommen till min nya blogg då ;D

1 december 2008 klockan 11:38

Förstår inte hur vissa tänker..
Dom gör slut med sin pojkvän/flickvän/sambo/fru/man osv, och sen nästa dag så är dom ute och träffar andra? Hade Marko gjort så så hade inte jag känt mig älskad iallafall :/ Nu menar jag under förhållandet, att Marko aldrig hade älskat mig då. Men jaaa.. Folk får väl göra som dom vill.. Men jääävligt taskigt tycker jag.

Drömde en creepy dröm inatt.. Kommer inte ihåg vad jag drömde, men jag vet att den va creepy :D Haaahh..

Nu ska jag glo på Sex And The City filmen.. Tror jag :) Heejjj!


1 december 2008 klockan 11:23

Kom på en till sak som Milla kan...
Frågar man "var är lampan?" på finska så kollar hon upp i taket på lampan :D Hon är fan inte dum alltså :) Våran lilla älskling <3

Sitter å äter frukost. Kaviar med ägg på macka... Nam :D Jag gillar inte vanlig kaviar och jag gillar inte kokta ägg... Men jag gillar kaviar med ägg.. Hahaha :D Cp man kan vara ibland.

Nu ska jag se om Desperate Housewives finns ute.. Heejj :)


30 november 2008 klockan 19:24

Fredag:
Vi åkte och storhandlade, mamma passade Milla :) Gott för henne.

Lördag:
Vi var i stan på julmarknad. Hittade ingenting, men skönt å komma ut lite granna :) Efter det så åkte Marko å hjälpte farsan å flytta. Jag mamsen, Milla å Emelie åkte till Överby och shoppade. Kommer inte ihåg om jag hittade något? Haha.. Jävla minne man har alltså :)
Sen åkte vi till Willys, där blev det matköp igen! Och efter det åkte vi hem till mamma. Väntade på Marko i typ en timma innan man fick äta mat!! För han skulle förbi affären efter att han hjälpt farsan, så jag var gött hungrig kan jag lova ;) Sov hos mamma igår också.. Tittade på klockan och den var typ halv ett på natten :D Haha.. Och Milla låg å sov nattsömn så det var bäst så.

Söndag:
Idag har jag var å kört med mamma. Gick hur najs som helst!
Sen åkte vi till Överby igen. Ett jävla rännande där :D Hahah..
Köpte en babymonitor, ett par tröjor till Marko, julpynt och kanske något mer. Har inte världens bästa minne :)

Snart ska vi glo på The L Word. Marko har också fastnat för den serien nu :) Men den är faktiskt bra!
Nej.. Lägga Milla en stund nu :) Heejjj!

P.s Milla börjar nog krypa snart!! Hon trycker upp sig på knäna :D Hahah.. Våran lilla älskling har bråttom <3 D.s


27 november 2008 klockan 12:47

Jag och baby är nog barnlediga från lördag kväll till söndag :) Mamma har inte svarat än, haha. Tönt ;) Men men.. får seeee hur det blir.

På lördag och söndag ska jag ut och köra igen som vanligt. Måste verkligen läsa i kör-boken :/ Men så fort jag läser något så försvinner det lika snabbt! Kommer fan aldrig att klara teoriprovet. Körprovet kommer nog gå hur galant som helst... Fan va allt ska vara sååå gay! Fast kom på nu att man ska köra "Eco-driving" på körprovet :S HUR GAY ÄR INTE DET DÅ! Jag kommer aldrig att köra ekonomiskt, jag vet det. Och plus att då har man EN SAK TILL att tänka på när man kör. DÅ blir det; eco-dricing, säkerhet (min och andras), trafikregler, barn och djur i bilen. GAY ÄR DET. Ta bort eco-driving för faaan.. SKIT SAKER.

Jajaaa :D Det var mitt vredesutbrott för dagen!!
Ända sen jag tog ut min hormonspiral så har jag vart ungefär 837372 gånger lugnare. Jävla hormonerna som gjorde att jag var förbannad jämt och ständigt :/ Så det är gott nu när man går på p-piller. Plus att mina blödningar har slutat!!!!! JIPPIE!!! Jaha =D Haha..

Nu ska jag försöka få Milla att somna, Marko lyckades inte ;) Kolla nu när jag kommer.. PANG så somnar hon direkt :D Hah.. Heejjj!


27 november 2008 klockan 10:33

Jag och båda mina systrar åkte till Överby igår :) Skönt för Milla att stanna hemma å mysa med mormor medan mamma var ute å shoppa åt henne ;) Tycker så synd om henne när vi verkligen måste ta med henne ut i butikerna.
Hittade en overall och vantar till Milla :) Och sen väääärldens sötaste klänning som hon ska ha på julafton :) iiihh!!
Sen köpte jag en t-shirt till mig själv, och massa julpynt till hemmet också. Funderar på om jag ska prova ett par byxor som jag såg på Gina Tricot. Vi ska ju ändå dit på lördag så :) Men men.. Får se. Så värst dyra var dom ändå inte (399kr). Och så köpte jag en julklapp till Marko! Såg en till sak som jag ska köpa till han :) Hoppas att han blir nöjd bara.. Men det tror jag nog :) På lördag ska vi köpa julklapp till min lillasyster, och sen är alla julklappar klara!! Gooottt :)

Marko badar Milla nu. Han satte på vattenstrålen (till kranen) och underbart söta Milla försökte fånga strålen med sina händer :D Hahah!! Sen så fick hon vatten i ansiktet och kollade surt på Marko!! ÅÅÅHHH.. .Sööötnööööt :)

Syrran och hennes kille ville åka på kryssing nästa vecka. Vill också följa med!! Funderade seriöst på att följa med ^^ Men kan nog inte vara så länge utan min bebis :( buhuuu...

Men nu ska jag äta frukost, sen ska jag klä på mig och gå ut med Lukas :) Lovade syrran eftersom både hon å killen jobbar idag. Yes yes... Hade bra :) Heippa-ti-ralla!


25 november 2008 klockan 13:24

Idag har vi vart och handlat på morgonen :) Först åkte vi till Torpa för att hämta ut våra julklappar som vi beställde. Och så fick vi våran dinosaurie-blomma! Den försöker öppna sig i köket nu ;p Ska snart gå å se hur det går med den.
Efter det åkte vi in till Vargön för att köpa lite julsaker. Blev en å en annan tomte kan jag säga ^^ Haha.. Och lite annat skräp.
Efter det blev det blomsterhallen, köpte två stycken julstjärnor. Och sen blev det ICA och sen hem :)
Marko jobbar eftermiddag, får se om man orkar gå till mamma idag. Kanske senare isåfall. Ska nog sätta mig å glo på film nu (All I want for christmas). Men nu ska jag gå och se hur det går för våran planta :D Heejjj!


24 november 2008 klockan 23:20

Har en sån jäkla lust å slänga upp alla adventsljusstakar nu så att man har det överstökat sen.. Hmm, får se om man orkar ^^ Hah..

Det gör ont i örat ibland :/ huuhh.. Hoppas det inte är öroninflammation bara. Plus att jag går och ryser hela tiden... Jag HATAR när Milla drar sina naglar mot papper eller dylikt, då blir det äckligt ljud och det gör så oooont i öronen och överallt!! Så bara för det går jag och ryser hela tiden :/ Fan inte roligt.. Hör det här naglar-mot-papper-ljudet hela tiden inne i mitt huvud!! Får gå till en läkare eller något snart om det inte går över. Haha.. Finns nog inget botemedel mot sånt... :( :(

Men nu ska jag kolla med min baby om han vill glo på film med mig :)


24 november 2008 klockan 13:46

Förstår mig verkligen inte på vissa... dom är HUHU i huvudet!! Haha :D
Och andra borde bli mer självsäkra och skaffa sig mer självkänsla!!
Men det är ju min åsikt :)

Senare idag ska vi nog hem till mamsen. Yes yes.. Har faktiskt ingenting att blogga om :) Tråkiga jag.....

Vi satte upp julgardiner igår. Lika bra, så slipper man ta allt samtidigt på söndag :) Var ju tvungen att stryka dom också, utan strykbräda!! Men det gick ;) På mitt sätt!!

Men nu ska jag glo på Desperate Housewives :) Heejjj!


24 november 2008 klockan 12:37

Har inte skrivit på ett tag igen, men men..
Idag händer det inget särskilt. Marko ska iväg och jobba snart, och jag ska göra mat till mig själv. Yeeesss...
Har heller inte hänt något roligt dom senaste dagarna..
Körde bil igår, gick jäävligt bra som vanligt :) Naturbegåvning! Haha.

Har fått värsta munsåret :( Bajs va ont det gjorde igår.. Men som tur är så börjar det gå över.. Tror jag.

Anywayyysss... Nu ska jag umgås med min baby. Heejjj! :)

P.s Det har faktiskt kommit liiite snö idag! Wohooo!! D.s


22 november 2008 klockan 23:19

Take that ugly face away from me, biiatch!!


22 november 2008 klockan 23:10

Haaaahahah :D Fyfaaan va patetisk du äääärrr!!!!
Tänker inte lägga ut en sekund på dig mer! Och inte får du träffa Milla heller. Icke icke.. Eller jaa.. Vore det inte för oss så hade du ALDRIG träffat Milla :) För du lyfter ju inte röven ur soffan och åker hit! Jojoo.. Remember that! Hoppas du får det kul i ditt liv :) or not.. Hahah.


22 november 2008 klockan 23:03

Mamma har vart hos oss hela kvällen idag :)
Först såg vi på filmen "Joulutarina", hur bra som helst :) Och efter det såg vi på "Fred Claus". Inte lika bra, men den funka ;)

Jag har fått ett jääävla munsår också :( Tre små vattenblåsor vid mitt ärr från läppiercingen. Gör bajsont!! Men jaaa.. Bara att smörja, smörja!

Marko är ute med Sisu nu, han följer mamma och Lukas hem :) Min snälla ponke! Lukas är hos morsan nu för att syrran å hennes kille ska uuuut ikväll. Hmm... Längesen man själv va ute.. Men man orkar ju inte sånt nu för tiden känns det som ^^ haha.

Jag fick inte bju på EN juldrink på julafton enligt mamma. För man ska inte dricka på julafton. Men något till kaffet fick man ta!! Och hon syftade på Amarula. Hmm, om jag inte minns fel så är det alkohol i amarula med ;) Och jag sa EN drink inte femton stycken. Sådeså :) Det är nog mer alkohol i amarulan eller i den drinken jag tänkte göra. Haha.. Ahja :D Hon får väl sitta å slicka på sin amarula, men jag ska dricka min drink ;) Sådeså!! Min älskade mamma <3
Marko ville se på en till film, får väl försöka leta upp en till då. Heippa-ti-hei :)


21 november 2008 klockan 20:49

Igår kom det snö btw :D wiiiee!! Fast det är bara vitt på vissa ställen.. knappt så det syns :( *snyft*


21 november 2008 klockan 20:47

"Bakis" igen!! Jävla magkatarr eller vad det nu än är som spökar :/ Kan knappt äta en liten bit kaka så känner man sig kass. Gay är det.

Idag har vi varit hos mamma :) Imorgon ska vi på kalas och efter det ska vi hem till mamma igen. Hon bjur ju på käk.. Nam!! Potatis å taco gratäng skulle det bli.

Vi ska glo på Mumien 3 idag har vi bestämt. Mamma ville att vi skulle se någon julfilm imorgon :D Haha.. Får se om man hittar någon då. Men nu får jag leta efter en film.. Heejj!


20 november 2008 klockan 13:20

Lasse Kronér är årets julvärd (metro.se) 
Tror ni att det blir mysigt? Det tror jag :) Hoppas det iallafall!! Fast Arne Weise är/var ju såklart bäst :)


20 november 2008 klockan 13:15

Ny dag nya tag!

Igår kväll gick Marko å la sig vid tio-tiden och jag gjorde pommes å satte mig i soffan för att glo på The L Word :) Började kolla på edt när jag var yngre, men då intresserade inte serien mig. Nu var den faktiskt riktigt bra! Ska glo på några avsnitt till ikväll :)

Idag ska vi åka och handla! Wiiiee :) Till Willys och Europris. Fick en reklam blad idag (Europris) och dom har gött billiga saker :) Ohyeah.. Massa godisköp blir det!! Hahah :D Fast det är till jul då. Inte pilla innan! Och sen så tror jag att vi ska köpa ett par tomtar eller så :) Efter det ska vi till Willys  köpa blöjor, intresant va? Hahah.

Fast först!! Ska jag faktiskt åka iväg och övningsköra med min kära mamma :) Kommer skita på mig idag igen.. Typ... Eller inte :D Eller man vet faktiskt aldrig, Tän om vi krockar med ett träd.. Då skiter jag nog på mig tusen gånger om ;)

Längtar tills vi kan sätta upp julgranen :D wiiiee!! Förra året köpte vi en riktig julgran, satte upp den typ i slutet av november? Hahah :D Fast iår blir det som med alla andra år (i min familj iallafall), dagen före julafton. När sätter ni upp granen? Och så längtaaaaar jag till julmaten :D NAM!! Eftersom man inte är svensk så finns det massa got på julbordet :) T.ex morotslåda. NAAAAMUU!! Sitter här å dregglar typ.. Haha :) Fast potatislådan är godast! Då slipper man dom där kokta potatisarna som man ändå äter varenda vecka under hela året. Ska bli så jääääkla gott (: 

Igår beställde vi lite julklappar också :) Fast ena var faktiskt födelsedagspresent till mamsen, hon fyller år i december :) Måste hitta på en julklapp till henne.. Hmm.. Jo men nu vet jag ju.. Har ju redan kommit på vad jag ska köpa till henne :) Det är något som hon och Milla kan grejja med nästa år! Då blir hon nog glad. För hon blir sur nu förtiden när man köper presenter å sånt till henne ;) "Ni kan ju lägga pengarna på annat!!" Hah, jojo :) Men vi har alltid köpt julklappar å sånt till henne ändå ;) En liten sur min blev det förra julen.. Men jaa :)

Nu blev det bara massa tjat. Funderar på om man ska hoppain i duschen nu när Milla ändå sover? .. Neehh :) Tar det sen när Marko har kommit hem. Heippa-hei på er :)


19 november 2008 klockan 21:55

Slängde in pommes i ugnen nyss :) nam nam!! Ska ät aoch glo på The L Word har jag tänkt. Marko skulle lägga sig sa han, tråkmåns ;) Men jaaa..
Vi såg på Leila's jul nyss också. Funderar på om man ska göra dom där pekan-muffinsarna till efterätt på julafton. Men ingen kommer orka äta dom ändå känns det som :) 

Vi ska fira jul hemma hos oss iår är det bestämt, så vi kommer väl vara runt åtta personer här! Plats får det, men orka vara hemma hos oss ;D Hahah..
Istället för muffinsar så blir det en jul-drink till efterrätt :) Emelie får ingen sådan drick.. Hon får en alkoholfri drink! Fast tror nog att jag skippar coca colan i den. Smakar nog konstigt med cola å ananans? Yes yes :) Hoppas att det blir bra bara.

Marko håller på å bögar sig som vanligt bredvid mig i soffan. Klagar på att jagknappar för hårt på tangentbordet. Så förut kom han med en 'bright' idé! Han la en handduk under tangentbordet... Haha, låter ändå :D Men inte lika mycket, men det låter ändå. Klagar han nu så jääävla bajsröv asså ;)

Nu ska jag gå å se hur det går med mina pommes! Heejjj :)

Jag älskar min baby <3


19 november 2008 klockan 16:42

Marko och Milla ligger å sover, jag ska sätta mig och glo på Martha alldeles strax :) .. Niina och Janne var på besök nyss. Och Lukas också såklart. 

Funderar på om man ska till torpa och köpa något gott :D mmmm.. Typ en grillad kyckling! Åt ju kyckling förut.. Haha, men ändå. Gott :))

Nu ska jag glo på tv! Heejj!


19 november 2008 klockan 13:37

Snart blir det maaaaaaat :) Det blir kyckling å pasta idag. Har slutat att gilla ris.. äckligt är det. Bläh..
Gör mat till Milla samtidigt också. Någon form av köttgryta blir det :) Yes. Och sen så har jag också gjort efterrätt till mig och min älskling! Värsta hemmafrun ju :D Hahah. Oh well!

Får gå å kika hur det går för Millas gryta. Hej svejs :)


19 november 2008 klockan 10:41

Morrn :)
Det enda jag har gjort idag är matat Milla och tittat på Top Model. Milla ligger i sin säng och försöker sova.. Hoppas jag :) Hör ett jäkla bankade.. Haha. Hon slår sin napp mot huvudänden :) Söt hon är.

Idag har vi inte bestämt att vi ska göra något speciellt. Jag ska iallafall städa ur Millas garderob, och flytta hennes kläder till hennes egna rum. Hon börjar få jäkla mycket kläder nu, så det är änna dags :) Nu har hon sina kläder i en trådback.. Får inte plats, icke icke ;)

Men nu ska jag gå å se vad rumpnissen håller på med. Om hon somnar eller inte ;p Heejjj!


18 november 2008 klockan 21:12

Svenskarna börjar väl tröttna på Puma och Kitty nu när det finns en ny 'ung mamma-blogg på topplistan'. Jo, men så är det.

Ska börja blogga om sånt som svenskarna vill läsa om. Sex, pengar och kungafamiljen. Hahah :D Eller inte..

Love my blog or hate it baby ;)


18 november 2008 klockan 13:18

Testade por-plåster (man tar bort porer) för andra gången. Inte fan funkar dom!! Nej nej.. Det blir på det gamla hederliga sättet. Ånga ansiktet och sen på med ansiktsvatten. Bäst!!

Blir inget potatismos idag.. iiihhh!! Får bara bli potatis. Har ingen mjölk hemma. Ifs.. Vi har grädde.. Bara att späda ut? Nee... För mycket fett :) Orka dååå..

Ska sminka mig och så snart, sen kommer min baby hem :) wiiieee!! Då ska vi äta, och sen ska vi åka och storhandla på Willys :) Jag klagar alltid på att det aldrig finns något att äta. Haha.. får väl hitta något att äta nu då :)

Våra julklapps-önskelistor är uppdaterade btw!!
Kika in i vänster spalten --->

Nu ska jag kika runt på familjeliv :) Heejjj!


18 november 2008 klockan 10:46

Jag är snuvig konstant!! Är det inte pollen så är det förkylning, är det inte förkylning så är jag bara tät i näsan och det rinner och har sig. Fattar inte varför jag är tät i näsan utan orsak? Gött skumt är det :/ Hmm..

Jag är jääävligt hungrig kan jag lova. Orkar verkligen inte göra mackor, så få vara utan mat tills baby kommer hem :) Vi ska göra köttbullar å potatismos idag. Gott gott.

Tvättstuga har vi idag också, sen senare ikväll ville mamma att vi skulle komma bort. Får se om man orkar, annars får hon komma hit :) Måste verkligen träna också!! Hinner nog inte idag, plus att jag säkert fortfarande har ont i magen. Kanske borde vila ett par dagar till.. Men men, får se ikväll :)

Snart vaknar nog Milla å vill umgås. Kan hon inte sova en timma till? :( Buuuhh.. Vill ta igen mig på soffan. Jäkligt anträngade att gå å ha ont i magen konstant. uff..

Men nu ska jag glo på tv. Såg att Oprah började.. Kanske inte är något bra idag ändå. mjaaahh.. Heeejjj :)


17 november 2008 klockan 16:21

Det är en Samsung SGH-M310, color: Steel Gray. Inte världens bästa kamera :) Haha.. Typ skit. Men ja, bättre än min Nokia kan jag lova. Eftersom den Nokian är heeeeeelt åt helvete!! Röv är det. Hoppas att den här mobilen håller nu bara. Och nu måste jag lära mig en ny mobil :( Nytt märke.. *snyft* Kommer ta år å dar ^^ Jojoo..

Ont i magen igen.. Jävla stekta biffar. Måste verkligen äta havregrynsgröööt.. Vi har inga bananer..
Nu babblar jag bara.. Heejjj!


17 november 2008 klockan 15:00

Vem tror ni fick en ny mobil idag? Jooo.. JAG :D Wiieee!! pappa köpte en ny till mig, jag visste inte ens om det :) Fin var den också.. En samsung. Själv är jag en Nokia brud, men kanske funkar med Samsung också :) Har haft en innan. Kommer inte ihåg vad det är för en, får kolla upp det sen :)


17 november 2008 klockan 12:56

Ännu en ny vecka har börjat, och det betyder att det snart är juuuuuuul! :) Så jäkla kul! Milla's första jul också, hon kommer nog få massor med julklappar, min lilla tös :)

I lördags jobbade Marko över på jobbet, från 07 till 16. Under den tiden var jag hos mamma, och så åkte vi till en ny affär och sen övningskörde vi lite på grusplanen :) Det var naaajs. Sen senare på kvällen så åkte jag å Marko och köpte godis å en Max hamburgare. Gott :) Och sen bestämde vi för oss att sova över hos mamsen, mysigt!

Igår var jag och mamma ute och körde :) Jag fick köra hem!! Hahah.. Höll på å skita ner mig. Nedå :) Gick fan jävligt bra. Tog den raka vägen hem så jag fick köra på 70 väg,  mamma sa att jag inte behövde köra 70.. Haha, klart jag körde 70 ;) ohyeah! Och så låg det någon jävla gubbe rakt i röven på mig!!! fan va störd jag blev, hade sån jävla lust å bara trampa gasen i bott.. Men då hade mamma blivit sur ;p

På eftermiddagen gick jag, mamma, Marko och Milla ut och gick. Sisu var också med förstårs :) Efter det gick vi hem till syrran. Hon å hennes kille var bakis.. Haha.. Stackarna.. Men självförvållat ;) Ett stund senare kom Mika också. Han tyckte att jag hade blivit smalare?! :D Ohyeah.. Fast det är kanske det bruna håret som gör det med.

Nu har jag potatos, morötter å palsternacka i ugnen :) mmmm.. gott gott gott!! Till det så ska jag göra köttfärsbiffar, tänkte göra älgbiffar först men det får bli någon annan dag :) nam!!

Har haft så jävla ont i magen dom senaste dagarna!! Sen så sa mamma att det antagligen är magkatarr. Och jaa.. visst är det det :) Vet faktiskt inte varför jag får det ibland. Min lillasyster får också det. Vi båda är laktosintolereanta.. Kan det bero på att vi har känsliga magar? Äh jag vet inte :) Men nu får man hålla sig ifrån stekt mat, friterad mat, stark kryddad mat, cigaretter, alkohol, kaffe... Hur ska jag överleva!! Nåjaa.. Får väl bli att an steker biffarna liiiiiiiiite grann och sen in i ugnen med dom! Får ju fortfarande äta kokt och ugnstekt mat! :) nam!! Och havregrynsgröt till frukost.. Men det blev ingen idag, eftersom vi inte har banan hemma :) hihi..

Men nu ska jag kolla på Desperate Housewives S05E08.. Ohyeah, nu börjar det hända grejjer kan jag lova :) Heejjj!


14 november 2008 klockan 15:03

En fyllis som är hög på heroin, så låter du!


14 november 2008 klockan 12:12

Jag ska ju ut och övningsköra imorgon!! ;o Hade jag helt glömt av. Bajs också, haha.. Vågar inte :D Vill inte ha körkort längre. Hahah.. Ahja.. Hoppas att det går bra, eller något. Får sätta mig och läsa igenom den tjocka jävla boken. SKIT BOK. Orka asså.. Men men, måste man så måste man.
Måste nog göra det nu........... Heejj!


13 november 2008 klockan 23:46

Förresten.. Varför fick "Thomas" större artikel i metro än vad pojken som lider av tinnitus fick???? Stoppa mobbningen för fan!! Sitt inte där å skriv om en jävla man som är gravid, stoppa mobbningen istället!! Värdelösa idioter.
SJUKT.. SJUK JÄVLA VÄRLD!!!!


13 november 2008 klockan 23:44

Hahah, sitter å kolla på 2 and a half man på trean :D Såg avsnittet tidigare idag.. Men Jake är så jävla rolig ibland asså, hahah :D guuuuud..

När Marko drog till jobbet förut gick jag å Milla till torpa :) Hon somnade i vagnen, så jag gick en stund med henne ute.. Fint väder!! :) Var väl ute en timma eller så. Hon vaknade lagom tills vi kom hem. Sötunge :)

Och sen när mamma kom hem från jobbet så gick vi ut igen! Solen hade visserligen gått ner typ, men man är glad så fort det inte regnar iallafall :) Gick ute i en timma drygt. Syrran å hennes kille hängde också med.

Annars har vi bara vart hos morsan å slappat. Ska snart gå å lägga oss. Maaassooorr med tvätt imorgon :/ huh!!

Nu är Thomas gravid igen (metro.se) .. Orka asså. Hade det varit en "riktig" kvinna så hade det inte fått så stor uppmärksamhet. Men eftersom Thomas är den första "MANNEN" som är gravid såå... MEN HALLÅ, jag har nyheter!! Han är ingen MAN, ffs han är ju en kvinna!! Bara att hon har fått för sig att hon är en "man egentligen". Jaa.. Visst. Men hon är ändå inte den första mannen som är gravid :) Du har ju förfan en livmoder!! Nåjaa..
Det är ändå starkt av han/hon att bli gravid.. Jaa .. JAJA :)
Orkar verkligen inte förklara nu.. uuuuuuuhh..

Heejjj!


13 november 2008 klockan 10:43

Vaknat! Än en gång en ny dag.. Tråkigt (: Haha.. nedå.
Drömde att jag fick hjärtattack eller något, två gånger också!! Fyfan va hemskt det var.. uhh!!

Sitter här å tuggar på en torr macka.. Orka inte smöra :) Jobbigt. Funderar också på vad man ska göra för mat. Men det får nog bli typ makaroner å köttbullar, orkar inte vara kreativ idag. 

Händer idag då? Joo.. Jag å Milla ska nog ta en tripp till torpa och handla för morgondagen å lördagen :) 
Imorgon blir det ugnsrostade rotfrukter och älgbiffar nog. Och sen på lördag så blir det lax, potatis å coleslaw, med en sås av gräddfil, citronsaft, salt å peppar. Nam :) Ska bli gött!

Sen senare idag ska vi nog hem till mamma. Ska allt försöka få ut henne på en promenix idag :) Vackert väder ute!

Men nu ska jag glo runt på nätet.. Heejjj :)


12 november 2008 klockan 21:04

Idag har jag, Milla å Sisu vart hos mamma.
Inte gjort särskilt mycket.. Förutom att jag var å träna förut :) Gott var det! Hah..

Milla ligger å sover. Stackarn hade skiiiitont i magen, grät t.o.m i famnen på mig. Så jag fick snällt bädda lite i våran säng, lägga henne där å ta på magen :) Till slut så kom det ett par pruttar och så blev det bra! Nu ligger hon nog å sover. Och jag ska sätta mig å glo på tv. Hej hej :)


11 november 2008 klockan 19:23

Inte ens 12 ynka kronor är man värd :) 
Jojooo... I will remember that.

I see you watching me, and I know you want it!


11 november 2008 klockan 16:25

Boys call you sexy (What's up sexy?), and you don't care what they say
See everytime you turn around they're screamin' your name

Now I got a confession
When I was young I wanted attention
And I promised myself that I'd do anything
Anything at all for them to notice me

But I ain't complaining We all wanna be famous
So go ahead and say what you wanna say
You know what it's like to be nameless
Want them to know what your name is
'Cause see when I was younger I would say

When I grow up I wanna be famous, I wanna be a star, I wanna be in movies
When I grow up I wanna see the world, drive nice cars, I wanna have groupies
When I grow up, be on tv, people know me, be on magazines
When I grow up, Fresh and clean, number one chick when I step out on the scene

But be careful what you wish for cause
you just might get i
you just might get it
you just might get it

But be careful what you wish for cause
you just might get it
you just might get it
you just might get it

They used to tell me I was silly
Until I popped up on the TV
I always wanted to be a superstar
Who knew singing songs would get me this far

But I ain't complaining
We all wanna be famous
So go ahead and say what you wanna say
You know what it's like to be nameless
Want them to know what your name is
'Cause see when I was younger I would say

When I grow up I wanna be famous, I wanna be a star, I wanna be in movies
When I grow up I wanna see the world, drive nice cars, I wanna have groupies
When I grow up, be on tv, people know me, be on magazines
When I grow up, Fresh and clean, number one chick when I step out on the scene

But be careful what you wish for cause
you just might get it
you just might get it
you just might get it

But be careful what you wish for cause
you just might get it
you just might get it
you just might get it 

I see you staring at me
Oh I'm a trendsetter
Yes this is true cus what I do, no one can do it better
You could talk about me, cause I'm a hot topic
I see you watching me watching me and I know you want it

When I grow up I wanna be famous, I wanna be a star, I wanna be in movies
When I grow up I wanna see the world, drive nice cars, I wanna have groupies
When I grow up, be on tv, people know me, be on magazines
When I grow up, fresh and clean, number one chick when I step out on the scene 

But be careful what you wish for cause
you just might get it
you just might get it
you just might get it


11 november 2008 klockan 16:14

Nu sover Milla igen.. Gott det. Vill egentligen lägga mig bredvid henne, men det är iiiinte bra. Kommer aldrig att somna sen ikväll isåfall :)

Jag och Milla tittade på filmen Mamma Mia förut. Den var faktiskt bra. Fast ibland så blev Milla sur, och då fick man sjunga med i filmen. Hon är väl typ den enda som kan stå ut med mitt sjungande :D Ska söka till Idiol nästa år.. Hahah, eller inte. Jag visste inte att Pierce Brosnan var med i filmen!! ;o Gött skumt å se han i en sånhär film :D Haha. Åldras gör han tydligen inte heller.. Lyckos ;)

Men nu ska jag se om jag kan hitta något å käka..
 Sätter nog på top model nu, för att sedan byta till Martha Stewart! Heejjj :)


11 november 2008 klockan 13:51

Milla somnade precis.. Jippie! Det betyder att jag kan sätta mig å glo på 'Mamma Mia' :) ohyeeaah..

Vi åkte till barnmorskan idag så att hon fick ta ut min hormonspiral. Och så märkte hon varför jag hade blött under hela den här tiden... Spiralen hade åkt ner en bit efter att hon satt in den!!! Vadå cp cp cp cp.. Tur att jag bestämde mig för att ta ut den iallafall :) Har börjat med kombinerade p-piller nu, hoppas att dom fungerar som dom ska!

Men nu ska jag glo på filmen :) Heejjj!


10 november 2008 klockan 22:19

Får jag bara säga en sak;
TÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT!


10 november 2008 klockan 22:09

Idag ska jag njuta av min sista snabbmats-mål. Det blir ett Orginalmål från Max :) Med lökringar såklart!! Åååhh vad jag kommer att njuta. Men sen blir det bara massa nyttigt!! I hope.. :) Kanske om man byter ut godiset en lördag så kan man åka till Max, men då blir det ju som sagt inget godis. Nåjaa :) Får se hur det blir med den saken!!

Imorgon funderar jag på att göra ugnsrostade rotfrukter! D.v.s potatis, morätter å palsternacka. Hur jäääävla gott som helst. Massor med rapsolja, rosmarin, timjan och dragon. NAAAMMM :D:D My favorite! Och inget tillsatt fett.. mmm me like ;] Sen blir det nog fläskfilé till! Säg något godare!!!!??? Ha :D

Men nu ska jag sätta mig i soffan och invänta min baby <3<3
Min käääääära älskling som jag älskar så mycket, mycket, mycket <3<3<3<3 PUSS PÅ DIG :)


10 november 2008 klockan 20:28

Home again!!
Blev att vi drog till morsan förut och så. Jag å min lillasyster drog å tränade medan morsa, syrran å hennes kille såg efter Milla :)
Träningen blev: 15 min på cykel och 30 min på en stepp/arm maskin :D Haha.. Jag vet inte vad det heter. Men faan man bränner 226 kalorier på 30 minuter :D Fan inte dåligt!! Ska alltid gå på den maskinen, 45 minuter nästa gång! ooohyeah..
Det var en kvinnan som hade gått på den före mig, och hon glömde nollställa maskinen. Och så nyfiken som jag är!! Så var jag bara tvungen å kolla hur mycket hon hade gått och så :) EN TIMMA hade hon gått på den, på max vikten också.. (jag går på fyran och hon gick på åttan) 22 km hade hon gått, och bränt 500 kalorier. Mama säger jag bara :D Haha.. Om man ändå kunde vara så duktig.

Sitter å glor på Från koja till slott lite granna. Fan va han Simon är skön asså :D Speciellt när han pratar svenska, haha. Gulligt värre.

Men nu ska jag kika vidare :) Heippa-ti-hei!


10 november 2008 klockan 16:15

Nu är man inte förbannad längre.. Tänk att det ska behövas en cigg för att lugna ner en.. Skit är det!
Och nu känner jag mig jäääävligt dum!! :( Fast inte för att jag rökte då....

Jag ska gosa sönder Milla när hon vaknar sen <3<3

Måste ringa till mamma snart också. Hoppas att hon vill/kan ta hand om Milla sen när jag går och tränar. Annars så blir det ingen träning för min del.
Men nu blir det tv-tittande!


10 november 2008 klockan 16:00

Förbannad, förbannad, förbannad, förbannad, förbannad, förbannad, förbannad, förbannad, förbannad, förbannad, förbannad, förbannad, förbannad, förbannad, förbannad, förbannad, förbannad, förbannad, förbannad, förbannad, förbannad, förbannad, förbannad, förbannad, förbannad, förbannad, förbannad, förbannad, FÖRBAAAAANNNNAAAAAAAADDDDD!!!!!!!!!

Jag ska fan med ta mig en cigg på det. Helvete asså!!


10 november 2008 klockan 14:36

Fan va jag stööör mig på dig ibland asså! Jäkla tönt är du. Om ingenting är dig till lags får det inte vara för någon annan heller. Väx upp för fan!!


10 november 2008 klockan 12:46

Måndag igen dårå,
Marko ska iväg och jobba snart. Han var duktig och tränade imorses :) Jag ska träna senare på dagen istället, mamma får ta hand om Milla en stund ;D Hiiihi.

Milla ligger å sover djuuuupt i sin säng kan jag lova. Hon åt nog dubbelt så mycket mat förut än vad hon brukar. Mammas mat är gott :D namuuu!

Ska som sagt hem till mamsen idag. Går nog dit om en timma eller så.. Fyfaaaaan vad det regnar ute! Värsta jäkla sormen var det förut, blåste som in i helvete. Fast det blåser nog nu med.. Lite då å då.

Ska nog lägga mig i soffan å glo på Ellen nu :) Asbra! Heejjj thå på er små barn!


9 november 2008 klockan 22:13

Fan va skit Sanningens ögonblick är..!!! Varenda fråga som dom ställer, så vet man att dom har gjort det!! Så jääääääävla kasst asså. Fan va förbannad man blir. Skit är det.

Jag är hungrig. Har inte käkat något idag förutom en macka, en bulle, två glas cola, två koppar kaffe och lite chips. Jo, lite choklad också. Känner mig gött svag asså :/ Hela jag bara darrar.

Köpte cigg idag. Har insett att jag verkligen måste ha nödcigg hemma.. Jag fungerar inte utan cigg när jag är RIKTIGT förbannad. Slänger ur mig massa skit som jag inte ens menar. Så idag har jag rökt två cigg, men det blir inga fler. No no!! Äckligt var det.. uuäkk! Men så länge jag inte röker varje dag, utan bara när jag är riktigt förbannad, så är det okej för min del. Har ni åsikter om det.. FINE, men kom inte och uttala dom här isåfall. För det är MITT VAL att förpesta min kropp, jag gör det med VILJA. So that's that :)

Funderar på att stoppa i mig något å äta.. Men jag pallar verkligen inte att laga maaaaat. Och mackor orkar man inte käka, så jävla äckligt.

Schysst av Marko att lägga sig nu också. Blir fan gött cp på sånna människor alltså. Vet inte varför, blir bara det. Hah..
Han har ju ändå sovmorgon imorrn liksom.. Så vafan spelar det för roll om han går å lägger sig om en timma?
Jajaa.. Vet hur det slutar ändå. Han går upp om en halvtimma/timma.. Jepp jepp!

Men nu kom han å klaga på att jag knappade på tangentbordet.. Tydligen så får man inte ens sitta vid datorn. Än en gång så framstår jag som en skitunge :) Det är som att lyssna på ens egna morsan ibland för fan.
Jajaaa.. Nu är jag förbannad igen. ORKAAA!!!

För väl sluta nu innan han kommer tillbaka å klagar igen.. Heejjj!


9 november 2008 klockan 20:52

Säger det än en gång.. Fyfan vilken dag det har varit! Orka asså.. 
Snart börjar Sanningens ögonblick, lätt att jag ska se det :) Ska gå och fixa gröt till Milla nu. Hon gillar inte välling men hon gillar gröt? Det smakar ju precis samma :D Hahah, knäppgök ;) Nåjaa.. Heejj :)


9 november 2008 klockan 15:13

Vilken jävla tur att jag inte har pratat om PRIVATA saker till dig. Mindre tur är att en jag känner JÄVLIGT väl har gjort det. Idiot!! Du har inte heller någon jävla rätt att prata om det. ÅÅHHH.. Fan va förbannad jag blir ibland.
JAG AVSKYYYYYYYYYYYR DIIIIIIIIIG.. JAG SKA AAAAAAAAALDRIG MER TRÄÄÄÄÄÄÄFFFAA DIIIIIIGG.. Bara så du vet. Hoppas att du vet det.. Hoppas att du brinner upp på någon äcklig jävla plats. Du borde inte ens få kalla dig själv för människa. MAN KAN FAKTISKT VARA SNÄLL IBLAND, ÄVEN OM DU NU TYCKER ATT JAG HAR EN FUL FRISYR SÅ BEHÖVER DU INTE SÄGA DET SÅ FORT JAG KOMMER IN GENOM DÖRREN!. Men nene.. DU SKA KRITISERA ÄN EN GÅNG. Jävla idiot. GÅ OCH DÖ!! DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!!!!!!!!


9 november 2008 klockan 15:06

Just fucking fuck me, i'm fucking famous!
And fuck you biiiiiiiatCh!!!


9 november 2008 klockan 15:03


On jouluyö, sen hiljaisuutta
yksin kuuntelen,
ja sanaton on sydämeni kieli
Vain tähdet öistä avaruutta
pukee loistaen ja ikuisuutta kaipaa avoin mieli

Näin sydämeeni joulun teen
ja mieleen hiljaiseen
taas Jeesus-lapsi syntyy uudelleen

Näin sydämeeni joulun teen
ja mieleen hiljaiseen
taas Jeesus-lapsi syntyy uudelleen

On jouluyö ja lumihuntuun
pukeutunut maa -
kun yhtä puhdas itse olla voisin!
Se ajatukset joulun tuntuun
virittymään saa,
kuin harras sävel sisälläni soisi

Näin sydämeeni joulun teen
ja mieleen hiljaiseen
taas Jeesus-lapsi syntyy uudelleen

Näin sydämeeni joulun teen
ja mieleen hiljaiseen
taas Jeesus-lapsi syntyy uudelleen

On jouluyö, sen syvä rauha
leijuu sisimpään,
kuin oisin osa suurta kaikkeutta
Vain kynttilät ja kultanauhat
loistaa hämärään, 
vaan mieleni on täynnä kirkkautta

Näin sydämeeni joulun teen
ja mieleen hiljaiseen
taas Jeesus-lapsi syntyy uudelleen

Näin sydämeeni joulun teen
ja mieleen hiljaiseen
taas Jeesus-lapsi syntyy uudelleen


9 november 2008 klockan 14:45

Vi var och körde idag igen. Först så körde vi på grusplanen, och sen ålte vi ut på vägen ;o OMG.. Haha :D Men det var en industriväg där det knappt kör några bilar.. Och massa flervägsstopp.. Bahh. Fick kärringstopp en gång :D Hahah och det låg en bil bakom mig.. Fan vilken panik jag fick.. Fick nog stopp tre gånger på samma ställe, samma tid.. frågade morsan om ettans växel verkligen VAR i.. Så sa hon att den var det. Men då hade jag tydligen försökt åka iväg på trean.. HAHA.. Märkte hon efter tre kärringstopp ;) SKÄMMER ut mig sådär. Jumalauta!
Men det gick allt bra :) Ska ut å köra på lördag igen. Sen antingen på lördag eller söndag så ska jag få köra hem med. Om mamma känner att jag kan det då, och jag själv såklart ;) Växlade ända upp till fyran idag!! Duktig jag är ;) Nedå.. Men det gick jäkligt bra idag faktiskt :) 

Sitter här å lyssnar på musik. Tänker på att folk fortfarande kan vara OMOGNA i vuxen ålder.. Herreguuuuuuuudd.. När dom levt över halva livet liksom :/ Palla asså.. Trodde verkligen att dom hade lärt sig något i livet, men icke!! Ahja, inte mitt fel.. Tänker inte ha dom människorna i mitt liv mer iallafall. Yes yeeeeeees..
Någon mer som har lust å bråka med mig idag??? Kan ge er en go käftsmäll isåfall. Faaan va sur jag är idag.. Jumalauta! Hoppas fan att det är PMS eller något. Huh!

Funderar på vad man ska göra för mat. Eller så ger man fan i att äta idag eftersom man åt chips å grejjer igår :) Blir praaa det. Ska banta som fan. Fattar DU jag SKA BANTA. Ska du gå och häpna över det nu också?? HA!?! Du ska alltid kritisera något.. GÅ OCH KRITISERA DIG SJÄLV FÖR FAN! Du är fan inte perfekt någonstans!! Det finns ingen jävla perfekt människa på den här jorden!! Visst alla har något fel eller har fel, MEN DU BEHÖVER INTE PÅPEKA DET VARENDA JÄVLA GÅNG!! JAG, TILL SKILLNAD FRÅN DIG TYDLIGEN, HAR KÄNSLOR!! Men det fattar tydligen inte du..!!! Du tror väl att du får säga saker om mig eller till mig hur du än vill bara för att du är VUXEN, och jag är en liten SKITUNGE som inte vet ett piss om livet?
JO TJENARE.. Jag vet saker som du inte ens har sett i dina egna jävla drömmar! Jag har redan levt ett helt liv innan jag fyllde 17 år!! Kom fan inte och döm mig för någonting! OCh vill jag banta, och tycker att jag är tjock.. MÅSTE DU KRITISERA DET MED?!?!? JAG KANSKE VILL HA STORLEK 32 I KLÄDER!!! Varför i helvete ska du lägga dig i det för?!?!? Har jag bett om din åsikt eller?!

ÅÅHH.. Pallar fan inte med det här. Finns typ 41325465 saker jag vill säga, men jag vet seriöst inte hur jag ska formulera det. Istället så spottar orden ut likt en fjortisbrud. Jaja.. Det får väl va så. Dom kommer ut på något sätt iallafall.
Tar du åt dig av mina ord? Då är det nog dig jag menar!
Nu ska jag lyssna på musik och deppa...

Jag tänker på er fortfarande <3<3 Styrkekramar


8 november 2008 klockan 22:00

Vi tränade idag igen.. Det är gott :D Haha..
Sitter å käkar chips nu.. å dricker cola. Mmmhmm :D Frossardag vettni! Fast det har jag varje dag.. Haha.
Men nu ska vi glo på film :) Heejjj!

Jag tänker på er! <3<3


8 november 2008 klockan 17:46

Tänkte fråga Marko förutom om vi inte kunde lämna Milla hos morsan för inatt så kunde vi gå ut och ta en öl eller två.. Men nee!!!! Jag ska ju köra imorgon så det går ICKE. Hah.. Kasst :) Men men.. Blir nog kul imorgon.. Wiihooo!!

Ska dra hem till mamsen här strax.. Vi ska träna ikväll, gott det :) Men men.. Milla blir rastlös nu.. Heeejjjj!


8 november 2008 klockan 15:11

Morsan och jag var och körde lite förut :) Fast inte på själva vägen då! Utan vi var på en stor grusplan.
Som jag sa igår.. Det gick jäääääävligt bra kan jag lova er ;) Morsan vet att jag har "kört" med Marko. Asså övat på stanna å köra iväg igen. 
Jag fick inga kärringstopp idag! Joo förresten.. När vi övade på att backa så fick jag ett par stycken, men annars gick det finemang :] Jag tränade på att växla upp till tvåan sen ner till ettan, upp till tvåan igen.. osv osv. Och sen stanna och köra iväg igen.. Och dragläget och bla bla.
Fan va grym jag är ;) Naturbegåvning!

Jag och Mamma är påväg hem..Mamma: Hur många gånger har du kört med Marko egentligen?
Sussu: En gång.. Förra sommaren i Finland.
Mamma: EN gång??!?!! Har ud inte köööört mer? 

Hon trodde att jag hade kört mycket mer eftersom jag körde så bra :D Hahhaha!!
Som jag sa.. Naturbegåvning ;)
Vi ska ut å köra imorgon igen.. Ska växla upp till trean å fyran.. Kommer skita på mig :D hahahha..

Nu ska jag ut med Sisu.. heejjj!!

Det blir vitlökskyckling till middag idag :) mums!!
Var på ICA förut förresten, å då fick man smaka på olika "fabriksgjorda" såser. Tror det var någon kock som hade framställt dom.. JÄKLAR vad goda dom var!! MUMS. Fats en lite lite burk kostade över 20 kronor.. PALLA! Ajaa.. Heejjj :)


7 november 2008 klockan 22:59

Jag ska ut å köra med morsan imorgon, eller ja :) Vi ska ÖVA på att köra iväg utan att få kärringstopp tror jag. Hahah :D Kan jag redan! Bara hon inte bli förbannad på mig, för jag har inget tålamod till sånt.. Då kommer jag skrika å gapa ^^ Mohaaaaa..! 

Kikar på en film som går på femman nu. Funkar väl typ... Go slöfilm (:

Hittade ett par assnygga byxor förut på bubbleroom!! Me waaaaant ;) Men nu ska jag allt glo på tv igen! Heejjj :)


7 november 2008 klockan 17:37

You taste just like glitter mixed with rock and roll.
I like you a lot lot, think you're really hot hot!


7 november 2008 klockan 17:35

Hey there sugar baby
Saw you twice at the pop show
You taste just like glitter
Mixed with rock and roll
I like you a lot lot
Think you're really hot hot

I know you think you're special
When we dance real crazy
Glamaphonic, electronic, disco baby
I like you a lot lot
All we want is hot hot

Boys boys boys
We like boys in cars
Boys boys boys
Buy us drinks in bars
Boys boys boys
With hairspray and denim
Boys boys boys
We love them!

Baby is a bad boy
With some retro sneakers
Let's go see The Killers
And make out in the bleachers
I like you a lot lot
Think you're really hot hot

Let's go to the party
Heard our buddy's the DJ
Don't forget my lipstick
I left it in your ashtray
I like you a lot lot
All we want is hot hot

Boys boys boys
We like boys in cars
Boys boys boys
Buy us drinks in bars
Boys boys boys
With hairspray and denim
Boys boys boys
We love them!

I'm not loose, I like to party
Let's get lost in your Ferrari
Not psychotic or dramatic
I like boys and that is that
Love it when you call me legs
In the morning buy me eggs
Watch your heart when we're together
Boys like you love me forever

Boys boys boys
We like boys in cars
Boys boys boys
Buy us drinks in bars
Boys boys boys
With hairspray and denim
Boys boys boys
We love them!


7 november 2008 klockan 14:46

Hela jävla dagen har vart en katastroooof!!!!!!
Faaaaaaaan va hon har gapat!! INGENTING ÄR BRA!!

Sen så lossnade det någon JÄVLA köttbit från min tunga. VADÅ CP!!! ÅÅÅHHHHH...!!!! Borde man skicka ett mejl till piercingstudion och skälla på dom nu när man är såhär förbannad?!?!?!!!!

ÄR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD NU SÅ ATT JAG SKULLE KUNNA ............. JAG VET INTE VAAAAAAD!!!!!!

Maten är god iallafall..!!


7 november 2008 klockan 12:48

Nu ligger Milla och sover igen. Jag glider runt på familjeliv och läser forum :)
Milla åt lasagne förut.. Utan att gnälla!! Det var lasagne i bruk.. Betyder det att min hemgjorda mat inte är god då eller? Hahah :D Nedå.. Hon var bara inte så kinkig idag.

Idag blir det kotletter till middag. Funderar på att ringa till Marko å säga att han köper mig sig svamp, vill ha svampsås idag :) mmmm gott!!

Nu ska jag smörja in mina händer.. Torra som krut!! 


7 november 2008 klockan 10:48

Milla ligger å sover. TUR DET!
Fick nästan psykbryt förut när hon spydde ner hela golvet, plus filten! Ååhhh.. La henne i sängen med nappen i munnen och så somnade hon. 
Har precis druckit kaffe och käkat tigerkaka. Ska glo runt på lite recept på nätet. Vet inte vad jag vill göra med kotletterna som vi ska äta idag. Men jag måste däremot sluta äta massa SKITmat!! Ingen mer tigerkaka och massa bajs för min del. Icke icke :) Men nu blir det att glo runt. Heejjj!


7 november 2008 klockan 10:09

Milla ligger på filten och kryper runt eller något :D Haha.
Antingen försöker hon krypa eller så försöker hon sätta sig upp. Men inget utav av det går särskilt bra!! Stackarn ;p

Helvete vad sur jag var inatt!! Först kunde jag inte somna för att Marko låg å snarka. Och sen när jag väl börja somna in så typ lät det som att han kvävdes av sin egna snarkning så jag blev rädd som faaan!! Sen så tog det ett tag innan jag somna till igen. MEN DÅ, tro fan att Milla vaknar till.. ÅÅHH!! Till slut så la sig Marko bredvid hennes säng. Men tror ni att hon vakna till efter det? NEE!!! Hon vaknade nog till fyra-fem gånger inatt.. Voi vittu säger jag bara! Och så var jag PISS imorses när Milla väckte mig. Jojoo...

Sandra skulle komma vid elva tiden sa hon. Hon åker hem till Haparanda (Haaparanta låter mycket bättre ;]) klockan fyra. Kul å sitta på tåg i 20 timmar :D EEEEELLER INTE! Haha.. Fyy..

Men nu ska jag fixa något å käka.. Heejjj! :)


6 november 2008 klockan 21:46

Köpte pipmugg till Milla idag.. Hon åt väl sådär ur den :/ Blev kränky så var tvungen å byta till nappflaska. Men sen så börja hon typ prutta å grejjer, haha så det var nog därför hon var kränky :) Ska försöka imorgon igen!

Har så jäääääävla ont i mina ben :( Fyy.. Och trött är jag med. Ska äta en clementin nu, och inte göra ett skit!! :)
God natt, heejjj!


6 november 2008 klockan 20:06

Nu har vi precis tränat..
Känner mig bara fetare å fetare. Hah!! Fyfaaaaaaan... Kan ingen betala en fettsugning till mig? :) ohyeah..
Klarar ju fan knappt av att göra EN situp! mmm.. va skojjigt. Ne får ävl bli att man göra tio på morgonen direkt när man vaknar så att magmusklerna vänjer sig.

Men nu ska vi hem till mamsen :) heejjj!


6 november 2008 klockan 12:56

Har ju helt blömt bort att vi ska få vårat vardagsrumsbord den 13 november också!! Hah :D Skulle kommit som en överraskning isåfall. Hoppas att det kommer nu då.. Man kan ju aldrig riktigt lita på IKEA.. Eller? :) I don't know.. 

Nu ska jag lägga till ett par saker på min önskelista!! :)  Köp något till mig!! Haha :D


6 november 2008 klockan 12:45

Namn: Susanna kallas för Sussu på finska :) , efternamnet får ni inte veta ;)
Ålder: Född 1990, så 18 år :)
Bor: I Vänersborg med min pojkvän, dotter och hund.
Pojkvän: Marko <3
Hemland: Finland!!!! <3
Gör på dagarna: Är hemma med min dotter :) Städar, lagar mat... Kollar på tv och sitter vid datorn!
Gör på nätterna: Sover ;)
Gör på helgerna: Hälsar på mamma eller svärmor.. Annars så är man hemma :) 
Bästa på hela dagen: När man vaknar på morgonen och ser att Milla ligger och ler å skrattar i sin säng :)
Bästa låt just nu: Lady GaGa - Poker Face
Bästa film just nu: Sex and the city.. helt klart! :D
Bästa maträtt just nu: Orginal-mål på Max! Eller Kycklingsallad med massa rhode island dressing :) mmm!!
När jag fick reda på att jag var gravid: På min 17-års dag!! D.v.s 20 augusti 2007 :)
Utbildning: Grundskolan, och inget gymnasium! Ska läsa på Komvux nästa höst, sen får vi se vart det bär av :)
Jobb: Hmm.. Har praktiserat på dagis i ett halvår ungefär! :D Haha.
Övrigt: Jag äälskar att sova i 12-13 timmar i sträck ;) mmmm va skönt det är! Och sen ÄLSKAR jag choklad, men jag är laktosintolerant så det blir nog inte så mycket av det :) Jag älskar att shoppa.. När jag har pengar då ;) Spelar ingen roll om det är i en matbutik eller i en klädbutik!

Kommer faktiskt inte på något mer.. Men jag utökar listan om det klirrar till i kassan ;) Haha.. Annars får ni fråga på!


6 november 2008 klockan 12:25

Igår kunde jag faktiskt äta pommes med kebabsås :D mmm vad gott det var! Men fick typ.. kramp i tungan :D Haha..
Jag kunde däremot käka bröd till frukost!!! Det trodde jag aaaaaaaaldrig att jag kunde göra bara efter två dagar!! Sist gång så tog det fyra dagar innan jag kunde käka något som var 'fast'! Detta är gott :) Tungan har snart läkt helt. Kan näästan leka med piercingen, men det avstår jag från ett tag till, i ett par-tre veckor kanske..
Hittade en tungstav förut! Som jag hade här hemma asså :) En kula med blå sten i. Deeeeeen ska jag ha sen! Bara den inte är för lång.. Don't remember :/ Och sen så ska jag köpa en stav som är 11 millimeter (eller något) lång :) ooohh... kommer bli kort.

Nog tjatat om det! Är på riktig tjathumör idag känner jag. Milla åt hennes lunch ganska duktigt kan jag säga :) Och nu ligger hon å sover. Borde egentligen inte lägga henne direkt efter maten, men sötnosen var så himlans trött <3

Idag så ska vi hem till mamsen. Hon ska hämta ut alla ta-körtkorts-böckerna å shit. Får läsa igen om, sen så skulle hon ge läxa :D Haha.. Kan typ allt. Säger vi ;) 
Sen så måste vi kaaaaanske till affären. Får se om man orkar idag, har egentligen ingen större lust att gå ut.. Men solen skiiiner ju idag!! ;o Första gången på månader känns det som! Joo.. En lite tripp ut måste man väl gå :) Vagnen, Milla, Sisu och min baby <3

Idag blir det nog köttbullar till middag (egna-gjorda). Haha.. egna-gjorda :D vilka ord som ploppar ut ur mina fingertoppar ibland!
Men nu ska jag som vanligt......!!!!!!!!! kika runt på nätet. Heejjj :)


5 november 2008 klockan 21:57

Nu är det läggdags! :) God natt!!


5 november 2008 klockan 20:52

Lady GaGa - Poker Face *lalalaaaa*

Ska kolla på "Leila's fest" på tv4+ strax. Haha. Leila är cool :) Men nu ska jag borsta håret.. Heipps!


5 november 2008 klockan 20:44

Tränade ju inte idag eftersom vi hade tvättstuga, men det blir imorgon och på fredag eller lördag istället! Goooottt :)


5 november 2008 klockan 18:16

Tvättstuga nu.. Jag är baaaaajstrött!! ååhh :[ 
När nästa lön kommer blir det att köpa julklappar!! Ohyeah (: 
Men nu ska jag glo på tv!! Heejjj :)


5 november 2008 klockan 07:33

Sitter å dricker youghurt.. Äcklig jävla youghurt med bitar i!!! Den som kom på ordet youghurt ska jag fan stämma. Man vet fan aldrig om man stavar rätt eller fel på det jäkla ordet!! ÅÅHH.. Så nu får det va. Orkar inte googla eller gå till kylskåpet!

Milla har inte vaknat än? Vad är detta? ;o Ska nog lägga mig i sängen en stund :) mmmm.. sova!! 
Natti natti :)


5 november 2008 klockan 06:55

Kommer ni ihåg när man var sådär nykär. Alltså riktigt nykär :D ååh.. så gulligt!! Speciellt när Richard säger: "Du är så go!" Hihi :D Nu vet jag vad Marko kommer fråga mig: "Vaa?? Är inte du nykär längre?!?" Haha :D klart man är.. Ibland :) Man kan ju inte alltid vara det efter 2½ år ;) Sötnöt <3<3 Ibland så kommer dom där fjärilarna i magen ;)

Lääääängtar tills min tungpiercing har läkt!!


5 november 2008 klockan 06:46

Obama som president.. Hah.. Det man hoppades på :)

Vaknade kvart i sex imorses ungefär.. Kul? Neee!! Sträckte mig efter Marko men han hade redan åkt till jobbet ;(
Funderar på att äta något.. Men det kommer inte att gå så bra, för piercingen ;p Kommer bita i staven hela tiden. Så jag funderar på att göra havregrynsgröt.. Bara å svälja :)

Hoppas att inte Milla vaknar snart! Orkar verkligen inte ta han dom någon just nu, har en jäääkla huvudvärk ;/
Men nu ska jag nog äta något!! Heejjjj :)


4 november 2008 klockan 20:18

Piercade tungan idag :) Fick bli på fairlane!! Dom piercade i det gamla hålet så det blev bra :) Är inte lika svullen nu som förra gången.. Men kan bara äta purémat för det :D Hahah.. Sitter å trycker i mig potatismos nu. Mums ;) Nåjaa.. Kan väl bara trösta mig med att om en vecka så är det bra!

Ska glo på tv nu :) Heejjjs!


4 november 2008 klockan 13:03

Kollade precis på Desperate Housewives s05e06.. Fyy vilket äckligt avsnitt :D Hahah.. hyi!!

Milla va kinkig som fan med köttfärssåsen förut, till slut fick jag nog och gav henne fruktpuré istället.. Hah :) Hon får nog lite mjölk snart också. Om hon nu orkar!!

Men nu ska jag allt slänga in kycklingen i ugnen.. Heejj! :)


4 november 2008 klockan 11:03

Funderar på om man ska pierca sig på Fairlane i Trollhättan. Där kostar det 400:-, och man får smycke å rengöringsmedel på köpet. Billigare än i Uddevalla. MEN.. 
Kom på en sak nyss. 
En kompis piercade sig där för ett par år sedan, och då blev det snett ;o Någon som har piercat sig där nyligen??


4 november 2008 klockan 10:50

Fick mitt körkortstillstånd nyss :D Jippiiiee!!

Jag ska pierca mig i tungan igen har jag bestämt! Vet bara inte om jag ska göra det på vikingstudios i Uddevalla, eller i Trollhättan. Hmm.. Återstår att se :)

Jag börjar nog bli sjuk också.. Jävla skit! Orka vara sjuuuk :/
Ska nog försöka natta Milla här, hon börjar bli lite kränky. Heejj :)


3 november 2008 klockan 21:03

Vi tränade faktiskt idag :D Ohyeah!!
Men när vi gick till träningslokalen så såg vi att mammas granne skulle träna eller tvätta. Så utanför träningslokalen så sa jag till Marko att han fick gå in å kolla om det va ngn kille där å träna.. För jag går inte in dit å tränar om det är killar där :D Hahaha. Så gjorde inte han det!! Och då blev jag skiiiitsur och gick hem! Med Marko springandes hack i häl. Hahah! Men väl hemma så insåg hur fjantig jag är.. Tog min mp3 och gick å träna med Marko :) Mammas granne var där och en kvinna med. Sen kom en man med hans dotter också. Men jaaaaaaa... Haha, så nu skäms man inte längre :D
Fyfan vad fjantig jag är ibland asså!!

Sitter å dricker kaffe nu... Och käkar Brago choklad kex :D Hahaha.. Det var den träningen det. Nedå, gör ju inget. Ska ju bara bli av med lite kärlekshandtag så lite kex här å där gör inte så stor skada! Men nu ska jag allt umgås med min baby :) Heejjj!


3 november 2008 klockan 12:44

Jag vet att jag har skrivit/sagt detta minst 251648955 gånger!! Men jag måste veeeeeerkligen börja träna asså!! :/ :/ 
Jag å baby pratade om det häromdagen, å jag funderar på om man ska träna måndag och onsdag och sen fredag eller lördag! En timma är ett måste!!! 
Då får nog mamma passa Milla idag.. om hon orkar :) Annars atar vi med henne till träningslokalen! Lokalen ligger ju vid tvättstugan här på gården, så det är ju inte alls långt egentligen ;P Hahah! Jajaaa... Blir nog att man tränar idag. Och bara godisätande på lördagar.. :( *SNYFT*

Japp.. Men nu tycker jag att Milla ska vakna så att vi kan äta söttsött såsia :) Heejjj!


3 november 2008 klockan 12:07

Jag å Milla tog en tripp igen till torpa förut :) Jag skulle posta ett par skivor med bilder på Milla till min moster. Och sen så köpte jag fruktgröt, frukt och fruktpuré till Milla :) Massa gott! Köpte faktiskt ingenting till mig själv kom jag på nu.. Brukar alltid köpa något litet, men icke :)

Har potatis kokandes på spisen till Milla.. Sen när hon vaknar så ska hon få äta söttsött sååsia igen ;p
Och sen ska jag laga mat till mig å Marko. Blir kotletter idag :) mumsigt.

Senare i eftermiddag ska vi till byggcenter och apoteket.
Det var nog hela våran dag? Uppdaterar nog mer senare :) Heipps!

Idag blir Milla sex månader <3 Guuuud så fort tiden går :) Mammas lilla älskling <3<3


2 november 2008 klockan 21:26

Hemma igen! 
Efter att vi vart på torpa i förmiddags så gick vi hem till mamsen :) Vi har vart där hela dagen.. Hon gjorde kalops! Mmmmmm gott :D Och så gjorde jag köttfärssås (söttsött sååsia) till Millunen. Fast jag, Marko å Emelie åt faktiskt söttsött sååsia ett tag innan vi skulle äta kalops :D Jaja...
Jag och Marko spelade bingolotto förut.. Vann fan inte ett jävla piss!! ÅÅH.. helvete vad förbannad jag blev :D Haha!

Imorgon får vi se vad som händer.. Kanske åker till byggcenter, kanske inte :) Ha en kul kväll! Heejjj!


2 november 2008 klockan 11:42

Vi ska alldeles strax traska iväg till torpa :) Underbart väder ute!! Måste bara leta fram min svarta vinterjacka, orkar inte gå runt med min långa vita kappa (min andra vinterjacka).. Ser gött klumpig ut i den :D Haha

Men jaa.. Heejjj :)


1 november 2008 klockan 21:47

Fyfaaaaaaan vilken tråkig kväll jag har haft!! Gött att man kan gå å lägga sig snart iallfall.. Slipper denna kväll. Hah :) 

Mamma var på besök nyss också, hon var visst här ett par timmar. Hon skulle egentligen bara stanna en liten stund ^^ Men men!


1 november 2008 klockan 16:32

Idag köpte vi julgran (plast), och massa annat skit :)
Är så jäääääädrans trött, men kan verkligen inte somna heller. Ska sätta mig i köket å dricka kaffe med mina babes <3

Jag ska bojkotta McDonalds nu!!! Blir bara Max hädanefter.. Ohyeeahh ;) Känn på den, ni McDonaldsägare!! Haha :D

Heejjj! :)


1 november 2008 klockan 11:43

Nyduschad är man! Gooott :)

Igår gick vi upp kvart i fem på morgonen! (Milla sov hos sin farmo) Vi åkte iväg mot Ullared halv sex.. Framme var vi ungefär vid halvåtta tiden. Inga jävla köer alls :D Gött som fan! Plus att det inte var så myckt folk inne i varuhuset (förrän vid 9-10 tiden). Och vi fick parkering ganska nära också :)
Vi köpte b.la:
Gardiner till vardagsrum å kök. Och sen ett par till gardiner till vardagsrum å kök för under 400:-!!!! Vadå billigt :D Fast det var julgardiner då.. Men ändå, billigt som faen :)
Och sen så köpte vi massa annat plock.
På IKEA köpte vi b.la matstol till Milla och en efterlängtad brödlåda ;) Hahah :D Vi spenderade 4500:- ungefär. Oh mama :) Man sparar mycket pengar när man slutar å röka!

Idag ska vi städa. Marko har redan gått sex rundor till containern!! Jävlar va mycket skräp vi har asså!! Men men :)
Milla ligger å sover nu, men sen när hon har vaknat ska vi åka till coop och köpa hyllplan. Och så ska vi hämta ut medicin till Sisu :)

Yees.. Men nu ska jag smörja in mina händer. Torra som krut! Heejjj :)


30 oktober 2008 klockan 20:08

Om det kommer en endaste JÄÄVLA unge hit å tigger godis imorgon så FAAN!!!! HELVETE vad störande sånt är!!! Och ser jag minsta lilla "bus" som har gjort.. SÅ ÅÅÅHHH!!!! Ska sparka sönder varenda lilla utklädda snorunge jag ser! haha.. ne kanske inte så.. men vafan!
Orka att det kommer massa barn å vill ha godis :/ Plingar å grejjer.. Vi har faktiskt ett barn som ligger ås over! Kanske borde sätta upp en lapp om det? Och sen skriva att det blir konsekvenser OM dom plingar. Ja det ska jag. Och om dom kommer ändå, så ska jag bussa på dom min syster å dom... För dom kommer nog att vara gött fulla imorgon :D Hahahah!!! ooojaa.. Finns inget mer skrämmande som en full storasyster ;) MHMMM!!!


30 oktober 2008 klockan 18:23

Borde nog packa klart Millas väska för ikväll.. Men jag orkaaaaaaaar inte.. Fan va tråkigt :) Haha..
Ne, nu får jag nog ta ett ryck och göra det istället!! Måste få tag på Marko också.. Men bajsungen svarar inte i sin mobil!! bah :(


30 oktober 2008 klockan 18:01

Var som sagt på BVC förut med Milla. Jäääklar vad hon skrek och grät :( Mammas älskling <3 Kunde inte ens lägga ner henne när jag skulle klä på henne. Nååå <3<3

Förra gången (6/10)
Vikt: 6,730 kg
Längd: 65 cm
Huvudomfång: 42 cm 

Idag (30/10)Vikt: 7 kg
Längd: 65,5 cm
Huvudomfång: 42,5 cm

Min lilla bebis växer som hon ska iallafall :) 

Efter BVC tog vi en tripp till apoteket.. Köpte grav-test och jag var INTE gravid :D Wohooo!! Gött det!
Efter apoteket gick vi till min mammas jobb, men hon hade redan slutat så då var det bara att traska vidare. Först gick vi till torpa för att köpa lite mat och så, och sen gick vi hem :) Så det har varit en lååång eftermiddag hos oss. Och kall!! Brrr :/
Hahah.. Hon på apoteket kolla lite snett på mig när jag skulle köpa graviditetstest, och så hade jag redan en bebis på sex månader med mig :D Hahah.. ahja!

Men nu ska jag allt tjöta vidare på msn. Heejjj!


30 oktober 2008 klockan 13:26

Hohooo!! :)
Skrev nog inget igår?? Hmm.. Kommer inte ihåg..
Var iallafall hos mamma igår hela dagen :) Milla var snäll som en liten prinsessa! Guuuuud så underbar hon är :)
Just nu ligger hon å sover <3 Älsklingen
Kommer sakna henne så mycket mycket när hon ska till sin farmor ikväll :( Buuhh.. Vi kan ju inte ta med henne till Ullared/IKEA, det blir för mycket för henne.

Sisu var hos veterinären idag också. Han fick ta blodprover och sånna grejjer.. Räkningen landade på 1040:- plus att vi ska hämta ut medicin på apoteket på lördag, 578:- där med! Mama asså :/ Nåjaa.. Allt för min älskling :)

Vi sänkte ner Millas säng igår kväll. För tar hon tag i sängen när hon sitter upp så ställer hon sig upp :D Haha.. Men grejjen är att hon inte kan sätta sig upp själv än.. Men man ska inte ta några risker!! Så lika bra att sänka :)

*Marko och Sussu håller på grejjar med spjällskyddet till Millas säng..
Sussu: Marko.. Tryck ner skumbumet under madrassen!!
Marko: HAHAHA SKUMBUM!

Hahahahah :D Fyfan va störd jag är!! Skulle ju säga spjällskydd men jag orkade inte.. :D

Har sån jävla halsbränna :S Haft det varenda jävla dag nu!! Funderar seriöst på om jag är gravid asså :D Haha.. Måste nog köpa ett test på lördag. I'm not kidding ;p
För jag har ALDRIG halsbränna. Förutom när jag var gravid med Milla, shiiit.. Hade halsbränna 24/7. Måste verkligen köpa ett test.. börjar bli jävligt nojjig nu :D Tänk om jag väntar trillingar? Hahaha.. Orka asså :)

Milla ska till BVC idag :) Klockan tre har hon tid! Då har hon läkarundersökning. Som tur är så är det ingen spruta idag.. *peew!*

Men nu ska jag, som alltid!, kika runt på nätet :) Heejjj!


28 oktober 2008 klockan 21:29

Slipknot - Snuff
Jag tänkte lägga ut dom bästa raderna ur hela låt-texten.
Men insåg efter några rader att det inte går.... 
För vartenda lilla ord, varenda lilla jävla punkt är så jäääkla bra!! Varenda mening i texten har något att göra med mitt liv.. Varenda mening! På ett eller annat sätt.. Helt sjukt. Ibland känns det som att låten var gjord för mig. Men jaa.. Det är den ju inte ;)

Nu ska jag lyssna några gånger till på låten.. Och sen ska jag nog väcka Millunen. So long!

P.s Lyssna på låten.. NU! D.s


28 oktober 2008 klockan 20:11

Skickade precis ett mejl till Dr. Phil, nu återstår bara att se om han svarar! :)


28 oktober 2008 klockan 19:04

Slipknot - Snuff <3 .. Finns verkligen ingenting bättre :) Har ju inte hunnit å lyssna igenom deras album alls! Tur att Jonna skickade låten till mig.. mmhmmm :)

Nu ska jag kanske glo på Dr. Phil
Sitter å käkar tortellini.. Eller vad det nu än heter :) Mums!


28 oktober 2008 klockan 18:05

Mamma var på kaffe nyss.. Eller ja :) Hon kom för att gå ut med Sisu! Men sen så stannade hon på kaffe, och såklart tigerkaka :) 
Glömde säga till henne att Milla börjar få sina tänder nu. Hah.. ahja.. Får väl va sålänge!

Milla försöker sova, men det går inte så bra!! ååååååhhhh.. får cpryck snart. Förstår inte vad hon vill, så då får hon va :)

Men nu ska jag glooooo.. Heeejjj!


28 oktober 2008 klockan 14:46

Tigerkakan är klaaaaaaaar :) mmmm så god den blev!!

Kikade in i Millas mun förut.. Och såg att framtänderna (uppe) är på väg ut! Stackarn.. Snart kommer hon att ha ont :(

Längtar tills på fredag :D wiiihhh!!


28 oktober 2008 klockan 14:04

Jag har tigerkaka i ugnen nu =D Muuuuumsfilibabba!


28 oktober 2008 klockan 12:16

Lägger in några bilder på Millunen :)


Milla sitter i Jonna's knä.. Hemma hos Jonna's mamma :)



Den här dräkten fick hon av son farmor igår :) Så sööt!! Pikku mehiläinen :) :)



*Mehiläinen = humla

28 oktober 2008 klockan 12:05

Tiiiiiittttttaaaaaaaa så underbart söööööööt/vacker/gudomlig hon ääääär!!! Mammas älskade lilla lilla lilla tös :)


Här är hon antingen några timmar gammal, eller ungefär 12 timmar :)

28 oktober 2008 klockan 09:51

Kommenterade en artikel i Metro:

"Det var en "lång" paus Blondinbella tog. Ett par veckor väl?
Skulle inte hon lägga sin energi på skolan å dittan å datten? Och nu så skriver hon om att hon var utbränd i två veckor. Men ska hon inte då låta bloggen vara ett bra tag till innan hon börjar blogga igen? Hmm.. Aa, där har vi ingen smart tjej iallafall :)"

Guuud så rätt jag har ibland :)
Hon vill ju bara ha uppmärksamhet. Ingen som fattar det?


28 oktober 2008 klockan 09:43

Somnade inte förrän vid elva igår? Och jag gick upp prick nio i morses. Man är utvilad iallafall. Det är gott :)

Marko är och besiktar bilen. Faaan va gött att bilen har en ljuddämpare nu iallafall!! Fan va det lät innan.. Hah, pinsamt ju ;p

Idag blir det att vara hemma igen tror jag. Ska nog ut och gå med Milla och Sisu sen :) Så fint väder ute!
Sen så måste vi slänga massa skit.. Det står en container ute på gården den här veckan :) 

Mamma skickade in körskolepapprena igår.. Hoppas att man får börja övningsköra snart då ;D

Men nu ska jag äta frukost :) Heejjj!


27 oktober 2008 klockan 21:28

Jag är helt sluuuuuuuuut :/ Milla har vart sååå jobbig idag. Har inte kunnat sätta ner henne i fem sekunder utan att hon har börjat skrika.
Nu ska jag tvätta av sminket, borsta tänderna och gå å lägga mig. Hoppas att jag somnar snabbt.

Funderar på att göra ett grav-test. Det simmade runt något i min mage förut.. Undra vad det kunde vart :D hahah!


27 oktober 2008 klockan 17:48

Det åskade nyss igen! Likadant som inatt.. Åskade bara en gång. Gött skumt det här :/ Hmm.. Jorden håller på å går under som sagt!


27 oktober 2008 klockan 16:29

Nu har Sandra gått å jag sitter här framför datorn alldeles själv. Milla somnade nyss.. Skönt för henne iallafall :)
Funderar på om man ska kolla på film...
NEJ! Jag ska glo på Desperate Housewives S05E05 :) ohyeah!

Jag, Sandra å Milla traskade iväg till torpa förut. Och när vi kom hem så börja det spöregna.. Sikken tur vi hade :)

Jag beställde ett vardagsrumsbord från IKEA förut :) Allt gick på 300:- drygt. Naaajjss ;)

Men nu ska jag kika hur det går för min DH! Heejjj!!


27 oktober 2008 klockan 12:30

Ritva var här på kaffe och så nyss. Hon kom förbi med kläder som hon hade köpt till Milla :) Massa fint!! Och sen så hade hon köpt varma tofflor till henne, så nu 'slipper' vi det ;) bra bra!
Sandra skulle komma också. Vet inte vart hon har tagit vägen.. Orkar inte ringa så jag sitter här tills hon kommer. Hah :) 

På fredag åker vi och shoppar :) gooottt är det!

Hahah.. Vill du fortfarande söka jobb till IKEA?
Lite roligt ;)

Åskade det inatt? Låg i sängen, skulle precis blunda och så såg jag en blixt och sen så värsta mullret! Men efter det så hörde man inget mer.. Bara att det börja regna. Men men :/

Nu kom Sandra.. Ska vara social :) heejjj!


27 oktober 2008 klockan 10:17

Sitter här å dricker kaffe. Brukar inte dricka kaffe på morgonen, men idag var jag så trött så det fick bli en kopp :)

Försöker leta efter kläder på nätet, men hittar absolut ingenting!! Inte ens skor eller väskor :/ Hmm..
Alla jeans som jag har är av märket Crazy Age.. Asbra :D Har köpt alla i Finland (har typ fyra par), och där kostar dom 800:- styck. Hmm.. Kikade runt på nätet nyss å där så kostar dom 400:- styck ;o Fast dom är inte lika snygga som mina då :D oooyeah!
Sitter här i mina favoritpar av crazy age. Det var dom som jag köpte allra först :) asgoa!

Milla sitter helt nyvaken i sin pappas nä. Håret är helt tokigt och så har hon röda kinder och röd näsa! :D åååhh så söööt!

Men nu ska jag gosa med mina älsklingar. Heejjj!


27 oktober 2008 klockan 09:37

Goood morgon,
vaknade 08:15 idag. Ganska skönt ändå :)
Sandra ska komma förbi vid tolv-tiden, umgås å sen ska vi till torpa. Marko jobbar eftermiddag den här veckan :/ *snyft*

Sandra fyller ju år i början av november, får se om man hänger med till Lipz då (: Är inte direkt sugen nu, men vem fan e sugen på att dra ut på krogen halv tio på morgonen? :D haha.

Annars så händer det inte så mycket mer idag. Kanske drar till mamma om jag har orken. Heejjj :)


26 oktober 2008 klockan 12:31

Jag vaknade inte alls halv elva, jag vaknade halv tio :D För man skulle ju "dra tillbaka tiden" en timma idag. HAH.. hade jag alldeles glömt av :)


26 oktober 2008 klockan 10:58

Vaknade 10:20 idag.. värsta sovmorgon ju :D Jag ska börja gå upp psenast klockan nio varje dag! Och jaa.. det är tidigt för mig. Milla har ju inte ens vaknat då ;p Jag kan sova 14 timmar i sträck om jag nu har tillfälle till det. Så yeees :)

Men nu händer det lite saker... heeejjj!


26 oktober 2008 klockan 10:23

Lite snabbt om vad som har hänt.
Igår så var vi på oktobermarknaden. Vi köpte tre tröjor till Milla, och sen godis å mat till oss. Efter det så åkte vi till tygladan, där vi köpte en tjock tröja å byxor till Milla. Vi slösade 500:- igår :/ Hmmm... undra vart allt tog vägen. JO! Sen så köpte vi koppel å hundgodis också :)

Efter marknaden å det så åkte vi hem till Ritva (för Milla var där), och så fikade vi å grejjer.
Sen åkte vi hem till mamsi. Fikade där med ;p Och så letade jag å mamma upp våra gamla leksaker till Milla. Så hon hade liiite å leka med :D 
Jag, Emelie å Marko satt vi datorn och spelade "Spore". Riktigt roligt :D Bara att våran datorn stöder inte det spelet, så det är bajs :( 

Idag ska vi hem till mamma och äta vitlökspotatis och antingen råddjur eller fågel (vet inte vad det är för sorts fågel, men det är väl typ tjäder eller ngt :)

Sen senare ikväll så ska vi hem till papsi. Han hade tydligen en stooor present till Milla. Hoppas att det är en Saab 9-5 kombi!! Hahah :D

Men nu ska jag ge Sisu örondroppar. Han har inte kvar sina allergitabletter, så han har fått öroninflammation igen :/ fast denna gången är det i båda öronen. Stackaren. Och han får inte sina tabletter förrän nästa vecka.

Men men.. Heejjj! :)


24 oktober 2008 klockan 15:44

Eftersom jag tar ut 7 dagar i veckan så blir det 30 dagr i månaden (föräldrapenning).
Då borde jag få ut 5400:- före skatt, och 4212:- efter skatt. MEN, på min swedbank sida så står det att jag ska få 3707:- före skatt, och 2949:- efter skatt. 

Någon som fattar vafan dom grejjar med?? :S jävla idioter.


24 oktober 2008 klockan 13:42

Slängde precis in pommes och farmarbiffar i ugnen.
Jag tror att jag hörde våran bil komma. Hmm.. Så Marko borde ju vara hemma när som helst då :D

Milla ligger å sover. Mammas lilla sötgris <3
Men nu ska jag glo runt på nätet.. as usual! Heejjj!


24 oktober 2008 klockan 11:31

Jag sitter och lyssnar på finsk julmusik :) Man måste ju börja i tid, eller hur Jonna ;)
Skulle kunna lyssna på julmusik året om ღ Men hur kul blir det i längden då :D

Nästa vecka blir det ju Ullared och IKEA! Och så ska vi handla massa julpynt på rusta också :) Ska bli naaajs.

Heippa-ti-hei ;] 


24 oktober 2008 klockan 11:01

Vi ska nog köpa en ny bil snart :D
Saab 9-5 kombi (-04).. ohyeah. Hoppas hoppas! Orkar inte med våran saab 9000 längre ;p Hah. I want more lastutrymme!

Imorgon är det marknad :) Ska bli rooooligt. Ska se om mamma kan passa Milla en stund så att vi kan gå själva. Så bökigt att gå med vagn när man själv knappt ens kommer förbi.

Jag ska köpa något till Milla iallafall :) Och såklart, godis till mig :D namuu!!

Vi har nog världens snällaste dotter! Och sötast, vackrast är hon också :) Men nu ska jag å Milla sotera tvätt! Heejjj!


24 oktober 2008 klockan 10:44

Neeeeeeeee.. Nu slutar jag :) Sitt där å tro att du kan påskynda en förlossning, eller att elefanter har världen största kuk! Jag bryr mig inte. Det är inte jag som lever okunnigt isåfall ;)

Försöker få Milla å sova.. Men det går inte så praaa.
Ska gå å mysa med henne nu :)


24 oktober 2008 klockan 10:36

Hur kan man tro att man kan påskynda en förlossning? D.v.s att man kan STARTA, av att t.ex springa i trappor?  HAH :D Alltså då måste jag startat min förlossning redan innan jag ens visste att jag var gravid. För jag sprang i trappor vareeeeeenda jäääkla dag.
Det enda som kan hjälpa, är när man redan HAR värkar så kan man röra på sig, för då sjunker bebisen huvud ännu längre ner i bäckenet o.s.v och DET kan skynda på en förlossning.

Men jaaa.. Förstår verkligen inte på människor som tror att amn ska käka ananas, å dricka champagne (hallå, du är GRAVID?), hoppa upp på diskbänken.
Haha, det är ju knep för att FÖRDRIVA tiden ju :D Men folk verkar ju inte fatta det. 

Jajaaa nog om det. Folk får skylla sig själva i slutändan! Not my problem ;)


24 oktober 2008 klockan 10:11

Morrn morrn,
jag och Milla gick upp ungefär halv tio :) Hon vaknade redan halv åtta, men NEJ orka gå upp då :D hahah.. nedå. Hon lät så trött så hon skulle inte ens ätit om jag hade tagit upp henne. Och jag hade rätt... Som alltid ;) För hon sov ju i två timmar till ;)

Nu har Milla ätit, nyss så satt hon å bajja i gåstolen :D Pch nu så slår hon Sisu med kaffemåttet.. Gjorde hon igår med. Haha.. Men ibland så "ger" hon Sisu måttet så att han får slicka på det, och så slickar hon själv :D hahah.. söta dom är. Bästa kompisar ju!

Nu verkar det som att hon har bajjat färdigt :) Heejjj!


23 oktober 2008 klockan 15:17

Vad är det som är såååå speciellt med att gifta sig ung? :/ Me dont get it!! Hmm..

Har precis gjort käk till Milla.. Till ett par veckor framöver eller så ;p Ska frysa in, så slipper man stå å laga mat varje dag.
Milla badade nyss också, jäklar vad hon plaskade i vattnet ;D Så söööt! Tur att hon gillar å bada :)

Jag glömde laxen till middagen idag!! Jefla gay asså :/ Får väl köpa något gott bröd å ha som pålägg då :) mums!

Men nu ska jag äta vidare på min kexchoklad, å så ska jag hämta en till redbull (: Heejjj!


22 oktober 2008 klockan 13:03

Millas önskelista:

· Kläder (storlek 74 och uppåt!)

· BABYBJÖRN skötväska "Dynamic", eller om ni hittar en annan skötväska som är rymlig :)

· En tripptrapp-stol

· Leksaker

· En ny sittvagn (måste välja ut någon först bara!)

· Saker till hennes rum. Som t.ex tavlor, lekbord/stolar? Och sådana saker :) 

· BR Leksaker: Bellino tygbok (199:50kr)

Nalle Puh aktivitetscenter (249kr)
 

Susannas önskelista:

· Sex and the city-filmen (extended version)

· Presentkort eller pengar

· Satinbomull-lakan till sängen <3

· Boken: En ny jord: Ditt inre syfte

· Kokbok/bakbok - Alltid roligt med nya recept :)

· iPhone (3G) 

· Smycken (örhängen, halsband, armband)

· En Saab 9-3 Aero kombi -08 .. ohyeah ;)

· En kitchenAid med alla tillbehör :)

· Leilas bakbok: A piece of cake

· Tungpiercingar (smycken) Eller presentkort där dom säljer piercing-smycken :]

· OBH NORDICA's kok- och stekkärl: Odeen Steel kastrull (1,5 liter och 2 liter), Odeen Steel gryta (3 liter och 5 liter), Odeen Steel stekpanna (28 cm).

Ca Pris för alltihop: 3000:- (Röv vad dyrt.. haha!)

· Symaskin


Det var väl det som jag kan komma på just nu :) 
Uppdaterar nog mer om detta någon annan gång!

22 oktober 2008 klockan 12:47

Nu blir det att ta ut hormonspiralen! Skitgrejjer.. ååh!
Ska börja med p-piller istället.. Vet bara inte om jag får äta dom, men det märker vi! Har lämnat ett meddelande på min barnmorskas telefonsvarare.. Men hon har inte ringt än :/ *suck* Hon ringer säkerligen när vi är i affären.. Haha vadå pinsamt :D Nee.. nu ska jag diska Millas flaskor. Heejjj!


22 oktober 2008 klockan 12:30

Jag kommenterade precis en persons blogg.. Hon/han hade skrivit något om infrabastu. Så jag kommenterade med:

"Man ska sitta i en riktig finsk vedeldad bastu, med riktigt björkris!! mmmm :D och så ska man misshandla sig själv med björkriset. Och så blir det en sån underbar doft i hela bastun!! oooh mama :) finns ingenting bättre mot myggbett, nästäppa eller självmåendet ;)"

Fyfaaan vad jag saknar att sitta i en vedeldad bastu!
Måste verkligen, verkligen till Finland i sommar så man får basta lite!! iiih! Hoppas att mamma bestämmer sig för att "behålla" mormors hus/stuga så vi har någonstans att åka på somrarna :) eller ja... Istället för att vara i storstäderna hela tiden menar jag då! Så jäkla gött å sitta mitt ute i ingenstans.. Där nästan inga bilar åker förbi, och där det är helt tyyyyst! Mmmmm :) Och vedeldad bastu såklart! Det är fan livet asså, en gång om året då ;) För inte skulle jag alltid vilja bo så, det förstör själva grejjen typ.

Nu vill jag att Marko ska komma hem så att vi kan åka å handla någongång!


22 oktober 2008 klockan 11:09

Milla har fått en ny favoritleksak.. Ett kaffemått! :D Haha, så söööt hon är! Och jaaa, kaffemåttet är rent och aldrig använt. Man är väl inte dum eller? ;)


22 oktober 2008 klockan 10:47

Haha.. syrrans å hennes killes hund skäller som fan i deras lägenhet nu! Dom bor i trappuppgången bredvid oss ;p
Han skäller nog bara för att posten kom..


22 oktober 2008 klockan 10:42

+ Milla & Marko <3 säger:
http://www.metro.se/se/article/2008/10/22/08/0413-22/index.xml

+ Milla & Marko <3 säger:
men shit asså

mourujärvi. säger:
meh fyfan

+ Milla & Marko <3 säger:
okej.. visst om man INTE vet om att man har HIV/aids.. men när man vet om? 

mourujärvi. säger:
jaajaa;s bara för att doms liv kommer o suga röv resten av livet behöver dom inte förstöra andras

+ Milla & Marko <3 säger:
precis!

+ Milla & Marko <3 säger:
ne jag tycker att dom som sitter i smittskyddsbajset borde få bli knullade själva i röven av en som har HIV

+ Milla & Marko <3 säger:
ska vi se om dom ler sen 

+ Milla & Marko <3 säger:
först å främst måste om vänta ett halvår på att åfå göra hivtesten, och sen måste odm vänta flera veckor på svaret

+ Milla & Marko <3 säger:
haha.. kan ingen göra sååå mot dom? :]

+ Milla & Marko <3 säger:
idioter


22 oktober 2008 klockan 10:15

Ni vet dom dagarna när man känner sig så jäävla snygg. Hah.. Sån dag har jag idag :) Lite konsigt eftersom jag inte sovit något.. Men men. Därför tror jag att detta kommer att bli en bra dag! :) Startade bra iallafall.

Tog lite bilder med mig å Milla nyss. Med webbcamen då.. Ändra lite i inställningarna så bilderna blev lite bättre nu :)




Tha MILF.. mhmmm, that's right! ;)



Jag är mjuk.. Är du? :)


22 oktober 2008 klockan 09:42

Jag har varit vaken sen klockan åtta.. Eller ja, jag och Milla :) Tog ner henne till våran säng och låg å gosa med henne i en timma kanske. Råkade somna i två minuter.. Haha, men men :)
Kvart i nio gick jag upp och bytte bajsblöja, och sen fick Millunen mat.

Det var tråkigt på kursen igår, men det kom allt några roligare stunder då man satt å skratta hela gruppen ;p

Tog några bilder med webbkameran igår.. För att testa kvaliten.. Jaa, inte världens bästa kvalite :D Haha..





Mina två snuttar <3

Men nu ska jag läsa  lite bloggar åså :) heejjj!


21 oktober 2008 klockan 20:51

Nu har man vart på handledarkursen. Gött tråkigt.. Men jaa.. Vad ska man göra åt det?
Nu har det kommit en till obligatorisk kurs!! (f.r.o.m april 2009). Kursen handlar om alkohol, droger och trötthet. Palla sånt också :/ Och den är på tre jävla timmar!! Ååhhh.. Stört!
Men jaa... Det är ju för säkerhetens skull.

Nu ska vi bara skicka in alla papper å sen är det klart för att köra ;) goooottt!!

Ska nog ut med Sisu nu, eller om Marko går. Det återstår att se. God natt på er folket! Heejjj :)


21 oktober 2008 klockan 15:11

Det var visst inte på fyra timmar.. Utbildningen börjar klockan 16:30 och slutar ca 20:00
Men ändå.. Kommer ju soooomnaaaa *ZzzZzzZZzzz*


21 oktober 2008 klockan 14:45

Idag åt vi fiskpinnar med potatismos och sås till :) mmm gott! Jag har inte käkat fiskpinnar på evigheter! mums..
Funderar på om man ska göra pastasallad någon dag här. Med kött till :) namuuu...

Imorgon ska vi åka å storhandla på Willys. Orkar inte dra på fredag för då är det löning och massa folk ute å handlar! får bli imorgon eftersom jag fick dagsersättningen igår. Ska få mer pengar på måndag också. Skitförsäkringskassa som inte kan hålla reda på någonting! Dom missade en halv månad med mig, så därför får jag "dubbelt" den här månaden. Ahjaa, ska nog inte klaga så mycket eftersom vi åker till Ullared/IKEA nästa fredag, och då är det ju gott med lite extra pengar :) Men nu ska jag duscha! Annars kommer jag försent. Heejjj!


21 oktober 2008 klockan 13:54

Nu ska jag duscha och sen ska jag till körskolan.. hah kommer att somna :)


21 oktober 2008 klockan 12:22

En sak förstår jag mig inte på..
Gravida kvinnor på familjeliv... När dom har kommit in i vecka 36 i graviditeten (vecka 40 så är barnet fullt utvecklat) så vill dom PÅSKYNDA graviditeten och föda NU! Varför i helvete vill dom föda ett barn i vecka 36 för? Det är ju EN MÅNAD tills att barnet egentligen ska födas?! Det är ju inte ens säkert att lungorna fungerar som dom ska! Fyfan vilka dumma as det finns alltså! (ursäkta men det finns det verkligen) Hellre går jag ÖVER en månad i graviditeten än att jag föder en månad för tidigt!
Det är ju verkligen synd om dom barnen som verkligen föds för tidigt! Vissa får men för livet.. och visst sen finns det barn som föds i vecka 25 och har inga som helst problem. Men varför ens RISKERA sitt barns liv??
Förstår mig inte på kvinnor ibland.. Fyfan :/ HEMSKT!


21 oktober 2008 klockan 12:11

God morgon! Eller något :)
Jag har precis matat mig själv och Millunen! Gott med lite mat i magen. Sitter här å försöker få ork till att duscha.. Men som sagt, har ingen ork så det får nog bli när Marko har kommit hem. Ska strax se vad vi har i frysen.. Och sen vid halv två tiden ska jag laga mat!

Fan va jag måste börja göra situps varje dag!! Men det är ju så joobbigt :( Orkar verkligen inte!! åååhhh!

Idag så ska vi på kursen på körskolan. Kul å sitta där i fyra timmar å bara glo! Har man inte behövt den kursen innan så behöverman inte den nu heller. Pengar på onödigt skit!
Men jag kommer att ta mitt körkort snabbt ändå. Kommer å kosta liiite pengar :) ohyeah! Bara för att jag är duktig!!

Men nu ska jag kika på Rachel Ray, kanske får lite middagstips! Heejjj!


20 oktober 2008 klockan 21:40

I was fine before you walked into my life, biiiatch!


20 oktober 2008 klockan 19:49

Varför ska metrobloggen hålla på å vara skit hela tiden för?
Åhhh!! Jag önskar att jag hade valt en annan blogg istället. Men eftersom man har lärt sig hur allting fungerar på metrobloggen så orkar man inte byta och lära om sig allt!

Jag har precis käkat riskakor och cola. Gott gott!

Utlänningarna har fest i gårdslokalen igen (som ligger i samma trapp som vi bor i). Jag har inget emot att dom har fester och så.. Men att deras jäkla ungar alltid ska hålla på å springa fram å tillbaka, å skrika å gapa i trappen! PLUS att dom vuxna stället sig precis utanför portdörren, lämnar den öppen och RÖKER precis där!! Vafan är det för JÄVLA sätt?!?! Jag skiter väl fan i dom står å röker brajj, men gör det fan inte utanför portdörren så att lukten kommer in i trapphuset och sedan in i våran lägenhet!!! ÄCKLIGT! ÅÅÅHHH!!!

Tro fan att jag är förbannad idag! Ingenting blir rätt!!!


23 oktober 2008 klockan 13:47

Jasså, hon är redan tillbaka! Hah...


23 oktober 2008 klockan 12:28

Vi har precis kommit hem från torpa, och jag sitter här och njuter av en Redbull :) Jag kommer ihåg när Redbull kostade sex kronor, nu kostar dom tolv kronor? Eller är det t.o.m mer? Jäklar vad priserna har gått upp asså :/ puhh!

Igår tittade jag och baby på filmen "Crybaby". Riktig klassiker det ;D mhmm!!

Som sagt så blir det pastasallad med kyckling idag, köpte gravad lax på torpa förut :D Så ska ha i det med! Eller ja, vid sidan av ;) Faaan så gott det är!! mmm mums :)

Snart ska jag mata Milla, sen kommer hon nog sova skulle jag tro.. Och då ska jag börja göra maten :) Hej så länge!


23 oktober 2008 klockan 09:56

Milla vaknade för en timma sen, lite mer kanske. Vi låg å myste i soffan och på golvet :) Min lilla myspys <3
Nyss så åt hon för andra gången.. Hon somnade i min famn medan hon åt, stackarn va trött hon var. Jag tänkte ju att vi skulle ta en tripp till Torpa efter att hon hade ätit.. Men icke :) Nu får jag vänta på tills hon har vaknat igen!

Satt och zappa igenom tv-kanalerna nyss, hamnade på en tv-shop kanal. Där dom åter igen visar en "enastående Tobi"! Någon grejj som slätar ut rynkorna med bara varmluft. Kollade sedan på kommentarerna på deras hemsida, och tydligen så funkar den. Fick lust å köpa en sån, men sen kom jag på. När behöver VI en sådan? Strycker ju aldrig :P Förutom till jul å sånt, men då kan man likagärna ta strykjärnet. Yees!
Såg någon "Air Max Pillow" också. Ska tydligen hjälpa mot stel nacke. Men vafan.. Två kuddar kostar 599:-!!! Orken asså :/ Sen ifall dom är kassa? Hmm.. Plus att dom är så stora att våa örngott inte får plats i dom. Ska man då sova på bara kudden? Ne tack.. Jag vill ha mina örngott som luktar Finland :) mmmm!! 
Luktar Finland i hela håret nu. Haha :) Låg å sniffa sönder min kudde igår kväll. Somnade nog före elva igår!! Mirakel :D Men gött var det.

Nu blev det lite tjat i mitt inlägg här. Men är ni nyfikna på tv-shops prudukterna gå in här.

Nu vet ni nog vad jag ska göra.. (kika runt på nätet!!) Heejjj :)


23 oktober 2008 klockan 08:02

Vaknade som sagt kvart i sju i morses, och Milla vaknade kl sju, så jag fick en kvart för mig själv iallafall.
Nu har jag och Milla ätit frukost :) Och Milla försöker sova igen, tänkte också gå å lägga mig.. Men det är ju ingen idé egentligen. Har på Rix Morgonzoo på tv'n också. Kikar på det ibland :) Det är faktiskt lite lungnande att höra Titti's, Roger's och Gert's röst ;p ohyeeeah!

Marko ringde precis.. Men hans batteri dog, och så ringde han från jobbtelefonen, och så råkade jag trycka på röd lur. Haha ;p

Jag å Milla ska ta en tripp till Torpa sen. Köpta lite krejjer :] Vi ska göra pastasallad å kyckling idag.. Mmm.. gott :)

Men nu ska jag kika runt på nätet, som vanligt :) Heejjj!


23 oktober 2008 klockan 07:00

Fyfan så vidrigt, trodde verkligen inte att det var sant :'( Sitter fortfarande och skakar!! Det var verkligen det äckligaste jag har varit med om! huuuh :(

Hade en dröm nyss. 
Jag drömde att jag å Marko (å kanske Milla) var i Finland, och så stod vi och pratade med några av mina kusiner och annat folk runtomkring en grill. (Det var en ganska stor grill, och så var den rund med inga kanter. En betonggrill i marken då!)
Och helt plötsligt så tar någon Marko i nacken och släpar honom till grillen!! Jag minns att jag försökte göra något men det var försent. Det sista minnet jag fick av Marko var när han låg på grillen :'( Som tur var så såg jag inte när han brändes upp för jag vände bort huvudet. Men ändå...
Och sen efteråt så frågade jag folk varför han killen gjorde så, men ingen svarade på det. Till sist så frågade jag min kusin Jani och han svarade inte på det heller. Alla ljög för mig ;( Sedan vaknade jag upp gråtandes, och eftersom Marko redan hade åkt till jobbet så fick jag ännu mer panik för att han inte var där! Messade han direkt, men han har fortfarande inte svarat! :'/

Sitter fortfarande med gråten i halsen.. Fyfaaaan säger jag bara!! Äckligaste jävla drömmen jag har haft!!! ÅÅHH ;(


22 oktober 2008 klockan 20:16

Faaasiken så trött jag är :/ huhhh!! Vill sova men ändå så vill jag kolla på Roomservice. Får nog borsta tänderna och sen hoppa i sängs när det är slut. Natti! :)


20 oktober 2008 klockan 16:57

Sitter här å käkar lite chips :) gott gott!

Gick upp relativt tidigt idag.. Halv nio om man får säga det sjäv ;p Skulle gått upp åtta egentligen, men men :)
Milla var duktig och åt gröt till frukost :) Hon tycker att det är jättegott med havregröt!

Till middag så gjorde vi potatismos med älgfärsbiffar :) Fasiken så gott med älgkött!! mmmmm *smask*
Så om ni någonsin blir erbjudna gratis älgkött.. tacka å ta emot ;)

Satt och räknade ut nyss hur mycket vi kommer att spendera på IKEA, kommer nog bli runt en tusenlapp. Och sen på Ullared blir det typ 3000:- Man sparar mycket på att sluta å röka ;) Ajjemän!

Don't go wasting your emotion
Lay all your love on me
Don't go sharing your devotion
Lay all your love on me


Bra den låten ;D Ska sätta mig å lyssna igenom A-teens låtar snart. Haha.. Jag och min kompis (när vi gick i lågstadiet) älskade A-teens :) Hur gammal kan jag vart... 9 år? ;p

Jävla SKIT metroblogg som håller på och fittar sig hela tiden. Plus att dom håller på och renoverar där. BAH! Bullshit är det.. Kommer inte bli bättre för det :) Men ändå.. Kan inte byta blogg för då skulle jag bli ledsen i ögat ^^ Är så van vid metrobloggen, så det är bara konstig å krångligt inne på blogg.se. Men så länge man kan skriva inlägg så funkar det.. Eller vadå?

Nepp! Nu ska jag kolla om metrobloggen funkar, och då ska jag lägga in det här inlägget där ;) Haha.. Heejjj!


19 oktober 2008 klockan 22:41

Vi har kikat på två avsnitt av Desperate Housewives (S5E01 & S5E02) :) Så jäääävla bra är det. mmhmmm! Men inte bättre än Sex and the city :) Finns absolut ingeting som slår Sex and the city. Men nu ska jag faktiskt gå och lägga mig.
God natt, era små troll :)


19 oktober 2008 klockan 21:02

Min mormor skulle ha fyllt 83 år idag <3
onneksi olkoon mummeli :]


19 oktober 2008 klockan 20:55

Ska kolla på Desperate Housewives snart! Säsong 5 avsnitt 1 :) Får kolla på dom andra avsnitten senare i veckan, när ögonen har lite mer ork i sig ;)


19 oktober 2008 klockan 20:35

Vi var inte på besök hos Ritva idag, fick bli hos mamma istället. Ritva sklle träna och då skulle det bli så sent för oss, för Milla lägger sig för sin nattsömn mellan 20-21. Vi har bestämt oss för att inte vara borta till klockan tio på kvällarna längre. Yees.. Så vi får allt vara hemma runt åtta-tiden :) Måste ju få lite pli på dom här tiderna nu!

Vad händer i veckan då? Hmm..
Imorgon måste jag ringa och byta veterinär-tid för Sisu. Han skulle egentligen dit på tisdag, men mamma påminde mig om att då ska vi åka på körkortskursen.. Så då går det inte!
Tisdag blir det kursen dårå ;) Fyra timmar.. Jippie! Eller inte.. Tror det var fyra timmar iallafall... Jaja!
Sen vet jag faktiskt inte vad de är för mer vad som händer :)
Jo!! På fredag så kommer Sandra till Vänersborg, och på lördag så är det oktobersmarknad :) kul kul! Får se om vi orkar ta med Milla dit... Kanske blir för bökigt.. Mjaaa...

Men nu ska jag glo runt lite på nätet :) Som vanligt. 
Ska gå å lägga mig tidigt idag tror jag, jäääklar vad trött jag är.. huh :/ nåååja.. heejjj!


19 oktober 2008 klockan 12:12

Ännu en ny dag!
Har käkat frukost nyss, och nu sitter Marko å matar Milla med hennes lunch :) fisk, potatis å grönsaker. Hah, hon haaatar fisk. Men det får gå! Marko blir nog förbannad snart ;p

Idag ska vi nog hem till Ritva.. Annars blir det bara att man slappar hemma. Marko jobbar förmiddag nästa vecka, så jag och Milla får mysa vaaarje förmiddag :) För det är Marko som går upp med henne när han jobbar eftermiddag.
Yeees yes... Får nog leta fram en film till ikväll också. Vet inte om jag är sugen på Mumien 3, men det återstår att se ;)

Nu ska jag grejja lite! Heejjj!

Förresten.. Ni vet väl att 30 november så är det första advent? Dags å plocka fram grejjerna ur förrådet snart ;)


18 oktober 2008 klockan 20:28

Milla har upptäckt vägguttagen!! Inte bra ;o .. Måste köpa pluppar till dom!


18 oktober 2008 klockan 18:19

Fyfaaaan vad trött jag är! Kom bara helt plötsligt.. usch!

vi var och handla på Maxi förut. Köpte lite lördagsmys :) Vi ska göra pizza dag.. gott gott.
Fast på vägen hem tog vi faktiskt en tur förbi Mc Donalds! Haha :D Fick bli; två big mac burgare, en cheeseburgare, en kycklingwrap och en cola :) Vi delade på allt då! Så ni inte tror att jag är värsta fettot eller något ;) 
Kycklingwrapen var jäääkligt god faktiskt! Fast dressingen luktar som Milla's bajs :D Hahah.. helt seriöst. Hyi!! Men nam :D

Men nu ska jag se om vi har en film å kika på ikväll. Heejjj! :)


18 oktober 2008 klockan 15:52

Igår kväll tog jag mig ett par öl.. Sen blev jag så jäääävla röksugen, ringde till Jonna :D Sa att hon skulle komma å köpa cigg åt mig.. Men NENE! Hon skulle ligga å mysa med Tomas hon, haha. Hon var gött full kan jag lova er.. oooja! Hahaha, lilla tjötapa.
Det slutade med att jag fick med mig Sanna till ciggköpandet. Vi fick gå ända till Shell :( buuhh.. långt! Sanna tog med sig Tilda också. Sötnöt :) Hon är en amstaff/labrador!

Idag ska vi göra egen pizza :) Ska bli gott!
Men först måste vi åka och handla sig lite granna. Jag älskar att gå i mataffärer, haha vet inte varför :D
Men men.. Nu ska jag ta fram kläder till Milla och så. Heejjj!


17 oktober 2008 klockan 21:43

Idag har vi grejjat å grejjat åååå grejjat :)
Först skulle Marko hämta pappas skåpbil tio på morgonen. Sedan hade vi tvättstuga, 12-17. Sen skulle Milla hem till sin mormor, för att vi skulle hämta vårat badrumsskåp.. (vi skulle byta för den som vi köpte var helt sönder typ...) Men vi var ju tvungna att kånka med oss vårat gamla också *suck* .. Efter det åkte vi hem till Markos mamma och hämtade en soffa till köket och en fotölj till vardagsrummet. Och nu sätter Marko i dom sista skruvarna i badrumsskåpet. Sen är det bara att sätta i handtagen i skåpsdörrarna, och hänga upp dom :)
Grejjat som faan idag! Men det är gött :)

Imorgon skulle Jonna och Jani komma på besök. Yeeesbox.. Annars så vet jag faktiskt inte vad som händer. Är sugen på utgång, men jaaa.. Hmm.. Aja :)

Ska nu joina min sääääära bojkvän här. Hade praaa :) busshaj!


17 oktober 2008 klockan 14:12

Äntligen!!
Nu har det kommit en modeblogg för "tjockisar" om jag får säga så :) Eller jag vet faktiskt inte om det är en modeblogg.. Scrollade bara förbi lite snabbt.
Orka sitta kolla på alla spinkiga, anorektiska brudar på Farhmans mode, (eller vafan hon nu än heter) och istället ägna sig åt hur den genomnsnittliga kvinna verkligen ser ut! T.ex.. den vanligaste storleken i USA är storlek 42 och inte 32! 

Och hellre sitter jag å tittar på en kvinna med former på en catwalk än en äcklig, spinkig anorektisk brud (för dom flesta har anorektsia/bulimi) som jag tror ska ramla ner från runwayn snart för att hennes ben bryts av som två tändstickor!!
Nepp! det ska vara lite kärlek i kroppen ;) mhmmm!!

Här är deras blogg förresten: tjockisbloggen.wordpress.com/


17 oktober 2008 klockan 14:12

Äntligen!!
Nu har det kommit en modeblogg för "tjockisar" om jag får säga så :) Eller jag vet faktiskt inte om det är en modeblogg.. Scrollade bara förbi lite snabbt.
Orka sitta kolla på alla spinkiga, anorektiska brudar på Farhmans mode, (eller vafan hon nu än heter) och istället ägna sig åt hur den genomnsnittliga kvinna verkligen ser ut! T.ex.. den vanligaste storleken i USA är storlek 42 och inte 32! 

Och hellre sitter jag å tittar på en kvinna med former på en catwalk än en äcklig, spinkig anorektisk brud (för dom flesta har anorektsia/bulimi) som jag tror ska ramla ner från runwayn snart för att hennes ben bryts av som två tändstickor!!
Nepp! det ska vara lite kärlek i kroppen ;) mhmmm!!

Här är deras blogg förresten: tjockisbloggen.wordpress.com/


17 oktober 2008 klockan 09:59

Haaahahah... Blondinbella tog inte hem titeln "årets bloggare". Hahah.. nu sitter hon säket och surar någonstans :D hahah!


17 oktober 2008 klockan 09:57

God morgon!
Sitter här och äter min frukost. Marko ska iväg snart och hämta farsans skåpbil, och sen ska vi tvätta :]

Milla vaknade vid ettt-tiden inatt när vi låg och kolla på tv, så då fick hon ligga och mysa med oss ett tag.. Sen äta och sova igen :)

Men nu ska jag äta upp, och sen senare sortera tvätten. Vi har tvättstuga idag.. mmhmmm ;]


17 oktober 2008 klockan 00:10

Enligt en person (som kommenterade min blogg anonymt!) så kan man inte tycka att en perosn är blåst innan man har träffat han/hon. Hahah, och ändå så sa han/hon att jag är blåst för att jag skrev att Blondinbella är blåst. Hahah.. Hur kan han/hon tycka att jag är blåst, eftersom han/hon inte har träffat mig? Ojojoj.. Du måste bara jääääävligt blåst asså :)

BLÅST!


16 oktober 2008 klockan 20:54

Nu känner jag mig sådär gött konstig igen!! :/ Måste verkligen vara nått fel på mig ^^


16 oktober 2008 klockan 20:21

Fyfaaasiken så tråkigt jag har det. Vet absolut inte vad jag ska göra :/ huuuh!!

Milla somnade till slut! Gott gott :) Hon kränkade allt, men till slut så gav hon sig ;)

Sitter här och lyssnar på Lady GaGa-Poker Face, jäkligt bra faktiskt! Bara att man blir på sånt jävla partyhumör.. mhmmm ;)

Måste verkligen byta till det gamla tangentbordet, får ryck på det här!! Åhh.. Nåja..

Tydligen så får man mindre bröst utav kaffe. Samma sak som att man får cancer av friterad mat. Och att det finns giftiga kemikalier i nappfaskor. JAJAAA.. Vem fan bryr sig, ändå inte sant!! Om det hade funnits gifter i nappflaskorna så hade dom inte fått sälja dom i affärerna! 
Och även om man hade fått cancer av chips så hade jag inte brytt mig. MEN, då borde man ju vara 18 år för att få köp all friterad mat? Så som med tobak? Jag tycker det iallafall. Annars så kan dom gott sälja tobak till människor i alla åldrar, som med chips. Nåjaa.. nog tjatat! Heejjj :)


16 oktober 2008 klockan 19:17

Mamma, syrran å hennes kille var här nyss. Fast morsan skulle komma för att jag skulle ut med Sisu, så hon fck passa Milla. Niina å Janne kom för att Niina behövde hjälp med att nåla upp hennes byxben.. Mamma nålade upp dom då.
Vi drack kaffe, tjöta osv. Och nu försöker jag få Milla att sova.. Men det går inte så bra :P
Väntar också på att farsan ska ringa.. När han nu än gör det.

Men nu ska jag se till så att Milla somnar, och så ska jag tjöta med Jonna.. Heejj!


16 oktober 2008 klockan 13:41

Plockat undan, och sisådär. Dammsuger sen när Milla har vaknat :)

Tänk om jag vore gravid nu? Alltså att jag blev gravid innan jag satte i hormonspiralen fastän jag inte märkt det? Då skulle jag nog vart i vecka 15 ungefär. Och gör man abort då så får man föda fram fostret. Guuud så hemskt :/ Jag skulle nog inte gjort abort.. Hemskt nog att man har vart med om ett missfall, ne fyy.. aldrig att jag hade gjort abort. Vi hade fått en till bebis isåfall! Då skulle det vara knappt ett år mellan Milla å bebisen :) hehe.


16 oktober 2008 klockan 13:23

Nu ska jag städa lite grann. Milla ligger å nanar igen.. 
Drömde att vi fick en pojk! :) Vi låg på BB och plötsligt så började han gråta, stod där och tänkte för mig själv: Fyfaaan va fult han gråter!!
... Fyyy vilken hemsk mamma jag är :( usch!!


16 oktober 2008 klockan 13:16

Tänkte lägga ut lite bilder (som jag hittade på google) från Posio i Finland! :) Både min mamma och pappa är därifrån. MAmma är från en by som heter 'Aittaniemi' och pappa från 'Mourujärvi'. Farsan heter ju Mourujärvi i efternamn ;) Fast byn kallar vi bara för 'Mouru'!


Den här vet jag inte vart någonstans i Posio den är tagen.. Men kan lova er att det ser så ut vid dom flesta sjöar runtom i norra Finland :)


Vinter i Posio :)


I den här kyrkan så har min kusin gift sig, och så var vi i den här kyrka när mormor begraves. Jag kommer inte ihåg om vi var här när farfar och farmor begravdes.. Men det var vi nog? hmm.. Får fråga pappa.
Min farmor gjorde en tavla av den här kyrkan. Hon broderade, och pappa gav mig den tavlan :) Vet bara inte vart jag ska ha den.. Får see!

16 oktober 2008 klockan 12:39

Svenska kronan sjunker och Euron når snart tiokronors-gränsen. Sluta sega och skaffa Euro i Sverige någon gång!! Måste ju ändå ha Euro till slut, så varför inte börja med nästa år?? Jävla nötter!


15 oktober 2008 klockan 22:01

Fredagen den 31/10 ska vi åka till Ullared :) Ska bli najs najs! Men vi ska inte ta med Milla, hon ska va hos sin farmor. 
Mamma och lillsyrran ska också dit den dagen, så vi tar nog samma bil :) Kommer nog bli gött lastad den bilen.. Hah. Kommer gå åt pengar som bajs den här månaden.. Nåja, det får väl va.

Men nu ska jag gå och hämta kaffe och sånna grejjer :) Heejjj!


15 oktober 2008 klockan 11:20

God morgon,
jag gick upp klockan 08:38 idag. Matade Milla, och sen la mig i sängen i några minuter och sen ut med Sisu. Vi har hunnit käka frukost och var på kvantum och handlat.
Jävla SKIIIIT självscanning på ICA! Funkar ju för FAAAN inte ens!! 7/10 gånger så har vi ändå fått lägga alla varor på bandet. Bullshit är det.. Lägga ut pengar på sådan skit!!
Jajaaa.. Nu håller vi på och gör lunch :) Sen ska Marko åka till jobbet.
Heejjj Heejjj!


14 oktober 2008 klockan 14:43

Slänger in några bilder som vi tog igår..




Han har ju bäddat in sig gött iaf ;)



14 oktober 2008 klockan 14:43

Slänger in några bilder som vi tog igår..




Han har ju bäddat in sig gött iaf ;)



14 oktober 2008 klockan 14:32

Jag har blivit gravidsjuk å bebissjuk! :D Haha, visst Milla är ju bara fem månader.. Men jag vill ha en liiiiiten nyfödd :) ååh så sött!! Men jaa.. Får nog vänta ett par år osv. Tills man har läst upp sina betyg och har fast anställning någonstans :) Yees yes. Hoppas verkligen att vi får en liten tös till. Känner att jag inte kommer handskas så bra med en liten pojk ;p Eller jag vet faktiskt inte. Billigare med en tös ifs.. För då kan hon ha Millas gamla kläder :) Bebiskläder dårå. Jepps.. Men nu ska jag kika runt på familjeliv! Heeejj!


14 oktober 2008 klockan 14:15

Igår köpte Marko Mc Donalds till mig å han. Han köpte även med vitlöksdipp. Väl hemma (vi bor 10min från McDonalds typ) så upptäcker vi att det saknas dipp. Alltså har McDonalds snott pengar av oss. Tänk om dom gör så med en miljon kunder, då tjänar dom fyra miljoner kronor! Hmm.. och detta var inte första gången det hände oss. Sist gång var i somras, så saknades det pommes och grejjer. Alltså seriöst.. Nu bojkottar fan jag hela jävla McDonalds och all sådan skit!! Min dotter ska inte få i sig äckliga, skitiga pommes från McDonalds, Max eller Burger King (eller andra gatukök för den delen). Vill hon ha pommes så kan vi göra det hemma.. I UGNEN. Utan allt onödigt fett! Slut om det..

Kollar på Oprah precis.. En som var gäst hos henne var en man med BLÅ HUD :D Han vet helt blå alltså! Haha.. Lite coolt.

Milla sover nu igen. Hon vaknade för en timma sen.. Stackarn är jättetrött. Vi badade förut också :) Eller ja, hon gjorde.
Idag är det jättefint väder, så jag funderar på om vi ska ta vårat pick å pack och gå ut å gå :) Skönt för Milla att komma ut för en gångs skull.. Har ju bara regnat å regnat här. Tråkigt!

Men nu ska jag kika runt lite grann på nätet :) Som vanligt! Hej hej!


13 oktober 2008 klockan 23:36

Neee... Nu kan jag inte bestämma mig för hur jag vill ha min tatuering.. ÅH. Nu vill jag ha ett hjärta istället för en fjäril ;p Hmm... Får klura lite granna på det där..


13 oktober 2008 klockan 22:06

MEH! Det var ju repris!! :(


13 oktober 2008 klockan 21:58

Huuuuuuungriiig!!
Snart ska jag kolla på S.O.S familj.. Jag var också en riktig stökig tonåring kan jag lova. ooooja ;)
Men snart börjar det, och jag ska pissa å sen innan.. hej! :)


13 oktober 2008 klockan 21:24

Jag glömde ju berätta!!
Jag ska tatuera mig snart :) Blir nog på högra axeln, Millas namn plus födelsedatum, och sen en liten "tribal-fjäril". Kommer bli hur snyggt som helst. Min kompis ska göra tatueringen.. Måste bara se om hon tatuerar bra först :) Hehe.. Hon har ju tatuerat sig själv, men de va precis i början av hennes "karriär". Plus att det är inte samma sak å tatuera på sig själv som på andra.

Jaja tjaaaat.. CSI har börjat :P HEJ!


13 oktober 2008 klockan 21:14

Marko kommer hem med mc donalds sen.. gott gott.
Har en sån jäkla lust å sätta på Sex and the city-the movie, men jaaa... Vet faktiskt inte. Får se..

Mamma skulle komma förbi förut med papprena till körskolan och så skulle hon rasta Sisu. Hon kom hit, gick ut med Sisu.. Och sen så frågade jag henne om papprena.. Haha, hon hade glömt dom på köksbordet :) Gulligt.. En enda sak som hon skulle komma ihåg, och så glömmer hon. Jajaaa.. Har massa tid på oss att fylla i dom ändå.

Men nu ska jag kolla på CSI.. Visserligen så är det reklam.. Men ändå :) Eller om man skulle kolla på Rederiet? Hmm.. Ahja :) Hei!


13 oktober 2008 klockan 16:24

Efter många om och men så somnade Milla till slut. När man väl tänker efter så är inte hon en jobbig bebis trots allt ;) Funderar på om jag ska lägga mig i soffan och vila mig en stund. Sova skulle vara gott, men ddå är jag sur sen när Milla väcker mig. Jajaaa..

Sitter och lyssnar på Slipknot-Snuff igen.. Jäkligt bra alltså! Har nog inte hört en bättre låt, texten å allt. Mmmm!!

Det blev pommes å kycklingkebab till mddag idag. Jag fick kasta i mig maten för Milla var gnällig, trodde att hon var hungrig men hon åt bara typ 100ml.. Nåja, bättre än ingenting :)

Jag måste verkligen ha en ny mobil!! Och nu vet jag vilken jag ska köpa, en Nokia 6500 classic. Min syrra har en sån tror jag? Men den skulle passa mig perfekt eftersom den är liten :) Kostar mellan 2000-3000:- någon som vill pröjsa eller? :D oh mama!

Men nu ska jag kanske lägga mig i soffan eller något. Kanske glo på Rederiet och käka godis :)
Mika skulle kanske komma förbi sen, får se hur det blir med det.
Heippa hei mina små troll! =)


13 oktober 2008 klockan 14:36

Milla drog sig framåt idag på golvet för första gången!! :D Min duktiga tjeeeej <3

FEM MÅNADER, EN VECKA OCH TRE DAGAR <3


13 oktober 2008 klockan 13:00

Nu tror jag vet varför Blondinbella "lägger ner sin blogg".. För hon har insett att folk tycker att hon är så jääävla blåst (vilket hon är) och inte vill läsa hennes blogg mer. Hon var på något hotell i Göteborg, och sen så skulle hon å hennes kompis till något annat ställe, och det tar typ fem minuter å gå. Så hade Blondinbella frågat dom på hotellet om dom kunde beställa en taxi till henne!!! HAH, herregud vad blåst hon är. Hon kan inte ens ta upp sin egna mobil å ringa en taxi! Dum i huvudet för fan. Men dom på hotellet ringde aldrig en taxi, så hon klagade på att hon fick gå i femton minuter. MEN HALLÅ.. DUMMA JÄVLA KOSSA. HOPPAS FAN ATT DU FALLER NER OCH DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRRRR!!!!!!!!!!


13 oktober 2008 klockan 11:45

Första dagen i mitt nya liv, detta kommer att gå hur bra som helst :) Känner mig inte speciellt utvilad.. Men vem gör det egentligen? 
Ahja... god morgon på er. Heeej!


13 oktober 2008 klockan 02:47

Mamma, jag älskar dig
Men jag orkar inte mer, jag vill gråta i din famn
Mamma, jag älskar dig
Men jag känner mej så trött, jag vill somna i din famn..


13 oktober 2008 klockan 02:14

I never claimed to be a Saint..


13 oktober 2008 klockan 01:15

Slipknot - Snuff

Bury all your secrets in my skin 
Come away with innocence, and leave me with my sins 
The air around me still feels like a cage 
And love is just a camouflage for what resembles rage again... 

So if you love me, let me go. 
And run away before I know. 
My heart is just too dark to care. 
I can't destroy what isn't there. 
Deliver me into my Fate - If I'm alone I cannot hate 
I don't deserve to have you... 
My smile was taken long ago 
If I can change I hope I never know 

I still press your letters to my lips 
And cherish them in parts of me that savor every kiss 
I couldn't face a life without your light 
But all of that was ripped apart... when you refused to fight 

So save your breath, I will not hear. 
I think I made it very clear. 
You couldn't hate enough to love. 
Is that supposed to be enough? 
I only wish you weren't my friend. 
Then I could hurt you in the end. 
I never claimed to be a Saint... 
My own was banished long ago 
It took the Death of Hope to let you go 

So break yourself against my stones 
And spit your pity in my soul
You never needed any help
You sold me out yo save yourself
And I won't listen to your shame
You ran away - You're all the same
Angels lie to keep control...
My love was punished long ago
If you still care, don't ever let me know
If you still care, don't ever let me know...


13 oktober 2008 klockan 01:01

yhä muistot seuraa kannoillani niitä eksyttää voinutkaan en, myrskyää meri kuin elämäni, mulla ikävä sua on. *lalalaaa* Damn va fin den låten är :) Kan verkligen inte sluta lyssna! mmmm, mama <3


12 oktober 2008 klockan 23:56

Siffran Fyra:
Det måste vara skönt att ha båda fötterna på jorden. Du är en världsvan person med mycket erfarenhet i bagaget. Du är också praktisk och balanserad. När det gäller ditt arbete är du beredd att kämpa för att nå ditt mål. Tar du dig an något så slutför du det också. Får du många uppdrag på arbetet kan det bero på just detta, de andra litar på dig och de vet att du är kapabel till mycket.

Trots ditt aktiva arbetsliv har du svårt att få riktiga vänner. Ibland känner du en slags otrygghet som kan ha att göra med något obehagligt du har upplevt.

Detta får dig att leta efter en trygg person vid valet av partner. För denne/denna är du beredd att öppna ditt innersta. Det är kanske din älskade som kommer att få dig mer mottaglig för nya vänner.

Ditt liv regeras av Uranus och dina färger är blått och grått.


Ja, men jag gjorde ju mitt misstag å vika ut mina innersta känslor/tankar till den som jag trodde var mig närmast.. Huh.


12 oktober 2008 klockan 22:41

"Blir man tillräckligt nedtryckt börjar man ta åt sig" sa Julia Roberts i Pretty Woman. And it's true!v


12 oktober 2008 klockan 21:59

Sitter och kollar på "Pretty Woman" som går på kanal 5 just nu. Har sett den typ tusen gånger, men alltid lika bra för det :)
Har rökt en och en halv cigg idag.. Men jaa, vad ska man göra.

Imorgon ska jag ringa till min läkare. Vi har egentligen ett bokat telefonmöte den 24/10 men jag orkar inte vänta så länge. Hoppas bara att jag kommer upp klockan åtta imorgon då =)

Kom på nyss att jag har inte ätit något idag. Eller ja.. en bulle, ett halvt glas mjölk, lite godis och lite cola. Och jag är inte ens hungrig? Hmm.. Vart såhär i flera veckor nu, är nästan aldrig hungrig. Men nu ska jag kila vidare :) Heej!

Jag älskar min lilla tös mestaste av allt <3


12 oktober 2008 klockan 20:05

Efter att jag fått min hormonspiral insatt (i slutet av augusti) så har jag blött varenda dag sen dess. Men idag så har jag inte blött någonting!! ;o Helt sjukt.. Men nu kanske jag sa för mycket. Hoppas, hoppas att jag inte blöder mer!! Sjukt jobbigt, och sen så är det dyrt å köpa tamponger stup i kvarten.. ungefär :)

Men nu ska jag faktiskt kolla på mumin! Heippa-ti-hei :)


12 oktober 2008 klockan 19:51

I'm not here for your fucking entertainment! Remember that ;]


12 oktober 2008 klockan 19:48

Det var ett jävla tjat om att Blondinbella slutar blogga! Hela jävla världen kommer att gå under nu!! Oh noooo!!
Undra om det skrivs i tidningarna sen när/om jag slutar blogga? Hmmm.. Knappast.


12 oktober 2008 klockan 16:04

Pratade precis med Jonna om hur mammor å pappor säger att deras barn är t.ex 23 månader och så. Det är ju bara jobbigt att räkna ut hur gammalt barnet är!! Enklare att säga: mitt barn är 1 år och 3 månader, SÅ ATT FOLK FATTAR. Jag ska iallafall göra det, så lat är inte jag! :) Plus att jag sparar tid åt folk som annars måste räkna ut år och månader. Varsågod!


12 oktober 2008 klockan 15:46

Nu har Jonna fixat min blogg.. visst blev det bra? Jag är iallafall hur nöjd som helst!! :) Tack darl! <3


12 oktober 2008 klockan 15:10

T. T Purontaka- Mulla Ikävä Sua On <3
- Förjävla bra alltså :) Lyssna på den ni som kan finska! Namuuu..

Jonna håller på och fixar en bakgrundssida till min blogg! :) Kommer nog bli skiiitbra!

Får se vad som händer idag. Kommer nog bara sitta å sura typ, men det är inte mitt fel.. *säger vi* Hah.. Nedå, kommer nog inte sura hela dagen, men en del iallafall. När jag väl bli sur så kan jag fan sura i flera dagar. Även om det nu än är en om lite skitsak.. T.ex som att det ligger en gaffel i vasken istället för i diskmaskinen. Seriöst alltså!


Btw.. Någon som har erfarenhet av 'Litium'? Skulle haft lite frågor isåfall :)

Ne, nu ska jag kika runt på familjeliv. Heej!


12 oktober 2008 klockan 12:27

YES! Hon slutar att blogga!! Åtminstone för ett tag...
Men fan va gött att hon har insett att hennes blogg suuuuuuuuger :D Finns tydligen lite vett i huvudet på den är människan!!


12 oktober 2008 klockan 12:17

Ska inte skriva om gårdagen, å ska inte skriva om vad som hänt den här morgonen. Fyfaaan va sur jag är!! Röksugen är jag inte, även om det är EN som påstår det! Och han kan likagärna...................... Bryr sig inte ens om hur jag kände mig igår. 
Jävla röv är allt. Sista gången för mig iallafall.. NEVER AGAIN!


11 oktober 2008 klockan 14:38

Måste kommentera en sak om Blondinbella.. Hon har ett äckligt jävla tillgjort smile på alla sina bilder. Hah. Och sen så ska hon köpa en klänning för 12 000:- bara för att hon fyller 18år? Om jag skulle haft 4153465 miljoner, i helvete heller att jag skulle köpt en klänning för 12tusen! Jag skulle köpt en klänning för femhundra spänn och sen skänkt resten till välgörenhet! Äckliga jävla rika snobbar som bara tänker på sig själva. USCH. När man ändå har mycket pengar så tycker jag att man kan skänka en större slant till t.ex cancerfonden. Vi "Vanliga" människor skänker kanske 100:- .. Men dom kan kanske skänka 10 000:-.. Tycker jag då :) dom som är äckligt rika alltså. Men nu säger jag inte att ingen gör det. T.ex Angelina Jolie säljer sina första babybilder (till högstbj.) och dom pengarna skänker hon till välgörenhet *tummen upp* Fan va jag stör mig på egoistiska människor som bara VILL HA Å VILL HA. Ne fyfan.. Nog om det :)
Och nu undrar ni säkert vad JAG har gjort för "välgörenhet", jag har faktiskt köpt rosa bandet osv.. Men eftersom man inte är världens rikaste så kan man inte skänka 10 000:- .. Men jag känner en som har skänk 10 000:- (eller något i den stilen) till rädda barnen tror jag att det var. Och jag är väldigt nära släkt till han. Det är faktiskt min pappa :) och  jag är stolt över honom!

Men nu ska jag packa Millas väska :) Heippa hei!


11 oktober 2008 klockan 14:23

Nu är man klar! Sitter bara å väntar på att vi ska åka.. Men vi ska inte iväg förrän vid fyra tiden :/ Gaaay.. Måste förbi Rusta också, Marko kommer skylla allt på mig för han skäms :D Hahah.. nöt. Men en del av det var faktiskt mitt fel.. Men ändå :)

Jäääklar vad röksugen jag är!! Huuh... Kommer va folk som röker hemma hos Ritva, måste verkligen ta med mina nikotintuggummin, 'ifallatt'. Men nu ska jag hitta på något.. Typ spela spel på nätet :) Hei!


11 oktober 2008 klockan 14:08

Ska lägga upp ett par bilder tänkte jag. En på bara Milla, och sen en på Milla, min mamma å lillasyster :)




Hon låg å sög på nappen så ett bra tag :p haha.. gulligt.


Om ni undrar hur man får "©"-symbolen så kan jag vara snäll å berätta det ;)

alt+0169 (tryck in ALT hela tiden och sen en siffra försig, släpp!) Here you go :)


11 oktober 2008 klockan 12:40

Idag ska vi hem till svärmor å fira Markos morfar. Kommer att bli smörgårstårta å grejjer.
Idag ska vi nog åka förbi Rusta också och visa den fina skåpsdörren som sprack. Får vi ingen ny så fan ska jag strypa ihjäl någon!!

Jag har fortfarande inte rökt något :) Ohyeah! Hoppas att det går bra nu. Blir nog röksugen som fan idag kan jag lova.. huuh!

Milla ligger å sover nu, efter att hon har vaknat ska jag hoppa in i duschen och göra iordning mig.

Ett program somm är jäkligt bra faktiskt är; "60 minutes". Dom tar alltid upp massa intressanta samtalsämnen :)
Men nu ska jag kolla på Hairy Bikers på kanal 9 :) Hej thå!


10 oktober 2008 klockan 12:30

System Of a Down - Toxicity
Mmmm... Så bra :)


10 oktober 2008 klockan 12:13

Idag ska vi äta köttfärssoppa :) Inte ätit det på kanske fem år? Hmm.. 
Försöker natta Milla nu också. Hon vägrar att sova, men om hon inte sover nu så kommer hin vara hur grinig som helst sen.

Ska försöka att leta efter nya recept (på mat) på nätet här strax också.. Börjar bli tomt i skallen på vad man ska hitta på för något. Yes yes.. Skriver nog mer sen. Heii!


10 oktober 2008 klockan 11:44

Förstår verkligen inte varför varenda jävel frågar: varför röker du ? det är ju dyrt? det luktar illa.. bla bla bla..
Jag tycker inte att det luktar illa :) luktar gooottt!! och dyrt? ja kanske det, men när jag köper cigaretter så köper du potatis.. mitt val å ditt val.
OCH tänk om jag tycker att edt är äckligt med t.ex sex.. ska jag gå och säga till alla som har sex att: FY VAD ÄCKLIGA NI ÄR! Det är så söligt å svettigt å tar bara tid! Hur fan kan ni? 
Ne det gör jag inte.. och inte heller går jag å säger till knarkare att dom ska sluta med det. Man får la ör fan ta konsekvenserna för sitt egna liv, varför ska alla lägga sig i för?!?! Förstår verkligen inte.. Mind your own business!!

Jag röker inte längre, och det är jag stolt över. Men bara för att jag har slutat så går jag inte runt å klagar på dom som inte slutar. SKÄRP ER NU. Alla som röker vet mycket väl hur mycket dom kostar, och vad dom gör med ens kropp osv osv.. LÄGG NER NU!


10 oktober 2008 klockan 11:15

Milla sitter i gåstolen och jagar Sisu :D Hahah.. så söta dom är. Fast nu så jagar Sisu sin svas, å Milla fattar ingenting. Sitter bara å glor på Sisu.. haha så söt hon är :)

Idag ska vi bara vara hemma, men imorgon ska vi åka hem till kära svärmor för hennes pappa fyller år. Yes yes :)

"Men of honor" kommer på tv IGEN! Har väl kommit åtta ggr på tv nu det senaste året. orka asså..

Jonna är inte inne på msn heller.. Undra om ho sover ;) Sömntuta..
Men nu ska jag faktiskt glo runt lite grann på nätet :) Heippa!


9 oktober 2008 klockan 22:17

VARFÖR är min bild å länkar längst NER på bloggen?? Varför ballar metrobloggen alltid ur för!?!?!? Helvete vad förbannad jag blir ibland. Blir så röksugen då :(
Har inte rökt idag, och igår tog jag bara fyra bloss. Duktig jag är :) Vi har lagt undan lite mer än 100:- på sparkontot.. För det är dom pengarna som skulle gått åt på cigg dom här dagarna. Så vi ska fortsätta att lägga undan pengar :) Kommer nog bli bra!!

Marko ska tydligen flytta till Norge.. Fine by me :) Jag bor här.. För jag tänker inte betala 150:- för en pizza. haha.. Fyfan va dum han är :D Han tror att han kommer spara pengar för att dom har EN skattefri månad om året. Hahaha.. Men allt kostar dubbelt så mycket i Norge.. Ahja... Killar är allt dumma ibland :) För han snackar med en av våra kompisar om det här i telefonen just nu, och han håller med. Hahaha.. Snälla nån.. Undra hur en killes hjärna fungerar egentligen. Tydligen inte så bra :)


9 oktober 2008 klockan 22:02

Det kommer ingenting på tv ikväll heller. Så jääävla gay är det. Sitter här å ska dricka kafe och äta kakor. Känne mig fet men äter det ändå.. Haha.. Bra!
I helgen blir det att man får börja gå till gymmet. Måste verkligen börja gå dit nu :/ Få bort kärlekshandtagen och magen. Huuh!!

Men något nyttigt ätande blir det inte :) Klarar mig så bra ändå. Det är bara "fläsket" från graviditeten som ska bort. Även om jag väger ett kilo mindre nu än före graviditeten så har jag mer fläsk nu än då.. Hmm. Skumt!

Men men... Nu blir det kakätande! :) heii!!


9 oktober 2008 klockan 20:04

Förut så spenderade jag över en timma med att copyrighta mina bilder på metrobloggen. Har massa bilder kvar, men dom får jag ta senare :)
Här är länken: 
http://www.picmarkr.com/

Fast vill man så kan man copyr. dom i photoshop, här är en hjälpsida på hur man gör! 
http://graphicssoft.about.com/cs/photoshopelements/ht/psewatermark.htm
Nu ska jag se till så att Milla somnar. Uppdaterar kanske senare igen :) Heii!!


9 oktober 2008 klockan 12:48

Vad är det här för jävla land/värld där man måste copyrighta sina bilder för att ingen ska ta dom å använda dom själv? Fyfan asså, äckligt är det med sånt folk. Men ifs.. Dom måste ju vara jäävligt sjuka i huvudet även om dom inte vill erkänna det. Nästa gång jag hör att det har hänt så ska jag spotta på den jäveln i ögat, hoppas fan att jag har aids eller något!!
Mohahaahaha :)


9 oktober 2008 klockan 12:23

Tänkte fixa egen bakgrund på bloggen nu, men jag pallar seriöst fan inte. Har inte tålamodet till det ;p Blir bara förbannad.
Har bytt t-bord också, så det går inte så jävla bra att skriva. 

Idag blir det fisk, potatis å sååås :) fan va gott... lax också. Jonna's pappsi har ju fiskat dom ;) namuuu.. 

En sak fattar jag inte.. Hmm. När man skriver ett inlägg och så skriver man ett namn t.ex Sussu, och så kan man trycka på namnet så kommer man in på t.ex personens blogg osv.
Jävla gay är det.. Fattar ingenting av metrobloggen. Kiss :)

Men nu ska jag kolla på  Mumin, Milla somnade precis. Hon ÄLSKAR att kolla på mumin :D Hon är som fastklistrad framför tv'n. Annars brukar hon inte vara det. Hehe :) Sötnöt.

Hej på er då! :)


9 oktober 2008 klockan 11:48

Vad har hänt med metrobloggen? Bätter så som det var innan.. Eller är det min webbsida som spökar igen? Hmm... Nåjaa.

Gick upp med Milla typ halv elva idag. Sedan dess har vi kollat på Mumin :) mmhmmm.. skitkul!

Har lust å åka till Överby idag.. Men ja. Marko vill säkert inte det. Tråkig som han är ^^ 

Jajaaa.. Får väl umgås med min söta älskling :) Heippa!


8 oktober 2008 klockan 23:43

Min graviditet

Namn:
 Susanna
Ålder: 18 år
Graviditetssymtom: Illamående  
Positivtgravtest i vecka: 20 augusti (i vecka 4 ungefär)
Då berättade jag för... Marko på samma dag.
Mamma några veckor senare, och pappa när han fick 13 rätt på strytipset :D Haha.

Min barnmorska hette: Marianne
Vikt vi inskrivningen: 46kg
Vikt vid förlossningen: 60kg
Vikt efter förlossningen: 51kg
Vikt nu: 45kg

Mat jag var torsk på (favviscraving): Coca cola och kakor/godis :)
Mat som får mig att vilja kräkas: INGEFÄRA! BLÄH :(
Illamåendet började: i vecka 6 ungefär, sen fortsatte det i ett par månader eller så. Blev illamående i slutet av graviditeten, fast då kändes det bara som att jag var bakis varenda dag ;p 

Mina första mammakläder: Ett par mamma-byxor.
Min största modetabbe: -
Första bebisprylen: Kläder

Då kände jag första sparken: I vecka 15 (fisksprattel) i vecka 17 eller 18 så sparkades det :)
Vi trodde att bebisen i magen är: Jag trodde att det var en pojk, och Marko en tös :)
Namn vi funderar på: Milla, Wilma, Jennah, Elviira.. och några fler :) Aleksi om det var en pojk.

Grejer som händer med min kropp: Större bröst, vattensamlingar i kroppen.
Så motionerar jag: Ååhhh.. nej :) 

Konstiga grejer jag gör under min graviditet: Ingenting
Konstiga kommentarer jag får höra: "Du är ju bara 17 år!" Jag tyckte att det var en konstig kommentar iaf.
Konstigaste bebisrådet: Hmm.. Fick bara bra råd :)
Värsta gravidminne: illamåendet! BLÄH. Och foglossningar.
Bästa gravidminne: Då vi fick reda på att det var en tös i min mage :)

Bebisen föddes i vecka: 40+5 (hon föddes 03:40 på morgonen så egentligen är det ju 40+4.. men men :)


8 oktober 2008 klockan 21:30

Jag har bakat kanelbullar idag :) Blev nog ungeför 60-70 stycken. Gott :)
Har inte rökt idag heller! Inte tagit något nikotintuggumi heller :) Sugen har man vart.. oooja. Men men, det får gå.

Kommer ingenting på tv ikväll.. Fan så gay det är. Jaaajaaa, skriver kanske senare om jag har något att uppdatera :) Heii!!


8 oktober 2008 klockan 13:45

Jag citerar Blondinbella: "För några veckor sedan anmälde troligen en läsare som inte gillar mig, min familj till familjeenheten hos socialen för att jag "dricker mer än vuxna" Jag blev så arg när mamma ringde och berättade det eftersom jag är nog världens lugnaste unge! Sist jag kom hem packad var jag 14 år gammal, sen dess dricker jag ett glas vin då och då till maten."
För det första så är hon bara 17 år, VARFÖR går henens mamma med på att hon dricker alkohol!?!?! Min morsa blev assur så fort hon fick höra att jag hade druckit. Men jaa.. visst, dom flesta ungdomarna smakar på alkohol eller festar varje helg. Men det verkar som på Blondinbella att hon FÅR dricka. (lagligt) Icke asså. Hon gör sig äldre än vad hon är!  Fyfan vad jag stör mig på henne. Hon tror att hon är en jävla präktig-piga!! ÅÅÅHH. Fjortis, gå och dö!


8 oktober 2008 klockan 12:57

Idag blir det att baka kärleksmums :) mmmm så gott. Fast ja.. vi har nog ingen cocos hemma, men vi måste ändå till torpa och hämta ut paketet :) hiiiihh!!


8 oktober 2008 klockan 12:14

Ringde till vårdcentralen nu, dom har ju Q-svar där så dom ska ringa mig fyra (!!!) i eftermiddag! vafan.. gay är det.

Undra vad man ska göra för mat idag, får nog kika i frysen lite grann. Imorgon får det nog bli fisk :) mmm gott.

Kommer det något på tv ikväll eller?

ahja.. får väl kika då. Heiiii! :)


8 oktober 2008 klockan 12:04

Giiiiive meeeee "Intuit beauty's massive lash"!!!


8 oktober 2008 klockan 11:49

God morgon!
Vet inte hur det är med mig idag, men lite seg är man väl ;p
Milla sitter i sin gåstol å grejjar. Jag måste egentligen ringa till läkarn, men palla :)

Idag har vi fått våra dvd-skivor som vi har beställt, fan va vi köper skit hela tiden ;p

Får se vad som händer idag. Marko slutar röka idag.. Huuh.. Stackar mig. Tredje världskriget här hemma sen :p hahah.

Åhhjaaa.. Får väl ringa till läkarn då. Heejj!!


7 oktober 2008 klockan 22:39

FYFAAN! Köp ALDRIG någon sorts möbel på Rusta alltså!! För det första är det ett jävla helvete att sätta ihop skiten, och sen så går något sönder eller spricker!!!! ÅÅÅHHHH.. JÄVLA APGREJJER. Sista gången jag köpte en möbel där. Fittfan. Så nu får vi åka till Rusta igen å visa upp våran skåpsdörr som är spucken. Kommer säkert inte få någon ny, för det är "vårat fel" Hahah.. Inte vårat fel. Det var inte vårat fel att det inte fanns HÅL. Eller ja, det fanns hål halvvägs där man skulle sätta i skruven.. Men jaa.. Hah. Lyckades iallafall sätta dit en dörr. Ska hämta den andra imorgon. Sätter nog inte dit den, men bra att ha hemma ifall man vill sätta i den någon gång :) Vilket jävla helvete det var alltså.. Aldrig vart så jävla förbannad i hela mitt liv skulle jag tro. Hahah.. Fan va jag tuggade på mitt nikotintuggummi kan jag lova =D Fittig ritningar också, såg ju fan ingenting.


7 oktober 2008 klockan 15:11

Nu har vi fått vårat badrumsskåp! :) Ska iväg å hämta den på Rusta om typ en timma eller så. Före det ska vi åka in till stan och kika om det finns nintendo 8bit + spel i en spelbutik där. Men det ska nog finnas. Jag vill ha Super Mario Bros 2 :) askul!! wiiieee..

Men men.. Nu ska jag allt göra mig iordning. Heippa!


7 oktober 2008 klockan 13:22

Nu mina kära läsare ska ni få en uppgift utav mig!
Gå in på den här länken http://www.veckorevyn.com/skrivpa/
och skriv på, om ni vill vara med och förändra synen på våldtäkt!

TACK! :)


7 oktober 2008 klockan 12:58

NEJ.. det gör man inte! Tänker inte baka idag. Orkar fan inte det. Tycker att dom ska ringa från Rusta nu, så att vi får vårat skåp idag! Baaahhh..

Jajaa.. Har precis käkat frukost också. Brände mig på tungan :( Drack te.. Huh.
Funderar på om man ska ta ett tuggummi, men bajsröv asså. Ska försöka å vänta ett tag till :) Heii!


7 oktober 2008 klockan 11:35

Orkar man baka kanelbullar idag? :)


7 oktober 2008 klockan 11:27

God morgon,

Vi gick å la oss vid elva-tiden igår. Och så jävla klart så kunde jag inte somna.. Somnade kanske runt ett? Sen börja Milla gråta (antagligen för en dröm)  och jag hörde henne inte, så Marko fick ge henne nappen så hittade han den inte, och Milla blev HELT hysteriskt, aldrig hört henne gråta så mycket. Och det var inte förrän då som jag vaknade, SKITSUR var jag. Men jag hittade nappen och så somnade vi om. Trodde aldrig att jag skulle somna om! Fan va sur jag var för det. Nåjaaa..
Var tvungen å snooza Milla lite imorses, haha :) Typ en halvtimma eller så. Fick lite extra sömn. Man kan faktiskt snooza Milla ;) Bara å stoppa in nappen så sover hon i en halvtimma/timma till. Det måste man göra ibland, om hon vaknar klockan sju och man ser på henne att hon är jävligt trött så måste hon få sova ett tag till. Annars är hon hur grinig som helst å vill inte äta. Hon är bara trött helt enkelt :)

Jag köpte nikotintuggumin igår, tog en vid halv sex-tiden och sen så rökte jag två stycken cigg hemma hos Jonna.. Och sen ETT HALVT tuggummi hemma på kvällen. Det är det enda niktionet jag fick i mig igår. Jävlar asså.. Det var inte mycket :) Ska försöka å inte röka så mycket idag heller. Tror nog att jag kommer att klara det :) Marko ska ju sluta röka imorgon, får se hur det går.

Men nu ska jag umgås med min söta dotter. Hon sitter å leker i gåstolen :) Hon fick förresten en vinteroverall av Ritva igår :) Eller ja, låna. Men så slipper man köpa en själv :) Plus att det börjar bli kallt ute redan nu. Orka dra å köpa en då eller, neee.. hihi. Heippa-ti-hei!


6 oktober 2008 klockan 16:25

Pastasallad med zucchini


300 gram pasta (välj sort själv, men helst någon 'större pasta')1 zucchin
1 rödlök
Ca 3-4 dl créme fraiche (med smak)

- räcker ungefär till 3-4 portioner. Ibland två ;) Som oss.. vi är matvrak :D



Koka pastan, och medan pastan kokar så skölj och skär zucchinin i bitar (ganska stora) och rödlöken i strimlor. Släng ner allting i en varm stekpanna och värm på medelhög värme. Zucchinin ska vara mjuk!

Skölj av pastan med kallt vatten, rör ner zucchinin, rödlöken och créme fraichen. KLAR! :)

Hur busenkelt som helst. Sen så kan man välja om man vill ha i mer saker i pastasalladen, och om man vill ha kyckling, fisk eller kött till :) Supergott!


6 oktober 2008 klockan 16:13

Middag idag:
Pasta med zucchini och rödlök, créme fraiche med smak av paprika och chili. Sen stekt fläskfilé till :) Muuuums så gott. Bara att det var en aning för starkt för mig. Får nog ta någon annan créme fraiche smak nästa gång.

Snart ska vi hem till Jonna.. Eller ja, om typ en timma eller så :) .. Jag brände mig på handen förut :( Det gör faktiskt jätteont!! buhuuu...

Jag har inte rökt på hela dagen, men eftersom jag brände min hand så är jag irriterad för att det svir, så drf vill jag röka. Haha :) Ahja.. Heeiii!!


6 oktober 2008 klockan 12:11

Milla har sovit i över en timma nu.. Sötnöt :) Ska traska iväg till Torpa här sen. Får köpa lite fisk eller kött.. Vi ska göra pastasallad idag :) Eller jaa.. Jag ska göra. Men det kommer att gå snabbt!

Hungrig är jag! Har inte käkat någon frukost än... Fryser gör jag också. Jaja, klaga lagom!

Men nu ska jag allt gå å se om Milla har vaknar.. För ibland ligger hon bara å leker med täcket när hon har vaknat :) Gör inte ifrån sig ett ljud! Min lilla älskling <3


6 oktober 2008 klockan 11:10

Klockan halv elva hade Milla tid på BVC. Hon skulle vägas, mätas och vaccineras.  Milla började gråta när hon fick sprutan :( Stackarn. Men det gick allt bra, hon grät i kanske 10 sekunder. Så fort man gosa med henne så sluta hon, sen så tittade hon allt lite snett på sköterskan :D Haha.. Gullunge!

Senast, 2/9-08
Vikt: 6,1 kg
Längd: 63 cm
Huvudomfång: 41 cm

Idag, 6/10-08
Vikt: 6,73 kg
Längd: 65 cm
Huvudomfång: 42 cm

Våran lilla älskling växer såååå duktigt :) 
Nästa gång på BVC så blir det läkarbesök också.

Nu till en helt annan sak (kanske?) ..
- Förstår inte vad det är med vissa folk. Dom säger att man INTE ska skryta om sitt barn i sin blogg? Hmm.. va? Hur dum får man bli? Jag får la förfan skriva vad jag vill i min blogg! Och skryta? Kääära nån :) Skriver jag att "Milla är såå duktig som äter två riktiga måltider, och kan nästan krypa.. bla bla" SÅ SKRYTER JAG INTE. Alla pratar om sina barn, vare sig det är med släktingar/vänner utanför en blogg, eller så skriver man om det i sin blogg! Jag förstår inte varför FOLK SKA LÄGGA SIG I FÖR. Läs inte min blogg om det nu är så JÄVLA jobbigt att jag skryter om mitt barn. Fan vilka idioter det finns!!

Anyways :) Jag älskar min söta underbara Milla <3 Mammas älskade älskling


6 oktober 2008 klockan 10:13

Somnade inte förrän klockan fyra inatt! Och sen när Markos mobil ringde klockan fem för väckning så gick han inte upp, utan jag vaknade 05:20 och var tvungen å putta upp honom. Så det slutade med att jag låg vaken till klockan sex, och så vaknade jag halv tio. Fan så mycket sömn jag har fått :) mmmm mama!


6 oktober 2008 klockan 01:44

Jag är inte ett dugg trött.. iiihhh!!! Fan asså.. 
Ska upp klockan nio imorgon, Milla har tid på BVC klockan halv elva. Jepps. Hoppas att det går bra, men det brukar det ju göra! :) 

Har suttit och svarat på teori-frågor till körkortet på hamsterpaj. Gick ganska bra :) Har tid den 21 oktober på körskolan, måste ju gå kursen med mamma där. Faaan va tråkigt. Syrran ska med också, för hon ska ta körkort samtidigt som jag. Men hon får nog inte böja övningsköra än? Eftersom hon fyller 17 år i februari? Hmm.. Vet inte hur det ligger till med det där. Men men..

Får nog gå och lägga mig bredvid Marko snart. Men jag är verkligen inte ett dugg jävla pisstrött.

Suttit å druckit samma glas samarin i en halvtimma nu :P Hahah.. Smakar lite äckligt nu faktiskt.
Ahja... Får väl gå och nana då. God natt på er!


5 oktober 2008 klockan 20:07

Jag skrev för ett tag sen att våran nästa hund kommer att vara en cavalier king charles spaniel, men nu har vi ändrat oss :) Vi ska ha en papillon om ett par år! yeeeah :) Hur underbara som helst! Plus att dom är hälften så billigare som en cavalier. Blir att man skaffar en sån hund till sommaren 2010 eller något... ååååh va lång tid :( *snyft*




5 oktober 2008 klockan 19:49

Vi beställde DVD-skivor från nätet nyss, hundra stycken gick på drygt 350:- med frakt (frakten kostade 150:- tror jag plus postförsk. 49kr) så det var billigt :) Försöker få hem mumin-avsnitt också, så det blir att man glor på det :D Bra för Milla också, så hon lär sig en annan typ av finska också! Fast det kommer nog ändå bara vara jsg som glor på dom :D haha.. värsta mumin-fan är jag! :]

Har precis käkat också. Jani var här förut på kaffe.. Han köpte med sig bulle som vanligt :) Min frukost det!

Men nu ska jag nog lägga mig i soffan och smälta maten :) Heippa hei!


5 oktober 2008 klockan 00:51

Vi har precis kollat på "Mirrors". Den var faktiskt bra, men så som den slutade tycker jag att den skulle börjat. Jaa.. Ni som ska se den eller har sett den förstår sen vad jag menar :) Kommer säkert komma "Mirrors 2".. Hoppas det, och hoppas att den fortsätter därifrån denna filmen slutade.

Snart ska vi gå å lägga oss. Haft en riktig städdag idag, plus att man har sprungit fram å tillbaka till tvättstugan. Yes yes..

God natt på er, heippa-ti-hei!


4 oktober 2008 klockan 18:31

Tvättstuga idag.. Fick äntligen tummen ur röven och bokade tid :) Tvätten är på tork nu, ska alldeles strax springa ner å kolla hur det går för dom.

Estelle - American Boy
Take me on a trip, I'd like to go some day
Take me to New York, I'd love to see LA.
I really want to come kick it with you.
You'll be my American Boy.
You'll be my American Boy. American Boy 


Fyyyyyy, så bra den äääär :) Hon har så jäkla go röst!
Men nu ska jag allt sprina ner till tvättstugan.. Heippa hej!


4 oktober 2008 klockan 16:33

Bild på Milla, plus presenten hon fick igår av Markos moster :)


Här är den stängd... Som ni ser :P


Ängeln är till vänster, och hårlocken ska vara till höger :) Nu ligger det typ.. fejk-hår eller något däri :P


Texten som står i locket.
"Ensikihara lapsuuden jää muistoksi kiharat sloiset."
Fråga inte ens vad det betyder.. Är så jäkla kass på att översätta :P Haha, får fråga min mamma ikväll.


4 oktober 2008 klockan 12:20

Idag ska vi verkligen storstäda hela lägenheten! MEst dels för Sisu's skull, men för våran också :) Marko står och skrubbar badkaret nu.. Haha aww :) Sikken syn!
Själv ska jag snart äta frukost i lugn å ro, och sen städa! Mamma ska passa Milla sen senare idag så att vi får städa ifred :) Yeeesss...

Hmm.. Ingenting mer som händer idag? "Stjärnor på is" börjar på fyran! :)

*En sak ni inte visste om Susanna:
- Hon var 14 år när hon slutade med konståkning, innan det så hade hon åkt i sex år. Och var en av dom bästa i klubben.

Så det ska bli kul å se vad dom klarar av på isen :)

Men nu ska jag allt göra min frukost.. Hej hej!


4 oktober 2008 klockan 00:11

Vi stack hem till min mamma också idag. Sa att vi skulle vara där till max halv elva, men icke :) Jag fastnade för filmen "Släkten är värst" tror jag att den hette. Hah.. Lite rolig faktiskt.

När vi var hemma hos Ritva förut så hade hon en present till Milla från Markos moster. Det var en liten tygkista, så stod det en liten grejj på finska innuti kistan (kommer inte ihåg vad det stod), och sen så fanns det två fack i kistan.. I den ena satt en glasängel med guldkanter (22karat guld) och i det andra faket så skulle man lägga en hårlock från Milla :) Så skulle ängeln vakta Milla (eftersom locken var från Milla). Så sööööt :) Kan lägga ut en bild på den någon dag!

Men nu ska jag och Marko röka sig.. Heppa-ti-hei :)


3 oktober 2008 klockan 16:30

Idag har vi vart och shoppat på Överby. Köpte ett smalt å högt badrumsskåp, sen en "klänning" till mig. En lång topp alltså :) Hmm.. Leggings, och en sånhär halvdräkt till Milla när hon äter. För hon sprutar med munnen när hon äter så maten är överallt :P Hmm.. Sen så var vi på Willys å köpte mat också. Allt som allt, 2000:- .. Hah. Förstår inte. Jaja..

Men nu ska vi äta mat och sen åka hem till Ritva. Heippa-ti-hei!

Milla blir fem månader idag <3


2 oktober 2008 klockan 15:42

Yes! Nu svarade hon på mitt sms!! :) :) :)


2 oktober 2008 klockan 15:27

Bahh.. Nu får folk faktiskt börja förstå att jag inte orkar umgås så fort dom orkar!! Har faktiskt Milla att ta hand om, och efter Milla så kommer Marko som jag vill mysa med så fort jag får chans. Och vissa dagar är man helt utmattad.
SÅ.. Nu har jag skrivit det. Hoppas att ni läser det här bara, för orkar inte säga det igen :)

Försöker få tag på min "k-person", men hon svarar inte på mitt sms. Vill ju ha hennes mejl :/ Jävla bajs. Hoppas verkligen att hon svarar snart!!

Och hoppas att Marko kommer hem snaaaart :) Sitter här själv (med Milla & Sisu) hemma hos mamma och glor på nätet plus på Cityakuten lite då och då. Fryser som fan gör jag :/ Ska hämta Markos tröja under Millas vagn snart och sätta på mig den :) mmmmm..

-  Kom på en sak som jag inte har berättat om Marko :) Men jag vet inte om jag får skriva det här, ifall lhan tycker att det är skämmigt :P Men gulligt är det iallafall!

ÅHHH... Har sån lust å bara skriva ner allt jag tycker och tänker!!!!! Men då kommer nog några personer bli sårade så jag skippar det.

Heippa :)


1 oktober 2008 klockan 20:28

Milla ligger i sin vagn i mammas sovrum och försöker sova. Fast jag tror nog att hon har somnat nu :) Själv sitter jag här och väntar på att Marko ska komma hem!! Han slutar klockan nio idag. Sa till han att om han orkar så kan han jobba över en timma så får vi lite extra pengar, men nene :) Nåjaa.. Bättre för mig, får umgås mer med min baby :)

Igår kväll så såg vi på filmen "Festivalen", den är ju några år gammal.. Men men :) Roligt å se gamla filmer.

Hade fel om Milla..  Har redan sprungit in till henne två gånger. Hon har inte somnat än. Men det gör hon nog snart :)

Kommer det något roligt på tv ikväll? Kollar inte på Grey's Anatomy.. (eller hur det nu än stavas) Så det lär man ju inte glo på iallafalll. Får väl kika på www.tv.nu

Yees.. Har nog ingenting mer å skriva :) God natt på er! Heippa-ti-ralla!


1 oktober 2008 klockan 15:08

Det ilar i min tand :( fyyy.. tandläkarn sa at det skulle troligen göra det i två veckor.. TVÅ VECKOR? HAH. Jävla bajs är det. Mamma skulle komma här strax så får nog börja dammsuga, vill hinna städa så mkt som möjligt innan hon kommer.. Inte roligt å städa sen när man kommer hem. Nåjaa... Heippa-ti-ralla :)


1 oktober 2008 klockan 13:26

JUMALAUTAAAAAAAAAAAAAAA.. Helvetes jävla bajs vad jag vill till Finland asså. Blir ju inte bättre av att man sitter och lyssnar på finsk musik heller. Bah.

Milla sitter i sin gåstol och leker nu, fast får gå dit och plocka upp leksaken som hon kastar iväg typ varannan minut :)

Mamma skulle komma och "hämta" mig å Milla sen efter att ho slutat jobbet. Hon måste hjälpa mig å bära ner vagnen nerför trappan :] Yes yes.. Men nu börja lilla Milla skrika lite.. heippa!


1 oktober 2008 klockan 12:14

En ny dag, och nya tag :)

Imorses var jag hos tandläkaren........ Lagade ett hål :( yfan va jobbigt det är att gå till tandläkarn!! Hatar det.. Förra gången så var jag tvungen att gå in på toaletten och lipa lite :P hahah.. Töntig jag är.

Efter tandläkarn så stack jag till torpa och handlade lite mat till oss och Milla. Nu har Milla ätit sig mätt, och Marko med :) Jag vågar inte äta något än, kommer nog bara tugga sönder kinden eftersom den är bedövad. Hah..

Ska hem till mamsi här med snart. Det är såååå tråkigt att vara hemma själv. Marko jobbar eftermiddag den här veckan. Får se vad som händer idag då.

Desperate Housewives började igår. Har redan sett dom avsnitten :) JUSTJA! Dom sa på kanal5 (när DH skulle börja) att "Nu börjar en NY säsong med Desperate Housewives!" DET ÄR DET JU INTE. Det är ju avsnitt från säsong fyra!! Bullshit skit. Fan va jag störde mig på det.. Hmm...

Färjan började i måndags också, var bara tvungen å glo på den eftersom man kollade på "Rederiet" i sina gott unga dar :P Men det var faktiskt ganska bra.

Glodde på Ugly Betty igår med. Har inte följt serien ett piss, men fastnade för det ändå. Störde mig på Betty's pojkvän som inte körde ut kvinnan som är gravid (med hans barn). Hon förstörde ju bara för dom ändå. (Betty å hennes pojkvän hade bestämt att dom skulle åka iväg på en resa eller vad det var, för att BEtty fyllde år) IDIOT! Hade min pojkvän gjort så, så hade han åkt ut med rumpan före. Hah :)

Yes yes... Men nu ska jag allt kika lite grann på nätet, och sen fixa iordning Millas saker :) Heippa-ti-hei!


30 september 2008 klockan 12:36

Vaknade typ halv tolv (!!!!). Bajs alltså. Får gå och lägga mig tidigt ikväll å gå upp tidigt imorgon.. På med väckarklockan bara!

Mamma har skrivit in mig och Emelie på körskolan :) GOTT. 21 oktober är det handledarkurs, och sen så jäävlar :) mohahaaaaaa... Kommer aldrig att ta körkortet. Hah, kör säkert på en älg eller något.

Ahjaa. Men snart ska vi till morsan här så jag måste packa färdigt alla grejjer.. Heippa-ti-hei!


29 september 2008 klockan 22:40

Jag sa till Marko häromdagen att: "Det kanske är datorn det är fel på.. Eftersom det inte går att 'skrolla' mer än några inlägg på metrobloggen" (alltså att det bara visas typ tre inlägg och sen kan man inte se några fler)
Marko: "Nej, det är det inte! Det är metrobloggen som är cp!"

HAH! :D Jag hade rätt igen! Det är datorn det är fel på.. För hemma hos morsan så funkade metrobloggen perfekt :) PFFF... Undra vafan man ska göra nudå? Har rensat all historik och internetsidor, men det funkar ändå inte. Ahja, lika bra att köpa en ny dator :)


29 september 2008 klockan 17:29


Trött och sleten, tagen på morgonen :P


Hmm.. Blev väl sådär, men äh :) Bara hår!!


Såhär låg Milla och sov inatt när vi skulle gå och lägga oss :) Så söööt!


Haha, hon sover på knäna =) Sötunge! Flyttade såklart på henne.. Så stackarn inte får ont i bena :)


29 september 2008 klockan 10:19

God morgon, 
pigg som en lärka? ooonej :) Men ganska så pigg iallafall.
Tog kort på mig själv å håret nyss, får väl lägga upp ett par bilder. Men det verkar som att metrobloggen fittar sig IGEN, så det går inte att lägga upp nu. Får göra det sen senare/ikväll.

Snart ska jag på mitt möte på KomVux. Hoppas att allt går bra bara.. Eller så får jag en räkning på typ en halv miljon kronor efter att jag gått klart skolan :) hah. Hellre går jag fan på gymnasiet isåfall. Men men.. Nu ska jag dra mig :) Heippa-ti-hei!


29 september 2008 klockan 00:43

Gå in på den här sidan: http://www.coolstuff.se/

Finns så jääävla mycket saker, och COOLA saker :D Vi ska köpa massa julklappar därifrån, och inte är det speciellt dyrt heller! Asgrymt ju :) Kika in där!!

Har färgat mitt hår nu.. Blev ganska bra. Men nu ska jag sova :) Heippa-ti-hei!


28 september 2008 klockan 21:49

Millas matschema:

Frukost: Havregröt och modersmjölkersättning
Lunch: Modersmjölkersättning (senare i veckan kommer vi tillsätta t.ex potatis, grönsaker och någon sorts kött eller fisk)
Mellanmål: Modersmjölkersättning
Middag: Mat t.ex potatis, majs och morötter (senare i veckan blir det kött & fisk också) och modersmjölkersättning
*Mellanmål: Modersmjölkersättning ibland blir det inget mellanmål. Beroende på hur hungrig hon är :)
Kväll/nattmat: Modersmjölkersättning

Duktig hon är som äter så bra :)


28 september 2008 klockan 20:57

Jag sitter här med brun färg i håret nu.. Hoppas att det blir bra nudå! Annars får jag se ut som ett spån när jag går på mitt möte på KomVux imorgon  Så fult att metrobloggen har likadana smileysar som MSN. Bah!
Marko snodde lite från min hårfärg han med. Förstår inte varför.. Han hade redan brunt hår med gyllenblonda slingor.. Så sött.. Men nene, så ska han gå och förstöra. Ahja

Får se om man hittar någon bra film å glo på ikväll. Ingen hemsk film iallafall, fick nog av den vi såg igår. Usch!

Marko sa hej till någon precis från balkongen.. Måste gå och fråga vem det var som var där. Nyfiken som jag är

Lägger KANSKE upp en bild på mig sen när jag har färgat klart.. Beroende på hur de blir. Haha.. Heippa-ti-hei!


28 september 2008 klockan 20:22

Åkte och handlade vid halv fem-tiden förut, och efter det stack vi hem till Ritva. Kom på sen att vi hade glömt Millas blöjor och mat hemma (!!!!!!) så vi fick snällt åka och handla mat å blöjor, plus flaska då :) Yes yes.. Men hon åt inget, fel napp. Hah.. Så hon åt här hemma nyss istället :) 

Marko ska färga håret på mig ikväll, brunt med blonda slingor. Får se hur det blir nu då. 

Sisu fes precis.. HUUUUUUUUUUUUH vad den lukta.. bläh.
Jajaaa... Men nu ska jag glo på 'Hål i väggen' med min älskling :) Heippa-ti-hei!


28 september 2008 klockan 13:07

Heeeeeeeeeeeej,
idag händer det nog inte så mycket skulle jag tro. Blir nog att man städar. Får ju städa extra mycket nu när våran hund är överkänslig mot inomhus kvalster. 

Milla sitter i sin gåstol och leker, hon kan gå åt sidan och framåt nu istället för bara bakåt :)

Det finns säkert någon som inte har min nya adress, så får nog göra en ny blogg med mitt gamla namn och hänvisa hit :) Japp det ska jag göra.. Heippa-ti-hei!


27 september 2008 klockan 23:52

Kollade klart "The deep end of the ocean" precis. Fyfaaan vilken hemsk film :/ huuuh.. Men klart sevärd! Men va beredd på att det kan komma ett par tårar ;)

Vi har bestämt oss för att Milla ska få sova i sitt egna rum. Men nu vill jag inte det längre.. Efter att vi sett filmen. Huh :P Aaahh.. Får se. Hon är ju så liten ännu!! Men men :) Får göra iordning hennes rum iallafall.

Vet inte om jag har nämnt detta innan, men jag ska färga mitt hår brunt med blonda slingor :) Har en sån jävla utväxt som inte går att fixa så det får bli brunt nu. Ohyeah.

Marko ligger å löjlar sig bredvid mig här. Smattrar med tungan bara för att jag skriver så snabbt på tangenterna :D Mmmhmmm!

Var ju hemma hos min kusin förut på kalas. Hon fick en lampa som såg ut som ett hjärta, och runt omkring lampan så var det massa hjärtan.. Sen så roterar hela lampan  så att det lyser hjärtan över hela rummet :) Inte världsbäst på att förklara saker.. Men vafan, försöker iallafall :D

Nu ska jag borsta tänderna och sen ska jag mysa med min baby.. Gå och pussa lite granna på Milla med :) Heippa-ti-hei!


RSS 2.0