M.J.E.L <3

Milla fick sin fjärde tand 25/3 <3

god förmiddag på er :-)

Kan inte säga mycket om fredagen.. Kommer inte ihåg ett piss.. Jaja!

På lördag så fyller baby år! Och jag vet precis vad jag ska köpa till honom ;-) mhmm!
- Idag ska vi till Jysk och kolla på en tv-hylla. Jag vill ha en riktig hylla med glasskåp och grejjer.. Finns fan ingenstans förutom på SKETNA JYSK! Aja.. Får väl åka till skitstället och kolla då.

Nu har trafikskolan bokat in mig på halkkörningen. 15 maj tror jag att det var.. Och sen i slutet av maj blir det nog teoriprov och uppkörning. Kommer att gå SKIT för jag kan verkligen inte köra med den där DIESEL-SKIT-DRIVNA-BILEN!! Helt jävla cp cp cp. Känner mig gött osäker när ag kör den. Så bara för den skitbilens skull så kommer det gå åt helvete, och gör det det så tänker inte jag betala för uppkörningen :-) sådeså! Äckliga jävla horor som inte ens kan byta en jävla bil när eleven känner sig osäker i den. Vilka jävla idioter det finns!

Milla har lärt sig att ställa sig upp från sittandes utan stöd :-) Min lilla älskling <3 Och nu så går hon "självmant" också. En liten bit iallafall :-) mhmmm!

 Hej på er!

ny dag, ny vecka!

Skitkass på att skriva blogg!! JAG VET... Fy på mig. Men det kommer snart, jag lovar! Har inte känt mig riktigt hundra, ingen ork å sitta vid datorn. Men senast imorgon ska jag ha skrivit ett inlägg!
 Puss på er ;-)

puss puss :-)


äidin enkeli <3


♥ äntligen helg!

Marko är och jobbar.. mhmm :-) Fast han ska nog vara klar snart. Jag har precis lagat mat också, klar om en halvtimma typ. Ska snart lägga mig i soffan och kolla på Ellen DeGeneres :-) Den människan är hur skön som helst!

Ikväll ska vi ju som sagt till Backstage. Milla ska sova hos sin farmor.. Så vi åker nog dit efter fyra någon gång. Och efter det är det full rulle! Jag och Marko ska snabbt in till Överby och leta efter en tröja till mig och kläder till honom (?). Och vid sex-tiden ska vi hämta upp Evelina i Vargön, och efter det hem till oss... Jag måste duscha, sminka mig och allt det där plus förfesta på samma gång.. Haha :-D Stressa stressa!! Nedå.. Kommer gå så bra så :-)

Idag så var jag på körskolan igen.. Och idag gick det asbra! :-) Jag fick en annan bil.. SKITSKÖN å köra.. mmhmmm :-) sexväxlad och grejjer.. haha! Vi övade på trafikljus och sånt här bajs.. Men hon såg att jag klarade det galant så vi ska nog inte öva på det på måndag, har även en dubbeltid på måndag så det blir 80 minuter att köra! Vadå ont i benen efter det.. Hah :-) Hoppas, HOPPAS att jag får ha den bilen jag hade idag..!!! Håll tummarna för mig ;-) mhmmm!

Seriöst.. jag och mitt jävla "mhmmm"!! Haha.. Stör ni er så säg till ;-)

Men nu ska jag faktiskt glo på Ellen :-)

Tjingeling!


♥ sov du lilla,

Milla har sovit i snart två timmar.. Får nog väcka henne snart så hon får bada och äta gröt. Yes yes.. Stackarn är jättetrött.. Mammas älskling <3 Men nu ska jag glo på Stockholm-Arlanda lite, och väcka Milla när det blir reklam :-)

♥ våran eftermiddag,

Vart på stan med Ida nyss.. Hittade ingenting.. Typiskt! Tänkte faktiskt köpa en tröja på Vero Moda.. Men äh! Ska ändå till Överby imorgon så får glo runt där lite granna :-) Yeeeeeees..

Nu sitter jag å äter chips och dricker cola. Jag var lite hungrig ;-) mmhmmm! Fast jag är sugen på en räkmacka eller smörgåstårta...  Fan så gott!!

Men nu ska jag bänka mig framför tv'n. Milla sover och jag ska glo på Unga Mödrar alldeles strax :-)
Hojj!

♥ tääät i näsan,

Körskola idag igen var det! Och idag så kom läraren i tid.. Som tur var! Mmhmmm.. Övade på stadstrafik-körning.. Fyfan vad tråkigt det ääääääär!! Hatar det. Och sen så sa hon att jag kör jättebra och allt det där, men jag glömmer bort dom som är vid övergångsställena och vid vägen, alltså att jag inte "ger dom uppmärksamhet"?! Ah men tjenare.. ofta eller! Jag glor ju runt som fan när jag kör inne i stan.. Jävla pucko! Hoppas inte att uppkörnings"läraren" inte är lika blåst som hon. Höh! Och ska min lärare säga.. Ibland så säger hon inte ens vart vi ska! Och ibland så säger hon att vi ska svänga till vänster typ 10 meter innan vi ska svänga?! Jaa.. Och det är ju jävligt moget. Fjolla!
Fan va sur jag blir ibland!

Milla ligger å sover, och Marko åkte till jobbet nyss. Tror nog att jag å Milla ska vara hemma idag.. Man behöver ju inte ränna runt hela tiden =) mhmm!

Allting är fixat inför imorgon också. Fast jag har ångest för att vi ska till Backstage.. Tråkigt ställe. Men jaaa, Evelina vill ju dit så får ju snällt följa med. Vart ska man annars liksom?! Finns inga ställen å gå på här.. Hmm..

Nu ska jag röka, och sen... Städa tror jag :-)
Hojj!

♥ wihoo!

Fick ett mess från aHabingo att dom sätter in 20kronor till mig om jag loggar in idag.. Och då gjorde jag det :-) Och självklart så vann jag 140 spänn på full bricka!! WOHOOO :-D Fast sen så köpte jag två brickor för 20 spänn så nu har jag bara 120 spänn kvar som jag har överfört till mitt konto.. Hmm.. Dom trillar rakt ner i sparkontot iallafall! :-) Lite tur har man allt idag...

Sen så fick jag reda på att Evelina ville sticka till Backstage på fredag med mig :-) Så blir nog att man drar dit en stund också.. Jippie jippe :-) Ahja.. Nu vila sig i soffan :-)
Puss på er ;-)

♥ otursdag eller vad?!

Hade körtid på trafikskolan 09:45 idag.. Men när jag väl var där så var inte körläraren där?!?! HMM... Sen så hör jag hur en annan körlärare pratar med en elev som tydligen skulle köra upp med min körlärare klockan 10:00?!?! WTF?! Sen så klämde jag mig in och frågade hur det blir med MIN körlektion, för den skulle ha startat för mer än fem minuter sen! Och då kliver körläraren in genom dörren.. Hon hade varit och kört upp med en annan elev.. MEN DET SKITER VÄL JAG I!!.. Jag har tid 09:45 och då ska hon vara där! Iaf... Så jag fick bara en halvtimmas lektion.. Men tydligen så ska jag få pengar tillbaka.. HOPPAS FAN DET. Jävla miffon..
Sen så hände det en annan grejj för några veckor sedan.. Jag hade tid på en måndag, men onsdagen före så stack jag till trafikskolan för att boka nya tider och då säger hon i receptionen: "Du vet väl att Maria ska på kurs på måndag så ni inte kan ha den lektionen?!" JAHA.. Det visste inte JAG NÅGONTING OM. Dom har fan inte någon jävla koll alls där!!
Gå inte till VARGÖNS TRAFIKSKOLA... SKITSTÄLLE!!! Bara massa krångel!



Det var mina klagomål idag typ :-)
Efter körskolan så åkte vi till Willys å storhandla, och sen hem för å göra mat. Mumma!
Under tiden som maten höll på så passade vi på å städa undan lit ei vardagsrummet.. Alla Millas leksaker var överallt! Jajaa.. Så höll vi på och helt plötsligt så gör jag en snabb armrörelse och smäller i överarmen på databordet!! FYFAAAAAN va ont det gjorde.. Gör fortfarande ont, när jag håller armen högt.. Eller lyfter och grejjer. Usch!

Men nu ska jag dega framför tv'n :-) Man blir trött efter mat!
Puss på er ;-)

♥ skitdag..

Snart är man fattig.. Jippie!! Kul.. Typ.

Tvätten är klar snart så ska hänga upp den. Var tvungen å tvätta Millas kläder här hemma för vi missade tvättstugetiden i morses.. Eller ja, "missade". Haha :-D

Jag vill ut på Backstage på fredag.. Undra om man ska fråga Evelina om hon är på =) Hmmm... Får tänka på't!

Ska se om Milla har somnat nu.. Annars får jag ta upp henne så får vi leka eller något istället :-)
- Ska köpa mig en trisslott och vinna en miljon nu... Håll tummarna! ;-)
Hojj!

♥ god morning!

Jävla huvudvärk har jag.. Fyfan. Haft det i en vecka nu, förstår verkligen inte vad det beror på?! Hmm...
- Det är så fint väder idag :-) Fast det blåser som fan. Men jaa.. Ska ju inte klaga.. Tänk om det hade spöregnat och blåst istället! Mhmm! Hoppas att det fina vädret håller i sig nu :-) Har ju ifs snöat lite inatt, men det är bara några vita prickar här å var på marken så det är ingen direkt "fara".

Idag händer det inte ett piss. Ska nog kanske hem till mamma, får se hur det blir med det.
- Jag drömde att jag var gravid :-) Guuud så mysigt det var! Vill vara gravid igen <3

Men nu ska jag... Göra något :-)
Hojj!

fyfaann!!

http://www.youtube.com/watch?v=PztTA5EVGQU&NR=1

HOPPAS FAN ATT NI RUTTNAR IHJÄL NÅGONSTANS!!

Patrik Isaksson - Tillbaks på ruta ett   Memories

♥ mhmmm...

Jag önskar att det kunde vara som förut <3 Jag saknar dig... Lämna henne...


Tarja Turunen - Kun joulu on

♥ god kväll,

Min kusin har tagit körkort! Grattis babe
Sen så ska hon kanske komma ner om två veckor också :-) Jippie!

♥ våran måndag,

Inte gjort så mycket idag.. Suttit vid datorn, matat Milla å suttit vid tv'n.. å lekt med Milla såklart :-) Käkat har jag också gjort. Pommes frites... Aj aj! Måste börja äta riktigt, men man är ju så jävla lat :-) mhmm!

Händer absolut ingenting idag.. Tur det egentligen, skulle ändå inte pallat å springa runtomkring.. Enda man ska göra är att gå ut med Sisu sen senare ikväll :-) yes yes..

Nu ska jag och Milla kolla på Top Model ;-) Kanske rensa lite i hennes leksakslåda..


♥ you made my day

Vart på körskolan idag... Ganska tråkig lektion, stadskörning. BAH!
- Igår kom Evelina förbi i några timmar. Alltid härligt att prata med henne :-) Man blir på bättre humör! Alltid samma åsikt kring allting.. mmhmmm :-) Kompisar i snart 12 år.. Yeah.

Färgade håret i lördags också. Om jag inte skrev det då..

Ahja.. Tror Milla har bajjat så det blir å byta blöja..
Hojj!

♥ voi vittu;

Fan va trött jag blir på allt!!



Tösen som gör det värt att leva

♥ mhmm,




Här får ni två hjärtan av mig.. Lite roligare blogg nu kanske.. Bara massa depp idag. Jajaa...

here's my goodbye, no one will cry over me.. i'm not worth any tears|

And then i turned seven - Goodbye (I'm sorry)

Time has run out, for me.

Everything's distant and I don't know what to believe.

It's so hard, lost in the world confusion.

And I need to leave, for a while.

Life is so meaningless, there is nothing worth a smile.

So goodbye, I'll miss you.


And I'm sorry, but this is my fate.

Everything is worthless, no one who wants me to stay.

And I'm sorry, but I've waited too long.

So here's my goodbye, no one will cry over me.

I'm not worth any tears.


It's been the years, of abuse.

Neglected to treat the disorder,

That controls my youth, for so long.

I'm in a fleshy tomb, buried up above the ground.

It's no use, why should I hold on?

It's been five years, don't need one more.

So goodbye, life's abuse.


And I'm sorry, but this is my fate.

Everything is worthless, no one who wants me to stay.

And I'm sorry, but I've waited too long.

So here's my goodbye, no one will cry over me.

I'm not worth any tears.


(Every 18 minutes, somebody dies from a suicide.

Every 43 seconds, somebody attempts one.

If you, or anybody you know, is suicidal,

Call 1-800-784-2433.)


And I'm sorry, but this my fate.

Everything is worthless, no one who wants me to stay.

And I'm sorry, but I've waited too long.

So here's my goodbye, no one will cry over me.

So here's my goodbye, no one will cry over me.

I'm not worth any tears.


|rubrik saknas|

Jag vill ha min Smirnoff Ice <3 ... Tack..














Fuck fucking fucker........!!!
Good bye...

fuck it;

Helt jävla deprimerad?!

You seem so far away,
though you are standing near,
You made me feel alive,
But something died I feared,
I really tried to make it up,
I wish I understood,
What happened to our love?
It used to be so good,


Röv|| ... Nu ska jag göra något.. Vräka i mig chips å må allmänt piss...

Hojj!


GAAHHH!!

Tråkiiiiiiiiiiiiiiigt! FYFAN VA TRÅKIGT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt,

♥ en dag i skogen,

Vi har varit och grillat för första gången iår! :-)
Jag, Marko å Milla.. Sen lillsyrran å storsyrran med hennes kille. Killens morsa och min morsa :-) Naajs var det! Gött väder också :-) Men det började bli lite kallt vid fyra så då stack vi hem. Milla hade kul också! Hiih..
Sen så hade det varit någon/några som byggt en hydda där.. Och i själva "öppningen" så hängde det typ ett råddjurs huvuvd!! :-0 Själva skallen då.. Fyfan va vidrigt.. BLÄH! .. Men det var allt en trevlig eftermiddag :-)
Marko håller på å duschar av Sisu nu.. Han blev gött sketen efter skogsbesöket.. mhmm!

Undra hur många cigg man rökte där borta... ojoj, inte bra.

Nu ska jag lägga mig i soffan å slappa :-)

bajj bajj!


♥ helg igen :-)

God förmiddag :-)
Jag hade tänkt å färga håret snart.. Får se om jag orkar det. Marko å Milla ligger å försöker sova nu. Sötnötar <3

Idag ska vi nog på Markos mosters mans födelsedagsfest ;-) Marko ville dit så det är ju klart man följer med! Markos mamma skulle dit med sin man så det är ju ett par man känner iallafall :-) Men men, blir nog kul skulle jag tro!

Vi skulle ju egentligen till Trollhättan med mamma och syrran idag, hade jag helt glömt bort. Men eftersom jag gick upp halv elva så blev det inte av. Fast vi ska bju dom på middag senare.. Har ju varit och snattat på deras mat några gånger så får ge tillbaka lite nu. Haha :-)

Men nu ska jag allt slänga färgen i håret snabbt, för CBS 60 minutes börjar nu :-) asbra!

Hej thå =)

♥ you made my day..

Rolig dag det har varit idag :-)
Evelina bestämde sig för att kika förbi! Sen så tog vi vårat pick och pack å drog till Överby, Milla var förstårs med också :-) Mysig dag! Vi var där några timmar sen så drog vi hem till oss. Men så kom Evelina på att hon hade lagt undan ett par byxor på H&M så vi fick snabbt skynda oss tillbaka för det stängde ju om 45 minuter! Haha :-) Kul hade vi!
Jag hittade ett par mjukisbyxor, skor och två tröjor :-) Plus en filt till Milla, för jag hade glömt hennes snuttefilt hemma och hon var trött... Men det hjälpte ju inte å köpa en ny filt.. Hon hoppade å studsade å ställde sig upp i vagnen.. Fick spänna fast henne tillslut och det gillade hon inte!! Mammas bebis <3

(mina nya skor, klicka här!)

Får se vad som händer imorgon.. Marko vill dricka men med vem?! Hmmm.. Haha. Aaaaa.. Får se med vem..
Jag har gött träningsvärk i benen iallafall.. Bajskorv =)
Men nu ska vi sova.. Eller något, får se vad som händer.

God natt :-)

♥ morning,

Nu har Milla ätit frukost, och jag sitter här och har SKITONT i min näsa. Förkyld som fan =/ fyfan!

Evelina skulle nog komma hit om en stund, hon ville till Överby. Mmmhmm :-) Jag har inte ens klätt på mig.. Måste duscha också. Haha, lat jag är :-) Yes yes..

Men nu ska jag städa.

Tjingeling :-)

♥ mmm ♥

Idag åkte vi inte till Saab muséet.. Det stängde visst klockan fyra. Så det får bli en annan dag istället :-) Yesbox..
Annars stack vi till Vargöns Järnhandel (det är ingen järnhandel längre, men den heter så ändå. Hah!), och sen vidare till morsan. Och så har vi bara legat å degat :-) mhmmm...

Käkade chili con carne nyss.. Mumma :-) Och Milla åt sin kvällsmat å nu ligger hon å sover. Sötnöten <3

Blir nog att glo på Desperate Housewives ikväll.. Fast från femte säsongen då, näst sista avsnittet eller om det finns två till.. don't know! Så jag är lite före er andra tv-tittare ;-) mmhmmm!

Nu ska jag glo på dataskärmen lite och sen glo på DH.

God natt på er :-)

♥ oh no you didn't!

Jag satt precis och titta lite smått på "Tyra Banks Show", och idag så pratade dom om när man strular/ligger med ens bästa kompis kille. Alltså.. Det är ju HELT JÄVLA FEL och ligga med ens bästis kille när DOM ÄR IHOP.. Men jag tycker inte att det är fel å bli ihop med kille EFTER att dom har gjort slut. Varför skulle det vara fel för?! För enligt Tyra och dom så var det heeeeeeeeeelt fel.
Men tänk om min kompis hade vart ihop med Marko först, då hade jag ju inte kunnat bli ihop med han.. Och träffat mitt livs kärlek och få barn och allt det där.. Pga en jävla dum "skymd" regel?!?!
Det är INGET fel med att bli ihop med ens kompis kille.. BARA DOM HAR GJORT SLUT! Sådeså.. Man kan inte ÄGA en person föralltid.. Det fungerar inte så. Jävligt egoistiskt att tänka så.. Fyfan!

And that's it :-)

♥ thursday :-)

Marko har kommit hem från jobbet, å vi har hunnit äta mat och sådär :-) Nu ligger han i sovrummet med Milla.. Hon har inte somnat än, undra om Marko har gjort det ;-)

Själv sitter jag och glor på Discovery Chanel, "Dirty Jobs". Inte varje dag man får se en kalv födas.. Hah. Usch.. Well well..
Idag ska vi åka till Vargön, kika runt i en rolig affär där ;-) mmhmmm! Sen så ska vi till Saab muséet.. Om vi har tid, för jag vet inte när det stänger ;-0 Marko ville dit så får ju vara så snäll och följa med ^^ Hmm..

Nu fortsätter programmet!

Puss :-)

♥ me and my daughter, ♥


Hihiii, Så söt hon är :-)


Så söööt :-) *Hatar min näsa!! Just so you know ;-)*




Milla 'ska' pussa mig <3
Snyggt man putar med läpparna då :-)


Pusselipuss <3
(stör mig fortfarande på mina läppar! hah)




Black&White <3


Min tatuering igen.
Har knappt några bristningar på magen, bara runt naveln. Härligt!
Men sen så har jag på brösten och rumpan/höfterna/låren ;-) haha! Hmm..

♥ hmhmhmmm,

Frukost-dags :-) Milla ligger fortfarande å sover.. Jag sitter här å tuggar på min macka. Hoppas att hon vaknar när jag har ätit klart. Hon har ju inte ens ätit frukost än, riktig sömntuta är hon :-) Sötnöt!
Marko ville till Saab-museet idag.. Finns det något tråkigare? Haha :-) Hmm.. Får väl vara snäll å följa med då. Har ju ändå ingenting annat å göra. Yes yes....

God morgon på er :-)

♥ my lunch,

Det här inlägget är det 999'de jag skriver :-) Så nästa inlägg är ett grattis, grattis till mig! Mohaa..

Sitter här och äter min lunch, blev inte så nyttig med dressingen, men vafan :-) Kanske blir delicatoboll till efterrätt! haha.. nyttigt.
Milla sover och Marko kom hem från jobbet för 10 minuter sen. Han ska vara på vårdcentralen klockan 14 så fattar inte varför han ålte hem så tidigt för att duscha?! Höh.. Spela roll om man luktar skit, det är ju ändå på vårdcentralen. Haha!
Får se om han kommer förbi idag, vilket jag knappast tror. Han "glömmer" väl det...
Nåjaa.. Hejps!

♥ i want out,

Idag blir det pasta med tonfisk och grönsaker :-) Försöker vara lite nyttig... Typ. Haha! Dressing till såklart ;-)

Jag vill också till Ullared!! Men man köper ändå bara massa som man inte behöver, så det är farligt att åka dit! Kan nog åka dit i början av sommaren tror jag. Om man orkar det. Köpa kläder till Milla och så. Yes yes... Eller så åker man till Ikea istället :-) Mmmhmm!! Behöver ju en ny säng.. Kanske ska köpa det då. Ahja, har ju ett tag att tänka på det :-)

Jag röker aldrig på morgonen längre!! Joo.. När jag ska till körskolan.. Men det är typ två gånger varannan vecka.. Annars så röker jag första ciggen vid tre-fyra tiden på eftermiddagen?! Är det någon idé å röka då ens.. Hah. Ahja.. Bra att man har minskat iallafall :-) Duktig man kan vara! Sen senare i livet ska jag sluta.. Bara feströka om jag nu vill det. Köpa lite nikotintuggummin så går det hur lätt som helst :-) Synd bara att dom inte säljer dom i fem-pack.. alltså fem stycken tuggummin i ett paket. Jag behöver inte mer än så :-0 Onödigt att köpa en trettio-pack då liksom... Hmm.. JAJA.

Nu ska jag glo på "Just Shoot Me", och sen blir det lunch :-) PUSS! 

♥ myspys,

Nu ändrade jag typsnittet på bloggen också :-) Myyycket bättre nu! Hatar "Verdana" så jävla fult.. usch.

Nu ska jag mysa på golvet.. Hejps :-)

♥ my baby..


She's too beautiful for you! Keep your hands off ;-)

♥ i miss you <3

Det blev visst sovmorgon idag.. Det enda vi hunnit göra är: Milla har ätit gröt & jag har ätit frukost. Milla sitter och tittar på tv nu.. Haha.. Reklam :-) Hon älskar reklam. Och jaaaaaaaaaa... Barn får AdHd av tv.. Hmm.. Tror jag inte ett dugg på. Även min mamma säger det... Men äh. Vad ska man göra, hålla tv'n avstängd för alltid?! Nej nej :-) Fungerar inte så!

Får se vad som händer idag. Marko ska ta blodprover idag iallafall.. Stackaren <3

Imorgon MÅSTE jag gå upp tidigt med Milla så att man får lite rutiner. Får väcka henne om det nu ska vara så! Hmmm... Tidig läggdags idag :-) Wish me luck!

♥ tuesday,

Idag har vi varit hos mamsen :-) och däremellan åkte vi å hämtade Markos farsa för han skulle ha Markos gamla Saab 9000. Yes yes.. Sen åkte vi å köpte bulle å delicato bollar och sen hem till mamsen för å glo på Unga Mödrar ;-)
Efter det stack vi hem... Typ....

Milla har hunnit bada och nu har hon sovit en stund.
Jag och Marko har gjort inbjudninslappar till mamma och lillsyrran, för dom ska komma hit och käka på lördag. Hahaa.. Inbjudningskort :-D Markos jävla idéer... Jag gjorde också en. Lite snabbt.. Hmm.. Blev nog inte så bra.

Men nu ska vi glo på Desperate Housewives :-) Marko är visserligen inte klar med kortet än men det skiter jag i.. Sätter på det ändå ;-D hiiiihihi.. Hejps!

♥ hmmm..

Slängde in en statistikmätare till höger här. Får se om "den är bra att ha". Ful är det iallafall.. Men har ju ändå inte tänkt å behåhlla den så :-) Snart ska vi gåå... Puss!

♥ my people,

1027 läsare hittills... hm :-D Var kommer alla ifrån?! Några som kommenterar här å var.. Nåja. Jag får nog sluta klaga jag med.. Kommenterar heller inte så ofta. Men ibland så :-D

Snart kommer Ida.. Hon skulle tydligen följa med till torpa..


♥ naked?!

Jag har blivit helt jävla nojjig eller något! Jag går ingenstans utan smink.. Typ :-0 Samma sak nu med.. Ska ju till Torpa med Milla, och ska sminka mig strax.. Hmmm.. Ska man skippat?! Haha.. Kommer aldrig att våga gå ut utan smink ^^


♥ you're so beautiful, so damn beautiful!

Akon - Beautiful (Ft.Colby O'Donis & Kardinal Offishall)
- oh yeah :-)

Milla sover just nu.. Stackaren var jättetrött. När hon vaknat så ska hon få lite lunch och efter det så ska vi till torpa :-) Köpa lite pålägg och sådana saker ;-D

Millas favoritmat: Pommes frites
Millas favoritdryck: Bravo Apelsinjuice
Millas favoritkompis(ar): Sisu och Lukas (syrrans hund) :-)

♥ some music..

Flo Rida (Feat. T-Pain) - Low <3
mmhmmm ;-) love it!

♥ mhmm.. mama ;-)

JOO! Haha.. Gissa vem JAG drömde om?! HAHAHHA. Han killen i "How I Met Your Mother", han BARNEY!! :-D Jag drömde om han i morses precis innan Milla vaknade, å när jag vaknade av att hon vakna så tänkte jag: "hmm.. Han är faktiskt ganska het!!" Och så somnade jag å Milla om. Sen vaknade vi igen vid nio-tiden och jag höll på Å SPY!!!! Han är ju så jävla ful.. :-D Hahah.. tror jag. Jag vet inte.. MEN HET ÄR HAN INTE IALLAFALL!!


♥ jag vill kunna äta ägg! ♥

Fin dag idag.. För en gångs skull! Jävla skit väder här i norden!! BLÄH!! Hoppas att solen håller i sig hela dagen! Tar nog en tripp till Torpa med Milla lite senare. Måste komma ut härifrån.. Blir så jävla trött på att bara sitta här! Huh..

Idag har vi tvättstuga, annars så händer det ingenting mer spännande ;-)

Igår kväll så började Milla gå av sig självt.. Alltså att hon släppte taget av bordet å gick iväg.. Haha.. Men stackaren bara flög framåt några gånger. Fast som tur är så har både jag och Marko snabba reflexer ;-) Till slut så klarade hon att gå några steg! Duktig tös :-)

Frukost?! Hungrig är jag iallafall..


♥ panodil? - ja tack!

La precis Milla till sängs. Hoppas att hon somnar snart så att jag kan hoppa in i duschen :-)
Köttet står å kokar på spisen... mmhmmm! Känner mig som värsta hemmafrun ibland.. Haha! Usch då...

Nu tappa Milla nappen.. Hon kastar den ut ur sängen.. Jäkla bajsunge :-)


♥ a new day..

Gooooood morgon :-)
Jag och Milla har varit vakna sedan nio eller något.. Fast jag vaknade första gången när Marko vaknade, eller ja.. Jag väckte honom för han skulle till jobbet ;-) Iallafall...  Så när jag vaknade vid fem imorses så hör jag hur någon jävel gapar som fan utanför vårat sovrumsfönster (vi bor på andra våning, så direkt utanför var det väl inte.. hihi!).
Det var någon jävla kärring som var schizofren eller något tror jag! Hon stod och gapa tvärs över gården men jag såg ingen där?!?! Hmmm... Cpkärring!! Somnade om efter en stund igen..

Idag blir det köttgryta till middag :-) Gott gott! Hoppas att vi har morötter... Tror fan inte det alltså :-/ Nåja!
Ska lägga Milla snart, och sen måste jag duscha.. Mitt hår är gött fett efter all hårspray som jag använder ^^ Mohaa!!

Hejps :-)

♥ söndagen..

Idag ville svärmor ha Milla ett tag.. Så vi körde bort Milla vid två-tiden, och efter det så stack vi till ÖB och köpte deodorant till mig ;-) Och sen så åkte vi till farsans kontor å hjälpte han å lyfta ut lite grejjer ur släpkärran. Eller ja, Marko hjälpte :-D Haha.. Men det var bara ett par skåp typ. Sen stack vi till Italia och unnade oss lite middag :-) Gött var det!!
Efter det åkte vi hem till mamma och dega, och sen vid sex så hämtade vi Milla. Plus affären efteråt.
Lite å göra idag.. Men ändå så är man utvilad :-) Gööötttt!

Vi har glott på två avsnitt av Desperate Housewives ikväll.. Första säsongen. Marko är ute med Sisu nu, och när han kommer tillbaka så ska vi kolla ett avsnitt till sen sova sig.
Får se vad som händer i veckan.. Inte mycket förmodar jag... Som alltid :-)
Nåjaaa... Det var våran dag det. Hejps :-)

♥ bakis..?! haha

FYFAAAAAAAN!!! MALENA VANN IGÅR!!!! HON ÄR JU SÅ JÄVLA KASS!! Ahja... Svenskarna får skämma ut sig än en gång i Eurovision Songcontest... Not my problem :-) Finland hade också tydligen någon kass låt.. Inte hört den än.. Får leta upp den på youtube. (Svenska vinnarlåten: http://www.youtube.com/watch?v=swPY8P1VGzM)

Igår var Markus och Linda här. Vi kollade på filmen "The curious case of Benjamin Button". SKIIITKASS!! Och jag drack två öl (halvlitare) till filmen.. Och inte ens jag tyckte att den var rolig!! Hah! Tre timmar pina ungefär!
Får se vad som händer idag... Blir nog bara slappa, slappa. Markos mamma skulle kanske ta Milla en stund. Får se hur det blir med det :-) Då får ju jag och Marko komma på något att göra... Haha. Den eviga frågan.. "Vad ska vi göra?" Får nog höra den ungefär 543789 gånger på en dag.... Mmhmmm!!

Anyways.. Nu har jag ingenting mer å uppdatera om :-) Slänger in youtube-länken till Finlands låt för Eurovision! ASKASS.. Lyssnar på den nu.. PPFFF!!! Plus att den påminner om en annan låt.......... VILKEN?!

http://www.youtube.com/watch?v=ybbNQnSPseA

♥ tatuering ♥

My beautiful tattoo ;-)


♥ it's helg again..!

Idag vaknade Milla klockan sju.. Marko var underbarast och gick upp med henne <3 Fast det gör han typ alltid :-) Jag är såååååå lat.. Tack älskling <3<3<3<3 Milla somnade igen klockan åtta, och hon väckte mig halv tolv ;-) Sömntutor båda två!!
Får se vad som händer idag.. Igår var vi ju hos svärmor.. Markos brorsa å hans tjej kom också :-) Så alla vi fyra delade på en familjepizza. Stor var den inte iallafall!! Pfff... Men gött :-)
Idag ska jag och Milla hem till mamma. Marko ska nog stanna hemma å sova lite tror jag :-) Sen klockan fem har vi tvättstuga. Yes yes... Annars är det bara en annan tråkig lördag igen! Får nog åka till affären å köpa lite lördagsmys.. Om man orkar d.v.s :-) Fast vi käkar godis/chips typ varje dag.... Haha.. Dumma oss.

Men nu ska jag kika runt här :-) Hejps!

♥ min dag!

Dom ska bygga Netto här på våran parkering. Så bara för det så ska vi få två extra längor med garage :-) Och då kommer vi att få garage troligen! Hoppas hoppas!! Gött å ha Netto här bredvid också :-) Billigare än Hemköp!

Vi ska hem till svärmor om ett tag. Markos brorsa å flickvän skulle också komma.. Vi var ju hos dom igår.. Men det är ju gött å umgås med folk ;-) Yeeees yes!
Annars så händer det absolut ingenting. Gick skitbra på körskolan idag :-) Jag fick känna på hur det är å panikbromsa! Vi körde på en väg som inte var plogad, sandad eller saltad. Höll på å SKITA NER MIG när hon helt utan förvarning skrek till!! Haha och det var ju meningen att jag skulle panikbromsa då, och det visste jag! ;-) Men tog väl typ 1-1½ sekund innan jag gjorde det :-D Blev nog lite brunt i byxan... HAHAHA.. needå! Sen så körde vi runt lite grann i stan och så.. Yes yes! Hatar å köra i stan.. värsta jag vet. Jag vill köra snabbt! :-D Kul kul!

Men nu ska jag leka med Milla :-) Marko slappar i soffan å glor på "Judys domstol". HATAR DET! Så jävla FEJK! Hör ju bara på henne hur hon delar ut domar hur som helst! Och vad hon säger till folk.. Fyfan.. Vidriga människa!
Jajaa.. Hejps :-)

♥ morrn morrn..

Körskola snart då.. Hoppas att vi ska göra något kul idag :-) Sist så körde vi på landsväg. Askul :-D Plus att jag fick köra på 100km/h väg. Wiiihh :-)

Men nu ska jag pissa och så.. Hejps!

♥ snart helg igen..

Onsdag:
Vi storhandlade på förmiddagen, sen åkte vi hem å åt vårrullar med ris :-) Och efter det gick vi hem till Niina och Janne! Vid tre-tiden var vi hos morsan. Satt där hela dagen och kvällen ^^ Vid nio åkte gick vi hem, matade Milla och sen somna hon och vi glodde på tv och sen Desperate Housewives. Marko spelade lite poker också.



Idag får man se vad som händer. Kanske ska till Markos brorsa å hälsa på. Annars så ska vi nog bara vara hemma å slappa :-) Najs bajs.. Hej thå!

♥ me and my baby ♥


Min lilla har gymnastik :-)


I'm yellow :-D


Mmhmmm!!


Milla dricker cola.. Hahah :-D Sikken min!


Me, myself and I <3

♥ ont i örat.. ♥

Igår såg vi på filmen "Die Welle". Ganska bra! Inte som alla andra.. Yes :-)
Idag ska jag träffa Evelina.. Får se vad vi hittar på. Hon har ju fått körkort nu också ;-) najs bajs!

Den 4 juli ska vi till Finland har jag bestämt! Två dagar tidigare än vad jag sa  innan :-D Haha!! Måste dit så fort som möjligt! Måste andas finsk luft.. Mmmhmmm :-)

Marko var sjuk i helgen. Stackarn hade feber :-( Sen igår så kollade jag min temp och jag hade 37.6 grader!! Jag brukar ha 36.4 typ.. Hoppas verkligen att jag inte blir sjuk. Får trycka i mig massa panodil sen ^^

Men nu ska jag byta bajsblöja, och sen frukost :-) Hejps! :-)

♥ seg som faen ♥

Ny vecka dårå...
Marko stack till jobbet nyss. Så jag sitter här å har tråååååkigt...
Jag ska egentligen på teorilektion idag.. Men pallar man det?! Alltså.. är det någon idé egentligen =/ Kan ju sitta å läsa hemma.. Hmm.. Mja. Det är ju typ på 1½ timma eller något.

Idag blev det lövbiff till lunch :-) Smakade lite skumt.. Men iallafall...
Kom på att i lördags när vi var ute så rökte jag bara FYRA CIGG. Typ :-) Fast fyra här hemma innan vi stack.. Och fyra på fyllan.. FAN INTE DÅLIGT. Brukar alltid röka typ ett paket eller något på några timmar :-) Haha!

Men nu ska jag glo på "Ellen". Funderar på å dra till torpa sen.. Men vet inte ens vad jag är sugen på.. Ahja.. Hej thå :-)

♥ söndag kväll.. redan?! ♥

Ikväll ska vi glo på film. Och nu bestämmer jag att vi ska kolla på "Die Welle" :-) Sådeså!
Annars så ska vi bara slappa å mysa... MYSPYS!

♥ om igår..

Igår drack vi som sagt. Vi förfesta hos Ida's syster, jag drack fyra stycken halvliter Pripps Blå ;-) Sen så stack vi till Olearys vid elva eller något. Och tro faaaaan att det var värsta jävla fittkön! Vi stod utanför i 1½ timma! Till slut fick jag nog (och jag började bli nykter) å messa Marko att han skulle hämta mig. Precis när jag gjorde det så kom vi in på Olearys men stannade bara i tio minuter för Marko skulle komma.
Gott å komma hem :-) Jag gjorde pommes frites och chickenkebab sen så satte vi på filmen "Papillon". Och så klart så somnade jag :-) Marko väckte mig å vi la oss i sängen istället.

Vaknade halv tolv i morses.. Morsan var här. (Eftersom Marko hämtade mig igår så var morsan här så länge) Och hon var glad över att jag var lagom full ;-) Haha.. Stolt över mig själv!

Snart ska mamma å lillsyrran komma å käka. Det blir kyckling :-) Lite bakis är jag allt.. Det kan jag erkänna. Fast inte så man mår illa, som tur är!
Jag slösade bara 60:- igår ju! Inträde till Olearys ;-) Plus 60:- för ölen som jag drack då... INTE ILLA :-D Haha!!

Men nu ska jag glo på tv. Tjockisar på trean.. :-) Hej thå!


♥ ännu en helg ♥

God morgon på er :-)
Gick upp halv tio idag typ. Låg och gosade med mig själv i sängen ;-D Mmmhmm!!
Milla sover och när hon har vaknat ska vi hem till Markos mamma. Före det så ska vi till systembolaget.. jajjemänsan ;-)
Jag ska ut och fira Ida's 18årsdag! Förfest hos -A- och efter det ska vi till Olearys. OLEARYS av alla jävla skitställen. Hahah :-) Ahja, får väl gå. Har ju lovat Ida å följa med så ;-)

Känner mig lite krasslig idag faktiskt, hoppas att det går över mot dan!
Men nu ska jag glo på tv, och sen fixa mig. Hejps :-)

♥ happy birthday to yooou ♥

Vad händer idag?! Absolut ingenting!! Tråkigt, tråkigt, tråkigt...
Funderar på allvar å åka till Överby alltså.. Haha :-) Köpa gåvagn till Milla.. Kanske hon gillar. Sen så ska jag kolla på någon rynkkräm också. Haha :-) Man måste börja tidigt!
Sitter här och njuter av finsk musik :-) Vill till Finland nu!!
Vi ska till Finlan den 6 juli!! FATTA HUR LÅNGT DET ÄR DIT ELLER :-( Fyra jävla månader.. Kommer ju fan dö....
Marko fyller år nästa månad också.. Undra vad man ska köpa. Höh... Kommer nog på något bra som jag alltid gör ;-) Jag är världsbäst på å köpa presenter! Mmmhmm!!

Sen månaden efter det blir Milla 1 år :-) Undra däremot vad man ska köpa till henne. Mamma frågade igår vad "hon" ville ha.. Men jag har ingen jävla aning! Vad vill en ett-åring ha i present?!
Nu ska jag ta ut kött ur frysen. Hej hej :-)

♥ i love my mommy ♥

Idag gick vi faktiskt hem till mamma :-) Kommer inte ihåg senast vi var där.. Hah! Brukar ju vara där typ varje dag :-p
Men iallafall!! Milla kissade på mammas matta förut också ;-) Sötnöt.

Marko är å köper gröt till Milla och chips till mig :-) naaaaaaajs! Blir myspys ikväll med Desperate Housewives..
Men nu ska jag allt glo på Stockholm-Arlanda, verkade lite intressant ^^ PUSS!


♥ i don't cry on the outside anymore...

Jag vet iallafall en som hatar den här låten pga mig.. Hah. Men varför..? Den är ju så bra :-)
It wakes up memories <3 These beautiful memories!

My song <3


Känner inte ni så ibland?! Att ni bara vill fly tillbaka i tiden :-)
i do.. mhmmmm....

♥ live your life baby ♥

Enjoy it biiitch ;-)


♥ i'm in lööööööv ♥

Hittade ett par skitsnygga skor på skopunkten.. BLEV FAN CHOCKAD! Man hittar ju aldrig snygga skor där.. Bara konstigt fula typ =/ anywaaaaaaays! Fast klacken ser lägre ut än vad den egentligen tycker jag.. Eller så har jag jävligt dåligt minne! Jaja shit the same :-)

KLICKA HÄR!

♥ jävla blogg! ♥

Det är så JÄVLA GAY att man inte kan läsa alla mina inlägg!!!!!!!!
Förstår inte varför dom har det så här på blogg.se?! Så jävla bajs. Hade jag vetat detta så hade jag aldrig bytt från metrobloggen.se .. Även om den bloggen krånglar bajs.

Jajaa... Milla är kränky och vill inte sova. Bajsunge :-) Ska gå och mysa med henne i sängen nu.. PUSS!

♥ here you go!..

Bjuder på en låt såhär på förmiddagskvisten ;-)


♥ god morgon! ♥

Igår kom syrran så vi kunde inte gå till torpa då heller ;-) Blev att man stannade hemma då.
Tvättstuga igår också, och efter det så gick vi till torpa!! :-D Hela familjen då ;-)

Annars så hände det inte så mycket igår kväll. Milla sov och vi kollade på Desperate Housewives. Har snart kollat klart femte säsongen... hiiiiiiiih :-) Måste kolla om det kommit nya avsnitt!

Marko föreslog att vi skulle till Saab museet i helgen?! Palla.. Orka stå å glo på gamla bilar :-) Haha.. Nedå.. Får så snällt följa med då. Så har man någonting att göra iallafall :-) myspys.. Får dra med morsan. Hahah :-D

Det plingade på dörren förut.. Och jag yrvaken med Milla på höften går och kollar vem det var.. Det var någon man i orange jobbdräkt. Öppnade, och så sa han att vi hade sagt till att fönstrena drog in luft utifrån. Hmm.. Jag vet inte om vi har sagt till om det.. Haha kommer inte ihåg iallafall :-D Men jag bjöd in honom och sa åt han att kolla i Millas rum och vårat rum ;-) Vårat rums fönster fixade han men Millas rum behövdes inte fixas.
Jooo.. Haha. Och medan han stod och fixade fönstret så stod jag inne på toaletten med Milla, bytte bajsblöja ;-).. Och helt plötsligt så kommer jag på att jag har ALDRIG sett den mannen innan (jag vet typ vilka alla är som jobbar som vaktmästare här) så jag börjar tro att han är värsta mördaren eller något :-D Hahaha.. Höll på å skita ner mig först.. Men vafan, man vet aldrig! Anyways. Tur att han inte var det då :-)

Tv dags ;-) PUSS!

♥ money, money, money ♥

Milla sover, så det blir ingen torpa än ;-)

Jag vill ha SOOOOOOMMMARRR!! NU NU NU NU NU NU NU NU NU!!!
Och sen så vill jag vara miljonäääääääääääääääääääääääääääärrrrr!! 156454654 gånger om!!!!!!!!!!!! GAAHHH!!! :-)

♥ dop igen ♥

Om man skulle ta en tripp till torpa, och sen hem å städa?! Låter det bra? Hmm...
Fyfan känner mig jävligt värdelös idag........ USCH!

Vi ska på dop den 25 april också..
Allvarligt talat så hatar jag dop.. Hatar dop bröllop, begravningar och allt det där. Man måste sitta å lyssna på massa bajs. Därför tänker jag ALDRIG gifta mig ie n kyrka. Nej nej.. borgligt blir det :-)
Fast jag har inte sådär jättemycket emot å gå på dop egentligen.. Jag gör det ju ändå för barnets skull liksoooom :-) Sen så är det alltid kul å köpa presenter! Undra vad vi ska köpa... Måste börja planera. Hah. :-)
Kika runt på nätet lite granna.. PUSS!

♥ vidriga fjortisar! dö ut.. snälla?! ♥

Jag som tänkte gå upp 07:15 imorses.. Jag ändrade mig snabbt. HAHA.. Jävlar vad trött jag var :-) Nåjaa.. Får lägga mig tidigare idag och gå upp tidigare imorgon ;-)

Igår var vi på Överby, men innan det åkte vi ner till trafikskolan för jag skulle boka tider :-) Aikon kom dit också.. Skrämde SKITEN ur mig.. Jävla unge.. Jag ska hämnas kan jag lova ;-)

Vi hittade en pyjamas till Milla igår. Fast det var en likadan som hon haft innan :-) Men den är så jäkla söt! Med grodor på :-D Hittade inget annat där? JO FYFAN VAD ÄCKLIGT... Jag var inne på Cubus.. Så hittade jag ett par assnygga byxor som kostade 300:- var ju bara tvungen å prova dom! Vilket jag då gjorde ;-) ... Fan jag skulle aldrig gjort det... För när jag väl stod där inne i provrumemt å provade byxorna.. Så kände jag något i bakfickan. Så jag tog ut det för att kolla vad det var.. och det var en tampong inlindat i massa papper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SERIÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖST NÅGON JÄVLA FJORTIS HAR VART DÄR INNE Å BYTT TAMPONG OCH BLÄÄÄÄÄ!!!!!!!!
Fyfan vilka ÄCKLIGA fjortisar det finns nu förtiden. Och nej.... jag köpte inte byxorna.. Får åka dit typ nästa vecka, när dom fått in nya. VIDRIGT.. BLÄ!!
Idag är det tvättstuga. Har inte planerat annat :-) Får se vad man hittar på då..

♥ Soulja Boy TellEm ft Sammie - Kiss me through the phone ♥


♥ forever, ever.

Shirley Bassey - Diamonds Are Forever

♥ men snälla...

Brukade ni kolla på Americas Next Top Model?! Det gjorde jag :-) I alla fall dom första säsongerna..
Kommer ni ihåg den första säsongen.. När Adrianne Curry vann?
HON HAR VART OMSLAGSBRUTTA PÅ PLAYBOY!!! Ofta... :-D Hahaha.. Tydligen så kommer man inte så långt i modevärlden när man är med i ANTM ;-) Seriöst... Hah!


Adrianne Curry


Adrianne Curry


Jag trodde faktiskt att hon skulle gå långt i modevärlden.. Men nene!


ANTM, Adrianne Curry

♥ BVC ♥

BVC förra gången, 22/12-2008

Vikt: 7,4 kg
Längd: 68,5 cm
Huvudomfång: 43,5 cm

BVC Idag, 3/3

Vikt: 8,31 kg
Längd: 73 cm
Huvudomfång: 45 cm


Min lilla tös växer så bra :-)
Och nu så har hon lagt sig på sin egna kurva också!

♥ godis.. mhmm :-)

Milla gömde fjärrkontrollen igår... Jag hittade den fan inte! så Marko fick hjälpa till å leta efter jobbet. Letade nog i en halvtimma.. Vände upp och ner på kuddarna i soffan två gånger. Kollade i sängen fyra gånger... Vi kollade igenom ALLT säkert femhundra gånger!! Men vi hittade den inte. Hmm... Sen blev jag sugen på godis och käkade lite kinapuffar från en skål.. Och i den skålen så stod en godispåsen, fick en känsla av att jag skulle öppna den så jag gjorde det........ OCH DÄR I LÅG KONTROLLEN! =D Hahah! Ett jävla ställe också. Sen efteråt kom jag på att Milla gillar å stoppa saker i saker ;-) Vet man till nästa gång då...

Idag har Milla tid på BVC. Ska bli kul å se hur mycket hon har växt :-) var ju 2½ månad sist!
Men nu ska jag stoppa i mig lite frukost.. Hejps :-)

♥ ny vecka..

hohooo........
inte skrivit på ett tag igen då :-) *fy mig* Inte hänt så mycket ändå.. Hah :-)

I lördags så var vi bara hemma vad jag kommer ihåg.. På kvällen så glodde vi film, The Transporter. Bra bra!
Igår åkte vi hem till Markos mamma. Markos kusin kom dit också.. Med sonen och flickvännen. Hans son var fyra månader gammal och vägde mer än Milla!! :-0 Milla blir ju 10 månader imorgon! shit asså.. hah!
Käkade kebabtallrik igår :-) mmmmmmm!! gott gott..
Sen efter svärmor åkte vi och handlade lite.. Och sen hem till mamsen för att hämta Sisu. Blev att vi stannade kvar där ett tag.. Emelie hade fixat Super Mario på sin dator.. :-D Sen så såg vi att det gick å fixa Super Mario Bros 2!!!!!!!! ÄLSKADE DET NÄR JAG VAR LITEN.. Spelade alltid det på 8bit ;-) Sånna gamla grejjer hade jag när jag var liten :-D Haha.. Inga playstation då inte!
Anywaaaaaaays!! Så jag var bara tvungen å fixa det på våran dator ;-) Fast Marko gjorde det istället då...
Så jag satt å spelade ett tag igår :-D SKIIIIITKUUUUUUUUUUUUUL
Ska spela igen sen när Milla har somnat :-) Lite gay bara att det inte går å spara!! Men men.. så var det på den tiden :-) Btw... Gissa hur stor plats Super Mario spelet tar?!?! 128 KB!!!!!!!! Det är ju typ ingenting! HAH.. Marko tankade ner 1000 spel igår.. tog typ fem minuter?! 200 MB allt som allt. Sjukt :-)

Men nu blev det allt ett konstigt inlägg..
Hejps :-)


Btw.. Såg på Transporter 2 igår.. den var bra den med ;-)

RSS 2.0